Toyz.ro


edu-play-casuta-plus-spatiu-joaca-copii-edu-play-195197

A venit vremea caldă, a venit soarele, a venit anotimpul de vacanţă, de ieşit afară cu prietenii şi de uitat de orice alt lucru care ne ţine în casă în restul anului. Da, aţi ghicit este vremea să ne distrăm şi să ne jucăm! Şi cum să facem asta dacă nu cu cele mai frumoase jucării de exterior pentru fraţii, copiii sau nepoţii noştri!

Eu simt deja plăcerea de a mă distra cu verişoara mea mai mică, o să facem o sumedenie de lucruri şi o să ne credem cei mai mari exploratori ai lumii. Parcă văd deja micile noastre escapade în lumea noastră imaginară unde eu sunt savantul, iar ea micuţa exploratoare ce necesită şi părerea unui adult.

worlds-apart-cort-castel-disney-princess-67dps04-42232

Acum, totul o să fie şi mai frumos, pentru că cei de la Toyz.ro au reduceri la jucăriile pentru exterior. O să putem să luăm un topogan sau poate un balansoar, dar cel mai distractiv ar fii să luăm chiar un spaţiu de joacă pe care mai apoi să îl amenajăm ca două gospodine ce suntem atunci când vine vremea să mâncăm iar mama nu este încă gata cu masa. Furnicuţele, căci aşa ne este porecla de echipă, o să se distreze cel mai mult vara aceasta.

Şi cred că şi voi puteţi să faceţi la fel pentru cei mici de lângă voi. Aveţi o groază de avantaje ca şi clienţi toyz.ro, avantaje pe care eu le-am descoperit pe pielea mea. Printre acestea se numără oferta diversificată, posibilitatea de a returna jucăriile care nu vă plac, produse de calitate, siguranţă atât pentru dumneavoastră cât şi pentru copii şi cea mai drăguţă: livrare rapidă. Aşteptarea nu a fost niciodată un lucru mai rapid, aşa că aveţi timp de două-trei jocuri şi timpul deja a trecut.

spatiu-de-joaca-gonflabil-clovn-9908c3ddb9b6a8ec8eb00a1c65688fc1

Şi asta nu e tot, dacă aveţi un copil pasionat de desene animate, puteţi să îi luaţi jucării pentru exterior cu diferite teme Disney. O să facă momentele de joacă şi mai amuzante, şi astfel îi oferiţi încredere copilului vostru că totul poate să devin realitate. Un cort cu prinţesele Disney sau poate unul cu maşinuţele Cars, o să facă o seară târzie de camping şi mai fascinantă! Spor la distracţie!

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s