Incepem de la… #1


One tree Hill

One tree Hill

Pentru că zilnic te confrunţi cu idioţenii de stereotipuri inutile care nu îţi dau pace. Pentru că ai impresia că dacă închizi uşile şi pleci eşti de fapt în siguranţă. Pe naiba. Nu eşti. Nu faci altceva decât să pretinzi că totul e bine şi să laşi în urmă sau blocat un suflet care ar fi avut atât de multe lucruri să îţi ofere.

Oameni egoişti şi impertinenţi. Îţi faci ţie un bine? Dar ce spui de persoana căreia nu i-ai lăsat nicio secundă să clarifice lucrurile? Ce spui de omul care a rămas fără să explice nimic? Îţi spun eu. O să mai fie acolo o perioadă după care, ghici ce?, pleacă. Şi ştii că nu se mai întoarce niciodată.

Şi o ajungi într-o perioadă în care ai dori să îl suni sau să dai un mesaj şi nu mai poţi pentru că ori nu îţi va mai răspunde, ori va fi doar de complezenţă. Pentru că o dată ce ai jupuit orice sentiment nu rămâi doar gol şi vulnerabil, ci rămâi rece şi indiferent.

Aşa că mulţumeşte-ţi că ai distrus un alt om. Fă dansul fericirii sau orice altceva mai faceţi voi ăştia distrugătorii. Dar să nu vă aud că vă este dor, să nu vă văd postările că aţi vrea nu ştiu ce. E prea târziu. Ai apreciat ce ai avut când deja nu mai aveai. Şi deja îmi e milă de tine.

Data viitoare când cineva mă va mai întreba de ce sunt bună cu toată lumea, am să îi întreb scurt: „dar ţie îţi place să fii ignorat?” şi poate aşa am să dau cea mai bună explicaţie. Poate…

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s