Capitolul XX-Who are you?


317983_310845695671634_2034919825_n

Cât timp credea ea că el va accepta acest joc stupid al ei? Această răzbunare nemeritată,care ĩl durea mai mult decât dacă l-ar fi părăsit pur şi simplu. Cât dorea să se ĩntoarcă la ea,să revoce ordinul,dar privind la ceas realiză că acum nu mai era nici o ea. Şi nici nu va mai fi.Viaţa lui avea să fie din nou lipsită de culoare,tristă,o eternitate petrecută cu o femeie pe care crezuse că o iubise mai presus de orice şi cu toate astea,acum ,când realizase pe cine iubea de fapt,nu o mai dorea deloc. Telefonul lui ĩncepu să bâzâie frenetic pe scaunul din drepta şoferului. Numărul necunoscut nu ĩi trezi deloc curiozitatea şi nici nu dorea să răspundă,oricine ar fi fost.

Parcă maşina ĩn faţa casei.Liniştea asurzitoare care se lăsase peste proprietate ĩi făcu simţurile să intre ĩn alertă. Niciodată nu era aşa linişte când era şi Katherine ĩn casă,iar ea era ĩntotdeauna acasă la acea oră. Scoase cheile nonşalant din buzunar,rugându-se ,undeva ĩn sufletului să revadă zâmbetul Elenei odată ce intra pe acea uşă,deşi ştia că asta nu avea să se ĩntâmple.Ĩn schimb replicile acide şi faţa urâcioasă a Katherinei avea să le vadă,să le audă,să ĩi rămână ĩntipărite ĩn minte. Trase adânc aer ĩn piept ĩnainte de a deschide uşa,promiţându-şi că o va părăsi pe Katherine,va ĩncepe undeva o viaţă nouă,o altă eternitate,fără Elena,fără fetiţa cu ochii de caramel.

Casa era pustie,nici urmă că ar fi fost cineva,singurii paşi care se auzeau erau ai servitoarei,undeva ĩn bucătărie.Matt,şoferul fluiera un cântecel la garaj,iar gărdinarul tundea peluza din spate. Micul bileţel de pe măsuţa din surfragerie,deşi ĩi atrase atenţia,prefer să ĩl ignore.Alte prostii şi văicăreli de-ale Katherinei cum că va pleca.Tot timpul ameninţa asta,dar niciodată nu o făcea.Ĩşi ascultă mesajele de pe robot,două de la Stefan,unul de la un investitor şi un al treilea mesaj ĩn care se auzea doar un cârâit. Glume ale unor puştani răsfăţaţi. Luă bileţelul de pe măsuţă şi urcă ĩn camera lui,unde ĩl aruncă pe pat.

După aproape douăzeci de minute de stat la duş,ieşi din baie cu prosopul ĩnfăşurat de mijloc,amintindu-şi de momentul ĩn care el şi Elena făcuseră dragoste,momentul ĩn care….

“….buzele lui coborau uşor pe gâtul Elenei,sărutându-l cu nesaţ. Mâinile ei erau ĩnfăşurate ĩn jurul gâtului lui,ĩn timp ce el o cuprinsese de mijloc,lipind-o de trupul lui. O ridică uşor de la podea,ĩndreptându-se spre pat.Ochii ei caramelizaţi ĩl priveau cu dragoste,tandreţe şi atâta duioşie. O lăsă uşor pe pat,continuând să ĩi sărute buzele,apoi gâtul,apoi sânii plini, cu micile sfârcuri rozalii a căror formă se vedea prin bluza albă de mătase. Cât ĩi adora mirosul pielii ei catifelate,dulcele gust al mugurilor ĩntăriţi de plăcere şi căldura ce emana din triunghiul feminităţi ei. Era atât de dulce şi o iubea atât de mult….”

Continuare: http://vampirepassion.wordpress.com/complete-series/bloody-passion/capitolul-x-who-are-you/

Advertisements

One thought on “Capitolul XX-Who are you?

  1. Pingback: Capitole #37 | Damon Salvatore

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s