Care cuplu se va desparti?


101014matttylerelenacaroline-1412958114

După spusele lui Julie Plec, în viitorul episod din Jurnalele Vampirilor vom avea parte de o despărţire, o nouă relaţie şi o reconciliere. Şi nu în această ordine. Şi toate astea se întâmplă când mai este o lună până la următorul episod din Jurnale. Marea noastră întrebare este: având în vedere că sunt atât de puţine cupluri încă „pe scena”, cine se va despărţi? Haideţi să vedem ce părere avem noi!

Jo şi Alaric. Aceştia doi sunt cel mai stabil cuplu din Jurnale la acest moment. Vorbesc, au încredere unul în celălalt şi au decis să nu îşi ucidă niciun membru al familiei, chiar dacă este posibil să se întâmple asta. Dar cât de mult va dura asta în acest serial? Lucrurile devenind tense în Sabatul Gemini, poate acest cuplu se va despărţi? Poate. Suntem încă destul de intrigaţi să vedem cum va afecta răpirea Elenei de către Kai cuplul Jo şi Alaric. Elena este – in principiu – familia lui Alaric. Chiar dacă înainte Alaric nu era de acord cu Jo să se pună cu Kai, suntem curioşi cum va afecta răpirea Elenei aceasta gândire, o dată ce viaţa acesteia va fi în pericol. Mai este de luat în considerare şi factorul Damon. Va interveni dorinţa supremă a lui Damon de a-şi salva pe cei iubiţi între relaţia celor doi? Din nou?

Liv şi Tyler. Un alt cuplu pentru titlu de „cine se va despărţi” sunt cei doi. Chiar dacă suntem pro relaţiei celor doi, nu avem chiar atât de multă încredere în stabilitatea relaţiei lor. Desigur, decizia lui Liv de a omora un om pentru că Tyler să nu îşi recapete din nou blestemul de vârcolac, spune o mulţime despre cât de multe lucruri ascunde Liv în inima pentru fostul vârcolac.

Bonnie şi Jeremy. OK, aceştia doi nu sunt împreună-împreună, având în vedere că Jer a crezut ca Bonnie este moartă până de curând şi că sunt prinşi în lumi diferite. Dar cei doi sunt încă, într-un fel, împreună, nu? Sau cel puţin erau atunci când Bonnie a murit. Cu toate acestea, spoilerele spun ca Bonnie se va întoarce o femeie schimbată, după timpul ei petrecut în închisoarea lui Kai. Se va întoarce Bonnie numai pentru a se despărţi de Jeremy? Se prea poate.

Care cuplu din Jurnale credeţi că se va despărţi în viitorul episod din acest sezon? Spuneţi-ne teoriile voastre în comentarii, mai jos!

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s