Capitolul 12


Capitolul 12- Înger căzut

Damon îi cuprinsese faţa în mâinile sale sărutându-i buzele cu o pasiune violentă. Mâinile Elenei îi explorau trupul gândindu-se la cât de perfect putea fi.Mâna lui drepta trecu pe sub părul Elenei atingându-i ceafa iar mâna stângă îi prinsese talia strângând-o şi mai aproape de el. Însă ceva îi spunea ca nu ar trebui să o facă deşi îşi dorea acest lucru cu atâta ardoare.

-La naiba! Gândi el. E atât de perfectă,de dulce, de moale, de caldă şi poate fi doar a mea. Dar Ştefan? Nu cred că l-a uitat atât de repede. Nu îmi pasă! O voi avea chiar acum şi aici!Iar el nu va putea face nimic! Dar i-am promis că voi avea grijă de ea! Dar nu i-am promis că nu o voi seduce!Că nu o voi iubi!

Damon se rostogoli pe pat astfel încât Elena ajunse sub el,mainile sale trăgându-i tricoul cel negru de pe el.

-E atât de frumos! E ca un zeu! Şi e doar al meu! Ohh,Damon!

Pe faţa lui Damon apăru un zâmbet strengăresc iar privirea sa trăda uimirea şi plăcerea.

-Mă bucur că gândeşti aşa despre mine! Şi tu eşti perfectă! Şi eşti a mea!

Apoi buzele lor se întâlniră într-un alt sărut,unul mai intim,limbile lor luptându-se pentru supremaţie,jucându-se,tachinându-se până când Elena se lăsă pradă din nou gurii lui.Dinţii lui îi prinseră buza de jos jucându-se cu ea fără însă a o răni.Damon îi dădu bluza jos de pe ea în doar o secundă în urma ei lăsând doar un sutien roz din dantelă.Sprâncenele lui se încuntară iar privirea îi deveni rece şi faţa impenetrabilă ca de obicei.În doar o clipă avea iar tricoul pe el şi stătea în pragul uşii.

-Îmbracă-te Elena!

-Ce? D-Damon…De ce…?Lacrimile îi şiroiau pe obrajii îmbujoraţi care încă mai trădau dorinţa.

-Elena…Elena,nu plânge!Te rog!

-Credeam că şi tu mă doreşti la fel de mult cât te doresc şi eu…Eu…eu …îmi…

Vocea sa aproape că nu se mai înţelegea auzindu-se numai suspine tremurate.Damon ajunse iar lângă Elena mângâindu-i părul ,aceasta uitându-se la el ca un copil căruia i s-a luat jucăria preferată.

-Nu mă mai iubeşti?De ce te-ai schimbat ,Damon? Acum o clipă…adică…înţeleg dacă nu vrei.Nu e nicio problemă! Elena îşi recăpătase stăpânirea de sine.Se desprinse din îmbrăţişarea lui Damon ridicându-se de pe pat.

-Elena..eu ..

-Nu! Nu trebuie să te explici! Ea îşi luă tricoul de pe jos îmbrăcându-se , afişând şi ea o privire la fel de rece ca şi a lui Damon.

-Ascultă-mă…poate nu trebuia să fac aşa…să mă las…

-Purtat de val?Înţeleg.Dragostea ta pentru mine e doar atunci când este el aici.Nici măcar nu ştiu ce vreau să zic cu asta!

-Nu…Elena…Eu te…

-Da,Damon? Tu mă ce?
-Te rog să nu mai ieşi din casă fără mine! Damon se ridică şi în doar o clipă părăsi camera închizând uşa în urma lui.

Elena se prăbuşi pe pat lacrimile inundându-i din nou privirea.Se simţea rănită,respinsă şi asta o durea mai mult decât orice pe lume. Credea că şi el o iubea pe ea, că o dorea la fel de mult cât îl dorea şi el.

-Ohh,Damon! De ce trebuie să fii aşa? De ce te ascunzi în spatele acelui zid impentrabil? De ce nu mă laşi să pătrund prin el?

Elena se ridică de pe pat uitându-se în oglindă ruşinată de reacţia ei.Niciodată nu dorise atât de mult un baiat.Iar el o respinsese.Reflexia ei zise:

-Nu te iubeşte, Elena! Nu eşti îndeajuns de bună pentru el! Obişnuieşte-te cu gândul că el doar pe Katherine o iubeşte,nu pe tine!

Elena începu să plângă din nou.

În sufragerie Damon stătea pe fotoliu bând ca de obicei whiskey.Deşi nu era cu ea în cameră îi putea auzi gândurile,fremătările şi simţi suferinţa.

-Te iubesc,Elena! Mai mult decât propria-mi viaţă. Dar nu te vreau aşa! Nu acum! Nu astfel! Nu pot profita de tine cât Ştefan nu e aici! Pentru că dacă te-ai răzgândi când el se va întoarce,aş muri.Damon gândise cu voce tare urându-se pentru că se schimbase atât de mult din cauza ei.

-Nu mă voi răzgândi,Damon!

-Elena?

____________________________________________

Autor: Irina

14 thoughts on “Capitolul 12

  1. Pingback: Capitolul 12 din ESM « Damon Salvatore

  2. absolut minunat…astept cu nerabdare nextul,sau orice post Delena:X:X:
    imi place mult de tot capitolul si mai ales sfarsitul >:D<
    Pupici,bafta in continuare

    Like

  3. o mica intrebare nu cumva stefan s-a dus sa rezolve “problemele ” cu animalele din padure adi sa se intalneasca cu katherine??
    nu ma supar dak e un raspuns cu 2 intelesuri
    superb fanficul multa bafta in continuare:*!!!!!

    Like

  4. poi cum in carte ea i-a pacalit pe damon si stefan ca a murit ma gandeam ca ,cum acest fic este dupa carte,katherine sa fie in viata si stefan sa fie indragostit de elena pt ca seamana atat de mult cu katherine si sa fi descoperit ca ea e inca in viata pt ca sincer mi se pare absurd sa fi nervos si sa tipi la elena in felul ala doar ca nu te-ai mai hranit . cu toti stim ca stefan a facut-o de mai multe ori pe martirul mult mai mult timp iar o intalnire cu katherine nu poate fi chiar atat de exclusa pe cat pare

    Like

  5. sincer doar incerc sa descopar singura doar prin imiginatia mea cum vor fi ceelalte capitole sper sa nu fi suparat pentru presupunerile mele sper sincer ca nu v-ati suparat

    XOXO Aly>:D<

    Like

Tell us your opinion...