Capitolul 08


I need you...

Când m-am trezit totul era întunecat. Mi-am forţat limitele şi am deschis ochii chiar dacă tot corpul îmi impunea să nu o fac.

Am distins în lumina aproape inexistentă umbra feţei lui Elijah. Deci era timpul. Am suspinat.

–          Bună dimineaţa, Elena.

Se auzi vocea lui Elijah. Îmi părea rău pe de o parte, dar pe de altă parte eram fericită căci oricum aveau să mă uite, aveau să trăiască ca şi când nu aş fi existat vreodată.

–          Bună dimineaţa, Elijah. Suntem în drum spre el? am întrebat fără tragere de inimă.

–          Oarecum. O să te ascund, apoi o să te folosesc drept momeală. Sper doar ca prietenii tăi să fie ascultători şi să uite cu adevărat de tine. Altfel nu vreau să îi omor. O promisiune o dată făcută, rămâne valabilă pentru eternitate.

–          Ştiu, am răsuflat eu. Elijah, ai promis. Să nu uiţi niciodată asta.

–          Nu o să uit.

Ce dimineaţă îngrozitor de frumoasă. Dar ce caut aici?

Priveam derutat în jur. Eu, Damon Salvatore, nu îmi aminteam ce se întâmplase. Mai suferisem de astfel de „drumeţii în lumea ne-amintitului” dar asta numai după ce savurasem o noapte înainte la cote maxime, iar acesta – clar – nu era cazul!

Era o cameră perfectă pentru o regină a frumuseţii, dar atât de calm decorată, atât de ne-sofisticată pentru o asemenea făptură. Simţeam că ceva îmi scapă, dar ce?

Speram ca prietenii mei să uite, speram ca totul să fie la fel de frumos ca şi până atunci. Urma să mor pentru o cauză nobilă. Totul avea să fie perfect oricât de mult m-aş fi chinuit să distrug totul, nici măcar eu nu aş fi putut să fac asta. Simţeam motorul turat din ce în ce mai bine. Detestam să ştiu că nu mă aflam pe drumul spre încoronare, ci pe drumul spre o moarte sigură. Eram puţin supărată aş putea spune.

–          Elijah, mai avem mult? Am întrebat eu.

–          Puţin. După aceea o să vorbim despre plan şi despre rolul tău. Mi-a răspuns el sec.

Nu îmi permiteam să plâng acum, dar simţeam cum lacrimile aveau să ţâşnească în orice moment. Am tras aer în piept de mai multe ori în speranţa că mă voi calma, dar am eşuat lamentabil.

–          Nu mai plânge, Elena! Nu ai de ce să plângi. A încercat „demonul durerii” să mă calmeze.

–          Plâng pentru că o să îmi fie dor de ei, Elijah. Nu ai cum să înţelegi asta. Am răspuns eu fără să îmi dau seama.

–          Ba cred că înţeleg chiar foarte bine. Klaus mi-a răpit tot ceea ce am putut să iubesc vreodată. A ţinut cu tot dinadinsul să mă distrugă până la ultima picătură şi apoi să îmi dea drumul în lume să mă răzbun. Şi pentru o perioadă chiar a funcţionat. Am ucis cu sânge rece tot ce îmi ieşea în cale. Vampiri, oameni.. nu conta. Dar apoi mi-am dat seama că nu pe ei trebuie să mă răzbun, ci pe el. Dar nu are nici măcar o slăbiciune. Aşa că mi-am amintit de dorinţa lui. Am luat fata lui Katherine şi am avut grijă de ea. Am urmărit gena Katherinei în toate generaţiile. Ştiam că va mai urma un duplicat, căci însă Katharina era unul. Ştiam că va veni o urmaşă a acesteia care să aibă grijă de tot.

–          Klaus…. Elijah, va fi dureros?

–          Foarte.

–          Au mai existat duplicate?

–          Încă una în afară de tine şi Katherine. Şi aceea a fost Eileen. Prima făptură de care s-a îndrăgostit Klaus. Făptura pentru care face toate acestea. Îi va fi greu să te omoare, de aceea vei îndura foarte mult, căci de fiecare dată când se va uita la tine o va vedea pe ea. La fel a fost şi cu Katherine.

Am oftat şi l-am lăsat să mă adoarmă. Ştiam că încerca asta de ceva vreme. Dar, ca de obicei, eram încăpăţânată.

Îmi scăpa ceva… ceva ce nu aveam voie să uit. Nu îmi era permis să uit. Uitam pe cineva.

4 thoughts on “Capitolul 08

  1. Pingback: Capitolul 8 « Damon Salvatore

  2. Eileen:XSuna foarte tare.Nu stiu cum ti`a venit ideea,dar cand e vorba se imaginatie si scris,pentru mine esti prima si nu prea are rost sa ma mai mir.Succes la restu`capitolelor!:XAbia astept:*:*!>:D<.

    Like

  3. Mi-a placut mult ca ai scris din ambele pct de vedere 😡 sper sa scrii cat mai mult din Damon’s pov ;;) oricum, mi.a placut mult capitolul, acum trec la 9 :d spor la scris si in anul care vine :*

    Like

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s