Aerolines


istanbul_1

Cei de la Aerolines te aşteaptă cu o mulţime de premii! Concursul se desfăşoară atât de pagina de Facebook a companiei cât şi pe site-ul acestora. Tot ce trebuie să faci este să participi şi să câştigi un city break la Istanbul, să îţi faci bagajele pline de aventură şi gata! Te îndrepţi către unul dintre cele mai frumoase oraşe ale Europei.

Şi asta nu e tot, poţi să îţi faci şi mai multe intrări dacă te decizi să aduci cât mai mulţi oameni. Eu m-am înscris şi pot spune că aştept cu nerăbdare rezultatele oficiale.

Cele trei premii constau într-un city break în Istanbul, 3 trollere de voiaj de la VALIGERIA + un voucher de 300 Lei! Astfel premiile sunt pentru toată lumea, iar şansele se măresc de la o zi la alta cu cât reuşeşti să convingi cât mai multă lume să ţi se alăture în încercarea de a a-ţi mări şansele.

Fii printre cei care ştiu cum să îşi convingă prietenii, iar la final îi poţi răsplăti cu un suvenir minunat din vacanţa ta. Prietenii la nevoie se cunosc şi nu numai. Ia-ţi şi părinţii, fraţii, surorile, verişorii şi vezi cum îi convingi să te voteze! (eu le-am promis că fac curăţenie!)

Şi nu doar atât. Cu cât te pricepi mai mult la îndemânare sau să vezi lucrurile printr-o prismă nouă, poţi să rezolvi cât mai multe task-uri din concurs şi îţi poţi mări şansele şi mai mult. Atrăgător? You bet! Aşa că, ne vedem în competiţie şi să câştige cel mai bun!

Dacă nu ştiai, îţi reamintesc că tot pe Aerolines poţi să îşi iei cele mai bune bilete de avion oriunde vrei tu. Aici am găsit cele mai avantajoase bilete Bucureşti-Madrid, că tot e fratele meu pasionat de călătorii şi fotbal, şi m-am decis să îi fac o surpriză de ziua lui!

Aşa că dacă şi tu vrei să te răsfeţi un weekend, o săptămână sau să ajungi la prieteni pe care nu i-ai mai văzut de o groază de vreme, îţi recomand cu încredere site-ul celor de la Aerolines. Şi în plus, te şi distrezi!

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s