Fii elegant, fii chic, fii tu! Poartă papionul care ți se potrivește


papion_albastru_0684-800x550-horz

Fie că ești un împătimit al modei, fie că ești total paralel cu aceasta, fie că efectiv îți pasă sau nu, din punctul meu de vedere de tangențială ocazională cu moda, consider că toată lumea ar trebui să dețină măcar un papion. Îmi place forma lor, stilul și faptul că pot să îți inducă atât o stare de eleganță sau exclusivitate, cât și o stare de inocență, de copil gata să se joace și să descopere lumea.

În funcție de starea de spirit, mai ales dacă să zicem ai un job office sau pur și simplu te îmbraci așa cum îți vine, o simplă atingere de culoare sau o simplă virgulă pusă de o non culoare, îți poate însenina ziua sau le poate transmite tuturor starea ta de spirit generală.

Pentru mulți dintre noi moda a devenit un fel de necesitate, de dorință prostească de a arăta toți la fel și de a fi un tipar minunat cu al vecinului. De ce să nu fii diferit? De ce să nu poți să ai tu parte de ceva în plus, de ceva care să îți definească stilul pe care îl adopți în viața de zi cu zi. Poți, prin intermediul papioanelor, să fii puternic, încrezător, gata să iei inițiativă, poți să fii cine vrei tu să fii. Lumea este doar locul tău de joacă, tu alegi cine vrei să fii.

Port papioane atunci când vreau să îmi consum puțin eleganța. Atunci când vreau să pot să privesc pe sub gene și nimeni să nu creadă că îl privesc de sus, atunci când nu vreau să ating nimic mai jos decât limita cerului. Atunci când vreau să îmi țin spatele drept și să pot să mă gândesc la viitor.

papion_negru_0394-800x550-horz

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s