Zborul cel mai ieftin către Amsterdam oferit de Aerolines


427490

Vine vacanța de vară și deși suntem încă în luna decembrie, cele mai bune oferte pentru sejururile din afară le cauți de acum și îți pui de o parte bani și tragi linii la buget pentru a te bucura de vacanța visurilor tale. Așa că anul acesta o să mă las răsfățată de soarele din Amsterdam și de un zbor plăcut și sigur alături de cei de la Aerolines.

De multe ori atunci când alegem să călătorim, o facem cu o singură idee în minte: cât mai eficient, pentru a consuma cât mai puțin. Dar cei de la Aerolines nu se zgârcesc și deși îți oferă cel mai bun preț pentru a călători, ei îți pun la dispoziție și cele mai bune condiţii, astfel încât să poți să călătorești eficient, sigur și confortabil.

Amsterdam, Amsterdam, Amsterdam. Unul dintre orașele pe care mi-am dorit întotdeauna să le vizitez. Și nu numai pentru peisajele superbe pe care le are de oferit, ci pentru cultură, pentru oameni, pentru ceea ce poate să îți pună la dispoziție încă din primele câteva ore de vizitat.

Un oraș ale cărui taine sunt hotărâtă să le deslușesc, un oraș în care cu siguranță mă voi simți ca acasă, un oraș despre care voi avea multe de povestit. Abia aștept să pot vizita Muzeul Van Gogh, unde cu siguranţă voi petrece ore întregi în compania celor mai frumoase picturi sau capodopere de artă.

platform_5_amsterdam_central-wallpaper-1280x1024

Piața Dam sau Piața Albert Cuyp sunt alte două obiective turistice pe lista mea de vizitat și pierdut timpul, înconjurată de atât de multă istorie și în sfârșit în locul pe care mi-am dorit mereu să îl vizitez.

Sunt sigură că această experiență va fi de neuitat și că voi avea o mulțime de povești de împărtășit cu voi toți.

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s