Capitolul 20-Surpriză!


-Hmmm….a fost tot ce a spus după care a început să-mi umble prin dulap.

-Bine atunci…am bombănit eu. Nu puteam să nu râd cănd am văzut că primul lucru, pe care-l face este să caute în rochiile mele super strâmte, negre şi foarte sexy. Nu eram prea surprinsă.

-O da! Vocea lui întrerupe liniştea. Îl vedeam cum scoate afară o rochie scurtă, roşie şi extrem de sexy. Ei măcar nu era fără bretele.

-Damon, nu ţi-am spus că rochiile din dreapta sunt doar pentru roluri? L-am întrebat ridicându-mi sprânceana. Damon doar a rânjit.

-Haide Elena, doar odată. Este ziua ta, trebuie să încalci regulile. Spuse el punându-mi rochia în faţă. Am bombănit în timp ce am luat rochia. Stăteam acolo în timp ce el se holba la mine.

-Ce mai faci aici? Ieşi afară. I-am cerut împingându-l afară.

-Ce? Nu pot să stau şi să mă uit cum te schimbi? Întreabă el pretinzând că este îngrozit. Tipic Damon,

-Nu, acum ieşi afară! Am spus în timp ce continuam să-l îmbrâncesc. Când în sfârşit am reuşit să-l dau afară din cameră, am închis uşa. Am mers spre sertar şi m-am uitat la lenjerie. Am găsit în cele din urmă setul care se potriveşte cu rochia. Am primit rochia de la Caroline cu ceva timp în urmă, dar nu am avut ocazia să o port până acum.

Când în sfârşit am reuşit să-mi strecor corpul în ea, m-am dus la oglindă să văd rezultatul. Wow, Damon se pricepe la alegerea rochiilor. Chiar arătam foarte sexy. Chiar mă simţeam sexy, dar lipsea ceva. Pantofii!

Mă uitam după o pereche de tocuri roşii, dar nu am găsit niciuna. Dar am găsit nişte tocuri negre. După ce m-am machiat şi mi-am uscat părul, m-am mai uitat odată în oglindă. M-am uitat de jur în prejur şi mi-am luat geaca de piele, pe care Damon mi-a cumpărat-o mai devreme, după care am ieşit din cameră şi m-am îndreptat spre el.

Tocurile mele răsunau pe întregul hol şi acopereau sunetul făcut de televizor.

-În legătură cu timpul, am crezut că Stefan sa întors şi-Începe el dar nu mai termină. Faţa lui sarcastică se schimbă într-una şocată. Am privit cum ochii lui mă devorau din cap până-n picioare. Parcă ar fi fost drogat, aproape ca şi când ar fi fost constrâns.

-Îţi place? L-am întrebat întrerupând liniştea. Expresia de pe faţa lui era indescriptibilă. Era genul de privire pe care doar un bărbat care se îndrăgosteşte la prima vedere o poate avea, într-un film romantic. Dar am crezut că asta se întâmplă doar în filmele cu zâne.

-Eşti atât de frumoasă. Spuse Damon aproape fără a mai putea respira. Îmi era greu să-l aud, dar am descifrat cuvintele. Nu puteam să nu râd. L-am privit cum ieşea din transă şi îşi drege gâtul.

-Adică e bine. Se putea şi mai bine. Spuse el. Mi-am încrucişat braţele şi m-am îmbufnat.

-Ei bine dacă se putea mai bine presupun că mă voi duce să mă schimb în blugi şi tricou. L-am tachinat în timp ce mă întorceam spre cameră. Doi pot juca acest joc. Aproape că am ţipat când l-am văzut în faţa mea din senin.

-Acum cine îţi dă permisiunea să faci asta? Întreabă el în timp ce se apropie şi mă sărută. Am chicotit în timp ce l-am sărutat înapoi.

-Haide, trebuie să ajungem la maşină. În timp ce mă conduce spre maşină, iar eu îmi scutur capul în semn de dezaprobare.

-Eşti aşa enervant. Am constatat dar l-am urmat la maşină.

Nu a durat mult până să ajungem la pensiune. Era atât de întuneric şi liniştit. Sigur se întâmpla ceva. M-am ţinut de braţul lui Damon în timp ce el mă conducea la uşă. Nu puteam vedea nimic. Mă simţeam ca o oarbă.

Când Damon a deschis uşa lumina lumânărilor mă orbeşte. Oh, nu trebuia să prevăd asta.

-SURPRIZĂ!

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s