Helen Boutique


Untitled5

A venit vara! Se simte gustul razelor de soare, se simte mirosul florilor ce se delectează în culorile lor aprinse şi pline de viaţă, se simt glasurile de copii fericiţi, se preling toate acestea în vorbe frumoase şi peisaje de neimaginat. Şi apoi îşi dai seama că e vară, că totul merge bine cu ceva rece şi răcoritor, iar seara când pleci către o altă petrecere cu tematică exotică îşi dai seama că pentru vară merg rochiile din dantelă. Complicatele modele de dantelă care te fac să pari misterioasă, cu un aer diafan şi care totodată nu îşi dau senzaţia de împodobire excesivă.

HB-DEC2014-PIC-54-IMG_0552-1500x2244 Helen Boutique by Dan PUIU - Poza-51-IMG_1417-1500x2244 Helen Boutique by Dan PUIU - Poza-55-IMG_1422-1500x2244

Helen Boutique îţi pune la dispoziţie o sumedenie de rochii frumoase pe care să le porţi la nenumăratele ocazii ce ţi se vor ivi în această vară. Fiecare rochie are ceva de spus. Despre tine, cea care îi dai grai la o petrecere, şi tu despre ea care îşi schimbă cu totul percepţia asupra celor din jur. Nu contează că eşti obosită după o zi de muncă, contează starea de spirit pe care ţi-o inspiră ceea ce porţi. Te vei lăsa sedusă alături de cei de lângă tine de ceea ce porţi.

Calitatea rochiilor este excepţională, din materiale care te lasă liberă să accesorizezi sau să te mişti în largul tău. Croiala îşi va pune în evidenţă ceea ce doreşti tu, te va face pe tine să străluceşti, ea doar complimentându-ţi silueta aşa cum alegi tu.

Condiţiile de livrare sunt foarte bune, rochiile ajungând la dumneavoastră în cele mai bune condiţii, iar faptul că rochiile sunt aceleaşi ca şi cele din poze nu trebuie uitat pentru menţionare. De câte ori nu aţi comandat ceva de pe un site sau aţi avut reticenţe în ideea că poate casa nu o să bată cu masa. Ei bine, pe Helen Boutique, ceea ce comandaţi vă este livrat. Ceea ce va făcut să vă îndrăgostiţi de o rochie va ajunge şi la dumneavoastră acasă.

Indiferent de gusturile pe care le aveţi, de la rochii elegante, până la rochii uşoare, tot ceea ce trebuie să faceţi este să vă îmbrăţişaţi partea gata de distracţie şi să impresionaţi prin ţinutele alese.

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s