Recap: Sezonul 6, Episodul 8


The-Vampire-DiariesÎn episodul 8 din sezonul 6, telespectatorii au fost invitați la Friendsgiving. Dar cina perfect organizată a lui Caroline a fost rapid deturnată de o istorisire despre familia lui Luke și Liv… în care se includ și Kai și Jo.

Stați confortabil, acest episod a aruncat mai departe ideea de mitologie și interpretare…

Jo a recunoscut-o vag pe Liv când a ajuns la cina de Friendsgiving și am aflat mai târziu de ce via o serie de amintiri din trecut. Haideți să facem o listă cu ele, nu vreți?

  • Jo și Kai erau/sunt (?) gemeni. Ei erau membri ai Sabatului Gemini, care dădeau puterea gemenilor atunci când aceștia ajungeau la vârsta de 22 de ani.
  • Dar familia știa de nebunia lui Kai, așa că părinții au continuat să aibe copii până când un alt set de gemeni s-a născut: Liv și Luke.
  • Kai în sfârșit și-a atins punctul limită într-o zi (10 mai 1994, să fim exacți), omorându-și toți frații, căutând să îi omoare pe Liv și Luke. Dar Jo și-a folosit magia pentru a-i face să dispară, iar apoi și-a ascuns magia într-un cuțit pe care l-a ascuns în apropierea casei din Portland.
  • Am menționat cumva că atunci când gemeni împlinesc 22 de ani trebuie să se unească? Cel mai puternic geamăn absoarbe puterea celui mai slab și ACELA devine liderul sabatului.
  • Așadar, Jo l-a păcălit pe Kai cum că ar fi de acord cu planul său; sabatul s-a adunat pentru ceremonia de unire, numai pentru a-l blestema pe Kai să fie prins în ziua de 10 mai 1994 pentru totdeauna.

331

Între timp, Stefan, Alaric și Damon sunt în Portland pentru a verifica acest sabat Gemini.

Ei îl întâlnesc pe tatăl lui Kai, care îl surprinde pe Damon spunând că îl cunoaște pe Kai și aruncă un fel de vrajă care îl face pe Damon invizibil pentru fratele și prietenul său.

După ce ascultă totul despre aventurile lui Damon în 1994, lui Papa Parker îi este frică de reîntoarcerea lui Kai, care o va ucide pe Jo, luându-i puterile și dominând lumea. Astfel, acesta face o altă vrajă, aceasta fiind pentru a o ucide cu adevărat pe Jo și pentru a preveni folosirea de către Kai a puterilor ei.

tvd-s06e08Din fericire, Elena a putut să își salveze mentorul cu puțin sânge de vampir, spunându-i lui Liam că este vampir și apoi ștergându-i memoria. Așadar, Liam a cam dispărut de acum.

Dar secretele din familie sunt toate la suprafață, cu Tyler jurând să o protejeze pe Liv dacă sabatul ei vine să o caute, în condițiile în care ea și Luke nu vor să se unească în ziua în care împlinesc 22 de ani.

Între timp, Damon vrea să o aducă înapoi pe Bonnie pentru că îi este dor de ea și pentru că el crede că Bonnie o va convinge pe Elena să fie cu el. Așa că el îl constrânge pe Alaric să ia Ascendentul de la Jo (chiar dacă și Kai va fi eliberat și îi va pune viața în pericol acesteia) cu orice preț.

yTbknYSÎn sfârșit, în 1994, Kai o duce pe Bonnie în Portland și realizează că magia acesteia este în cuțitul cu care el o înjunghiase. Îl scoate afară, îi ia magia, a luat ceva sânge de la Bonnie și acum el crede că se poate întoarce în ziua prezentă.

Terminăm turul cu o Bonnie singură și foarte înspăimântată în Portland. Așa cum ar trebui să fim cu toții.

Ce mai episod, nu-i așa? Ce părere ai avut de episodul de săptămâna trecută și ce așteptări aveți de la episodul de săptămâna aceasta? Nu uitați să trageți cu ochiul și la postarea unde aflăm câteva detalii despre ce se va mai întâmpla în episodul 9!

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s