Capitolul 16- Te uiţi cumva la Batman?


 “…Şi sa întors înspre mine,” suspină profund, “ şi a spus, ‘De ce eşti aşa serios?’ A venit în direcţia mea ţinând cuţitul în mână, ‘ De ce eşti aşa serios?’. Mi-a băgat lama cuţitului în gură ‘Hai să-ţi desenăm un zâmbet frumos pe faţă’ şiiiiii……De ce eşti aşa serios?”

-Elena la ce te uiţi? Îl aud pe Damon, care stătea fix în spatele meu. Mă întorc şi dau nas în nas cu el şi îmi dau seama că nu este foarte impresionat.

-Mă uit la Cavalerul Negru. Ce păcat că actorul Heath Ledger este mort, a fost un actor extraordinar. A avut o interpretare nemaipomenită ca Joker, am spus întorcându-mă spre televizor.

-Serios…..tu chiar te uiţi la Batman? Întreabă Damon pe o voce care suna de parcă i-aş fi spus că sunt pe invers. Mi-am dat ochii peste cap.

-Da Damon, asta fac. Ai vre-o problemă cu asta? Am întrebat întorcându-mă spre el enervată. L-am privit cum se îndreaptă spre canapea şi se aşază lângă mine punându-şi mâna în jurul taliei mele, trăgându-mă mai aproape de el.

-Nu, nu am nici o problemă cu asta deloc. Doar că nu mi-te imaginam genul de persoană, care ar fi atrasă de filmele cu supereroi. Credeam că sunt singurul caruia îi plac filmele cu Batman. Stefan nu şi-a făcut niciodată timp să se uite la ele, el era mult prea ocupat să-şi facă meseria de visător. Damon chicoteşte, iar eu mă întorc spre el cu o mină surprinsă.

-Îţi plac filmele cu Batman? L-am întrebat ridicându-mi o sprânceană. Iar eu care am crezut că în urmă cu, câteva momente el mă judeva.

-Dăăă…din ce motiv crezi că le-am fi cumpărat? Ai auzit că femeia pisică va fi jucată de Anne Hathaway în următorul film? Sigur fa fi una dintre puţinele pisici, care va trezi senzaţii plăcute publicului masculin. Spuse Damon pe un ton foarte sexy. Am mormăit în semn de dezgust şi l-am împins de pe mine. Damon doar chicoti.

-Eşti aşa un porc. Am spus şi mi-am pus mâinile în piept.

-Iar tu adori asta. Mormăie el în timp ce buzele lui le întâlneau pe ale mele. Nu pot să nu-l sărut înapoi. Şi chiar când credeam că eu şi Damon vom avea una dintre plăcutele noastre sesiuni de săruturi, din nou! Damon se trage înapoi şi se ridică, eu îi arunc o privire confuză în timp ce el închide filmul.

-Ţi-am spus că am planificat o zi foarte specială în oraş, doar pentru noi doi şi nu-i voi lăsa pe Heath Ledger sau Christian Bale să ne distragă atenţia. Spuse Damon ajutându-mă să mă ridic. Cu un zâmbet pe buze l-am lăsat să mă conducă spre maşină.

-Deci, unde mergem? Am întrebat nerăbdătoare.

-Vei afla curând. Spuse el în timp ce tura motorul şi ieşea pe autostradă.

Nu trecuseră nici 10 minute că deja eram entuziasmată la maxim. Nu conta de câte ori îl întreba unde mă duce sau îl imploram mai bine spus, el tot găsea o cale să schimbe subiectul. Trebuie să admită că dacă urăsc un lucru mai mult decât perversul Damon este secretosul Damon.

Când Damon face o întoarcere neprevăzută pe o potecă îi arunc o privire confuză. O cărare care duce într-un singur loc. O fundătură. Ştiu asta doar pentru că eu şi Bonnie, ne rătăciserăm într-o zi încercând să ajungem acasă, ama juns blocate acolo. Singurul lucru pe care îl puteai găsi era o cabană, dar era o proprietate privată, deci cel mai probabil este deţinută de fraţii Salvatore.

Un val de prostie mă izbeşte. Nu mi-sa mai întâmplat aşa ceva. Nu puteam decât să roşesc, în timp ce Damon râdea de mine.

-Ţi-ai dat seama? Ma întrebat Damon luându-şi ochii de la drum şi îndreptândui spre mine. Am rânjit prosteşte şi m-am afundat mai adânc în scaun. Acum ştiu sigur că dacă ar fi să urăsc ceva mai mult decât perversul Damon şi secretosul Damon, era sarcasticul Damon.

-Hey, dacă ai de gând să te îmbufnezi mă tem că va trebui să ne întoarcem înapoi. Nu-mi plac îmbufnaţii. Îmi spuse Damon cu o privire acuzatoare. Nu i-am oferit decât un lung oftat. Mi-am îndreptat privirea spre geam şi mi-am fixat-o pe cabana din faţa noastră.

-La ce te gândeşti? Ma întrebat Damon întrerupându-mi şirul gândurilor. M-am întors spre el şi nu ştiam cum să pun în cuvinte ceea ce gândeam.

-Cred că este superb. A fost tot ceea ce am reuşit să spun în timp ce eu şi Damon păşeam în interiorul casei, am privit de jur împrejur fascinată. Pereţii erau făcuţi din buşteni netezi, iar mirosul de lemn te făcea să te simţi pitoresc. Am mers mai departe, explorând ceea ce părea a fi sufrageria, care avea un şemineu făcut din piatră şi o canapea foarte mare. Mai erau şi câteva plante puse în ghivece şi nişte rafturi cu cărţi.

Am continuat să merg până la bucătărie. Era micuţă, curată şi foarte draguţă. Casa era relativ mică, dar era una dintre cele mai frumoase case, pe care le-am văzut vreodată. Lângă bucătărie se afla o cameră mai micuţă, care avea doar o canapea şi un computer. Iar ultima cameră era dormitorul. În acest dormitor se afla un pat de rege cu un scaun la fiecare colţ. La dreapta era baia şi un dulap.

-Îţi place? L-am auzit pe Damon întrebând din spatele meu.

-O ador! Am şoptit. Am început să zâmbesc când Damon şi-a înfăşurat mâinile în jurul taliei mele şi ma tras mai aproape de el.

-Foarte bine, pentru că este a ta! Mi-a şoptit Damon la ureche. M-am întors spre el şocată.

-Cum adică este a mea? Am întrebat. Damon doar a chicotit.

-Am cumpărat-o pentru tine. Adică ziua ta este peste 3 zile, dar asta e doart o parte din cadoul tău. A spus Damon. Mi-a cumpărat o casă şi spune că este doar o parte din cadoul meu!

-O parte din cadoul meu? Am întrebat şocată.

-Un mulţumesc ar fi drăguţ. A spus Damon.

-Wow, mulţumesc foarte mult. Dar cum ai aflat pe ce dată este ziua mea? Şi nu trebuia să-mi iei un cadou şi- dar am fost întreruptă de buzele lui Damon, care le asaltaseră pe ale mele.

-Dacă te gândeşti cum să mă răsplăteşti să şti că am câteva idei. A spus Damon după care şi-a lipit din noz buzele de ale mele. Am suspinat în timp ce ne îndreptam spre patul regal.

Advertisements

One thought on “Capitolul 16- Te uiţi cumva la Batman?

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s