Julie Plec on Continuing The Vampire Diaries Without Ian Somerhalder, Nina Dobrev, or Paul Wesley


Credit: Frederick M. Brown/Getty Images

Credit: Frederick M. Brown/Getty Images

Încă de când am aflat că una dintre vedele din The Vampire Diaries – aceasta putând fi Ian Somerhalder, Nina Dobrev sau Paul Wesley – nu a semnat încă pentru sezonul 7, am fost puțini panicați pentru viitorul seriei. Din fericire, șeful producției – Julie Plec – ne-a mai liniștit sufletele spunând că este absolut fer convinsă că ea va reuși să continue show-ul și fără o vedetă.

” În funcție de cu cine vorbești, există oameni care cred că show-ul ar trebui să aibe 12 sezoane și există oameni care consideră că show-ul ar trebui să aibe 7 sezoane,” a declarat Julie pentru E! Online despre posibilitatea încheierii show-ului.” Noi, ca și colectivitate de artiști, am spus mereu <<Haideți să facem acest show cât mai lung posibil pentru că aceasta este familia noastră, iar aceasta este munca pe care ne place să o facem. >> Și când începe cu adevărat ca munca să se dea cu capul de perete ești ceva de genul: <<whooa, ajungem în sfârșit aici și lucrurile nu mai decurg cu grație… să lași show-ul să își găsească ultimul loc de odihnă în pace la momentul potrivit.”

Bine, Julie, dar ce spui dacă Ian, Nina sau Paul ar pleca din show? Noi știm că actorii și personajele vin și pleacă, dar aceștia trei sunt baza pe care show-ul a fost fondat! Se pare că Julie și compatrioți ei creativi văd asta ca pe o încercare peste care trebuie să treacă.

” Cu astea fiind spuse, fiecare an prezintă o nouă provocare,” a mai continuat Julie.” În acest an provocarea este că suntem cu show-ul la Sezonul 6 și acum este momentul când audiența începe să spună,” Oh, jucării noi – nouțe și sclipitoare aici.” Așa că noi am vrut să facem cel mai bun sezon de până acum și să facem audiența să investească emoțional ca la final să poată spună, <<Doamne Dumnezeule, show-ul în sezonul 6 este la fel de revigorant ca întotdeauna. >> Dacă ar fi să pierdem pe cineva în Sezonul 7 – fie că unii din actorii noștri mor sau aleg să plece într/o viață fericită – atunci provocarea devine cum să faci aceeași muncă grozavă într/un context nou, unul diferit.”

Dacă vi se pare că Julie este foarte calmă despre continuitatea show-ului fără una sau mai multe dintre vedetele principale, este pentru că majoritatea actorilor sunt gata să se întoarcă pentru un nou sezon.

” Avem o mulțime de oameni gata să se întoarcă la filmări, așa că serialul are o mulțime de oportunități pentru a spune povești bune. Iar acelea care nu vor supraviețui – numai gândul la asta și deja mă doare pe mine, îi doare pe ei, vor sta acasă și vor spune <<Fie ca aia să nu fiu eu. Fie ca aia să nu fiu eu>> – vom

Ce credeți? Poate The Vampire Diaries să meargă mai departe fără una din vedetele principale? Lăsați comentariile voastre în secțiunea de comentarii și haideți să vedem!

Source: E! Online

Advertisements

2 thoughts on “Julie Plec on Continuing The Vampire Diaries Without Ian Somerhalder, Nina Dobrev, or Paul Wesley

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s