Capitolul 15


Clipi de câteva ori, genele lungi acoperind ochii mari de caramel, se cuibări mai bine la pieptul călduros al băiatului, lăsându-i respiraţia caldă să îi poposească pe ceafă. Deşi amorţită şi prinsă în plasa încâlcită a unui somnul tulbure, Elena se gândea intens la el. Ultimele cuvinte ale lui Ştefan o speriaseră, îi îmbolnăviseră psihicul, făcându-i pulsul să crească. “Răzbunare. Răzbunare”. Încercase să dea o mie de nuanţe acestor gânduri bolnave şi să intuiască posibilele mişcări ale vampirului, dar nu se putea concentra, ideile efectiv i se încâlceau formând o nebuloasă de nepătruns.

 

Damon o strânse mai tare în braţe, depunându-i un mic sărut lângă ureche, încercând să o calmeze, îi observase agitaţia. Îi dădu la o parte o şuviţă rebelă ce umbrea fruntea luminoasă a frumoasei sale Elena. Rezonanţă acestor cuvinte îi făcu inima moartă să bată, după atâta timp există o Elena care era a lui, care îl iubea numai pe el, care voia să îşi pentreacă fiecare dimineaţă cu el, o Elena care îl alesese pe el, înaintea oricui altcuiva.

 

– Aşa de matinală, domnişoară?

 

Elena îşi ţuguie buzele cerşind un sărut, pe care în scurt timp îl şi primi. Îşi trecu uşor degetele lungi prin părul de smoală al lui Damon, ca apoi să izbucnească într-o rafală de râs. Damon îşi mângâia fruntea, delectându-se cu imaginea acestei Elene zâmbitoare şi fericită.

 

– Vreau cafea! Mormăi ea încercând să adulmece în aer vapori revigorantei băuturi. În mai puţin de un minut Damon îi îndeplinise dorinţă, aducând două ceşti cu un lichid ciocolatiu şi alături câteva bucăţele de turtă dulce. Elena mestecă încet, lăsându-şi papilele să se înbibe în delicioasele arome. Dimineaţa lor părea desprinsă dintr-una din acele reviste care îţi prezintă idealul în viaţă, soţul perfect, familia perfectă, casa perfectă.

 

– Damon, hai să plecăm. Să ne urcăm în maşină şi să fugim unde vedem cu ochii, să ne lăsăm înghiţit de necunoscut. Măcar pentru puţin timp vreau să stau liniştită, să nu mai îmi fie teamă de nimeni şi de nimic, plus că evenimentele recente m-au epuizat atât psihic cât şi fizic. Vreau colţul meu de rai alături de tine.

 

Damon îşi înclină încet capul, fixându-şi ochii de cărbune pe chipul Elenei. Îşi încruntă uşor sprâncenele, o cute formându-se deasupra acestora. Nu era sigur de intenţiile Elenei. O iubea, simţea asta cu fiecare fibră, celulă în corp, dar dacă se răzgândea, da conştientiza că nu el este cel mai potrivit pentru ea? Îl trecură fiori la aceste gând, nu îşi mai putea imagina fără ea, fără buzele ei moi lipite temător de ale lui.

 

– Tot ce vrei tu, iubito. Buzele Elenei se ridicară, pictându-i faţa într-un mare zâmbet.

 

***

Dragă jurnalule,

 

Am deprins acest obicei prost de la Elena şi totuşi mă linişteşte, îmi place să îmi destăinui secretele unei simple foi de caiet. Las luna să intre pe fereastră şi să îşi danseze tangoul pe corpul ei. Închid ochii şi încerc să realizez cum naiba am reuşit să fiu atât de norocos. Mirosul de căpşuni îmi înţeapă nările, de când a descoperit acest şampon, numai asta foloseşte, dar îmi place îi dă o anumită feminitate şi fragilitate, care mă încântă. E atât de frumoasă şi pură, mereu m-a ajutat să trec peste problemele care m-au măcinat, simpla ei prezenţă îmi dă aripi şi mă face mai viu, mă face fericit.

Ştefan a ales că şi cale de răzbunare vânarea noastră, iniţial a dat foc conacului, sperând că eu şi ea să ne dăm duhul acolo, din păcate jocul i-a fost ruinat. Ultimele veşti pe care le-am primit despre el susţineau faptul că ar fi plecat undeva prin Franţa alături de Katherine. Mă bucur pentru ei, am reuşit să îmi înlătur frustrarea şi să mă bucur pentru ei, sunt un cuplu reuşit, se completează unul pe altul.

 

– Damon, eşti treaz? Te ajut cu ceva?

 

Vocea un pic răguşită a Elenei îl face să tresare, acesta îşi întoarce capul şi îi zâmbeşte. Bruneta îl cuprinde cu braţele şi îi desenează mici cercuri cu degetul pe spate, în speranţa de îl adormi pe frumosul vampir. Lumina reflectată de inelul de pe degetul ei o scoate din starea de melancolie. Îl strânge mai tare la piept de frică de a nu îl pierde şi îi depune săruturi de la baza gâtului până la gură acestuia.

 

– Ştii, dacă nu ai somn, aş putea să te extenuez eu.

 

Ochii lui Damon au strălucit, observând cum obrajii Elenei prind o nuanţă roşiatică. Mâinile lui începură să urmeze drumul taliei ei, ajungând în dreptul coastelor şi îi dădu un alt sărut. Părea atât de mică în tricoul cu două mărimi mai mari. Părul îi mângâia spatele, revărsându-se precum o cascadă, îi făcea o deosebită plăcere să îşi treacă degetele prin el, lăsându-se răsfăţat.

 

– Ei, dacă insişti.

 

Braţele puternice a le lui Damon o răstoarne în pat, ţintuind-o pe loc. Un surâs uşor îl face să zâmbească, frumoasa lui soţie, Elena lui atât de suavă şi totuşi hotărâtă. Pur şi simplu o adora, prezenţa ei îl întregea. Îşi plimba degetul pe obrazul ei, făcând-o să chicotească.

 

– Te iubesc atât de mult, Damon.

 

Elena şi-a prins braţele de gâtul lui, agăţându-se de el şi încercând practic să se lipească, pentru a-i simţi mai bine căldura emanată de trupul bine dezvoltat.

 

– Şi eu te iubesc, scumpo.

 

Sfârşit

Autor: Meme

Corector: Simona

Advertisements

2 thoughts on “Capitolul 15

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s