Capitolul XVI- Get the fuck out of here


 

-Tu ce mai vrei? Se răsti Damon la Charlotte, împreună cu ecoul care încă se mai auzea în parcarea semi-întunecată.

-Voiam să îţi spun că eu sunt….

Damon nu zise nimic,aşteptând ca Charlotte să îşi continue fraza,dar aceasta se opri pentru câteva secunde, evitându-i privirea. Se gândea la ceva,iar pentru o clipă Damon avu impresia că Charlotte va recunoaşte că este de fapt Elena, dar cuvintele ei îl dezamăgiră.

-Tot ce voiam să îti spun e că îmi pare rău pentru….fiica ta. Şi dacă eu chiar semăn cu ea, îţi înţeleg durerea,dar de aici până la a mă săruta…. Nu vrezi că era o relaţie cam bolnăvicioasă? Întrebă Charlotte aproape în şoaptă.

-Nu, nu cred. Nu era fiica mea biologică, după cum îţi poţi da seama sunt vampir ,păpuşă,deci şansele ca un copil să se nască din seminţia mea sunt nule. Iar relaţia mea cu Elena nu numai că nu era bolnăvicioasă dar nu e nici treaba ta.

-Eu..îmi pare rău…nu voiam să te supăr. Răspunse Charlotte, lăsând privirea în jos.

-Nu. Nu m-ai supărat. Am înţeles că tu nu eşti ea. Îmi pare rău pentru tot deranjul. Zise Damon,urcându-se în maşină şi pornind în trombă. Charlotte încă rămăsese în parcare şi după 5 minute de când acesta plecase.

Trase aer adânc în piept şi se întoarse în clădire,unde secretara lui Klaus o anunţă că acesta voia să o vadă.Charlotte bătu la uşa biroului şi intră.

-Am auzit că vrei să mă vezi. Zise ea zâmbind cald,ştiind totuşi că această linişte era doar liniştea dinaintea furtunii. Uraganul NiKKlaus avea să fie necruţător.

-Bineînţeles că vreau să te văd. Se răsti el. Din cauza ta am ajuns aşa.

-Din cauza mea? Răbufni Elena.Erai falimentar. Mă mir cum de Damon a fost de acord să se asocieze cu tine. Erai un pârlit…şi tu şi fraţii tăi.Klaus se năpusti asupra ei lovind-o peste faţă.

-Curvă nenorocită! Cum îndrăzneşti să îmi vorbeşti aşa?

-Eşti un gândac nenorocit. Iar Damon te va strivi odată ce va afla ce faci! Se uită Charlotte la el sfidător.

-Să nu îndrăzneşti să îi spui ceva vampirului. Dacă o faci,sunteţi morţi amândoi. Klaus o lipi pe Charlotte de perete,desfăcându-i bluza şi masându-i sânul într-un mod violent.

-Dă-te de pe mine,animalule! Răcni Charlotte împingându-l cu putere de pe ea.

Klaus începu să râdă isteric, aproape ca şi cum ar fi fost nebun. Vocea lui groasă începuse să o sperie pe Charlotte,aşa că aceasta nu mai comentă nimic, închizându-şi bluza în linişte, privindu-l doar cum se plimba prin birou.

-Tu! Tu vei fi cea care mă va ajuta! Răcni Klaus brusc,arătând-o cu degetul.

-Eu? Să ce?

-Bineînţeles.Cum de nu mi-am dat seama până acum? Tu eşti cea care va face totul! Continuă Klaus să vorbească de parcă ea nici măcar nu era în cameră.Charlotte încercă să părăsească biroul,dar în doar o fracţiune de secundă Klaus era la uşă,blocându-i ieşirea.

-Zi odată ce vrei? Zise Charlotte vizibil enervată.

-Nu ştiu dacă eşti Elena despre care tot vorbeşte,niciodată nu mi-ai spus numele tău adevărat,dar nici nu îmi pasă dacă eşti sau nu.Pentru că vei pretinde că eşti ea.

-Şi de ce,mă rog,aş face asta? Îl privi Charlotte sfidătoare.

-Pentru că aşa spun eu! Se răsti Klaus la ea.Acum,ieşi! Ieşi afară! Zbieră el în timp ce Charlotte părăsea încăperea.

“Exact asta voi face. Charlotte este biletul meu spre inima şi banii lui Salvatore.” Bărbatul înce să râdă isteric privind apusul de soare prin geamul uriaş al biroului său.

………………………………………………………..

Nota: Restul capitolului poate fi citit la adresa: http://vampirepassion.wordpress.com/complete-series/bloody-passion/capitolul-xvi-get-the-fuck-out-of-here/

 

Autor Irina

Advertisements

3 thoughts on “Capitolul XVI- Get the fuck out of here

  1. Pingback: To be continued…. | Damon Salvatore

  2. Stilistic este ok (deşi dialogul excesiv şi ritmul rapid tind să-i scadă povestirii din profunzime), iar în privinţa temei prefer să nu mă pronunţ. Cât priveşte tehnoredactarea, v-aş sfătui să folosiţi corect punctele de suspensie (sunt trei, nici mai multe, nici mai puţine), să lăsaţi un spaţiu după semnele de punctuaţie şi să folosiţi linia de dialog, eventual şi spaţiul liber care indică paragraful, în locul cratimei, acolo unde acest lucru se cere. Succes!

    Like

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s