Recenzie: TICĂLOSUL SEDUCĂTOR (BEAUTIFUL BASTARD #1) by Christina Lauren


Ticălosul Seducător (Beautiful Bastard #1)

Ticălosul seducător descrie cu senzualitate şi umor tensiunea erotică dintre un bărbat şi o femeie a căror rivalitate se transformă într-o atracţie de nestăvilit.

Inteligentă, ambiţioasă şi la un pas de absolvirea unui MBA, stagiara Chloe Mills are o singură problemă: şeful ei, Bennett Ryan. Exigent, fără scrupule şi aparent lipsit de orice consideraţie pentru munca subordonaţilor, acesta este însă un bărbat irezistibil. Un “ticălos seducător”, cum este numit pe ascuns în firma al cărei director executiv este. Deşi nu a fost niciodată adeptul unei relaţii la serviciu, asistenta sa Chloe e atât de fermecătoare, încât Bennett devine din ce în ce mai tentat să încalce regulile. La ce anume trebuie să renunţe cei doi pentru a se avea unul pe celălalt?

Disponibil iniţial online cu titlul The Office – ajungând la un număr de peste două milioane de cititori pe site-urile fanfiction – romanul Ticălosul seducător este primul din seria omonimă, fiind în curs de ecranizare.

“Fără să-şi deschidă ochii, îşi retrase degetul şi strânse în pumn dantela subţire a chiloţilor mei. Tremura când îşi ridică privirea spre ochii mei, cu o expresie clară de furie. Dintr-o mişcare îi rupse, sfâşierea ţesăturii răsunând cu ecou în liniştea din jur.” – Ticălosul seducător de Christina Lauren

 smoke_png962.png

Gândurile mele (Theo): „Ticălosul Seducător” este un fel de ceea ce ai anticipat mereu, dar niciodată nu ai avut curajul să explorezi. Povestea te ia pe sus încă de la primul capitol şi nu îţi dă foarte mult timp să înţelegi tot ce se întâmplă. Ori mergi alături de ceilalţi, ori te laşi prins de cutremurătoarea ta idee interioară.

Povestea se învârte în jurul secretarei perfecte: Chloe. Mereu acolo, mereu pregătită, mereu gata să aducă tot ceea ce este necesar pentru ca firma să meargă conform planului. Iar asta nu e tot. Orice lucru bun adus este binevenit pentru lucrarea sa pentru a absolvi cu brio masterul în business.

Astfel, în peisaj intră cel a cărui calvar începe din momentul în care ochii săi poposesc pe ea. Bennett Ryan. Şeful perfect. Lucrat până la ultimul muşchi, ochi pătrunzători, dominanţi, profesional, dar un ticălos seducător în adevăratul sens al cuvântului. Mereu cerând prea mult, mereu având impresia că oamenii îi aparţin, că lumea se învârte în jurul ego-ului său. Excentric sau nu, el este ceea ce nimeni nu ar vrea. Mereu având pretenţii şi mereu criticându-te chiar dacă slujba ta este perfect dusă la bun sfârşit.

Dar uneori chiar şi cea mai mare ne atracţie pe care încerci să o proiectezi poate să îşi iasă din mână, iar asta înseamnă doar un singur lucru: un dezastru perfect.

Cei doi ajung să nu îşi mai stăpânească energiile sexuale, căzând pradă, astfel, unei partide complet neaşteptate. Dacă totul se presupune să fie complet abstract şi să nu însemne nimic, asta – evident – nu se mai poate realiza. Atracţia dintre cei doi devine de necontrolat. Şi faptul că uneori nici cele mai mici fantezii nu se mai pot derula uşor în fundal, pune aproape orice virgulă la locul său.

Deşi slujba lor este în pericol şi pot să aibă o groază de probleme, cei doi nu îşi pot ţine mâinile acasă atunci când vine vorba de a sta unul în preajma celuilalt.

Avem parte de scene fierbinţi, de dialoguri care nu au să facă altceva în afară de a ne lăsa pupilele să se dilate. Povestea urmează un curs firesc, un joc nebunesc. Incitant şi totuşi atât de periculos. Iar asta înseamnă că personajele noastre trec prin nişte schimbări care nu le oferă o apartenenţă, ci o dorinţă şi o pasiune mai mare decât ar fi crezut că posedă iniţial.

Deşi totul porneşte la drum cu ideea de a se scoate unul pe celălalt din sistem, irealizarea efectului duce la şi mai multă dorinţă sexuală.

Vă doresc tuturor lectură frumoasă!

Nota mea:04.5

Mulțumim sponsorului nostru, Librărie online Libris!
 
Dacă doriți să vă cumpărați cărți deosebite, pe site-ul Libris, librărie online, puteți comanda și cărți online în engleză.

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s