Studio 20


02

Mulţi dintre noi au auzit de video chat sau de persoane care lucrează pe acest domeniu, dar niciodată nu ne-am interesat suficient ce înseamnă şi ce presupune un astfel de job. Ci de la Studio 20 fac angajări şi dacă eşti interesat poţi să aplici chiar şi tu.

Avantajele unui job în domeniul video chatului sunt destul de multe. Pe lângă faptul că poţi să îţi alegi ce tip de chat doreşti (non adult, adult sau glamour), ai şi avantajul banilor. Mulţi dintre noi atunci când îşi caută un job sunt interesaţi şi de veniturile materiale pe care acesta îl poate asigura. Să lucrezi în video chat nu este greu şi îţi aduce şi o groază de bani. Dacă eşti o persoană cu şarm şi ştii cum să porţi o conversaţie atunci acesta este domeniul pe care îl cauţi.

01

Un alt avantaj al video chatului îl constituie faptul că ai un program de opt ore la fel ca orice alt angajat. Şi nu, nu eşti obligat să mergi la job la 7:30, trebuie să munceşti cinci ture per săptămână a câte opt ore, pe care şi le alegi tu. Când vrei şi cum poţi este pur şi simplu alegerea ta. Dacă să spunem că marţi ai dimineaţă un alt angajament atunci poţi să îşi duci la îndeplinire cele opt ore atunci când poţi.

Revenind la video chatul glamour, căci l-am amintit mai devreme. Ce presupune acesta? Nu este un video chat adult, pur şi simplu trebuie să ai carismă, să ai o voce seducătoare, să emani energie pozitivă, să fii genul de persoană pe care toţi şi-o doresc alături: seducătoare, pozitivă şi încrezătoare.

Alături de cei de la Studio 20 vei întâlni o echipă optimistă, unită, ce posedă experienţa de care ai nevoie pentru a deveni şi tu un model în video chat. Cu o experienţă de aproape 15 ani, cei de la Studio 20 au tot ceea ce le trebuie pentru a modela orice tânără care doreşte să se angajeze. Sunt deschişi, comunicativi şi ştiu cum să te ajute!

Un dezavantaj al video chatului este domeniul în care doreşti să activezi. Aşa cum probabil ştiţi câştigurile dintr-un video chat non adult sunt mult mai mici decât câştigurile dintr-unul adult. De aceea cei de la Studio 20 au făcut un fel de punte între cele două domenii şi au pus la dispoziţie şi video chat glamour. Aşa că, dacă erai nehotărâtă, poţi să te decizi acum!

03

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s