Capitolul XVII


CAPITOLUL XVII

-Se pare că acest Damon face parte din trecutul Elenei. Îl mai ţii minte pe acel vampir pe care l-ai închis în temniţă de a spus că e prima dragoste a Elenei? E fratele lui Damon, sau mă rog a fost. Se pare că Elena nu are un trecut prea fericit şi Damon face parte din el. L-a părăsit pentru tine, sau cel puţin aşa a lăsat impresia.

-Mulţumesc, Franco! Să supravegheaţi în continuare casă, vin cu primul avion spre Florenţa, dar mai întâi trebuie să mă ocup de scumpă mea Pam.

ELENA’S POV

-Eric nu ne va găsi niciodată pentru că e mort! Spuse el fără nici o urmă de compasiune fată de mine.

-Cum? Nu se poate aşa ceva! Nuuuuuu!

Simţisem cum se scurge orice urmă de speranţă din viaţa mea. Cum se poate să fie mort? Nu, nu se poate aşa ceva, sigur mă minte! Aş simţi dacă I s-ar întâmpla ceva scumpului meu Eric.Trebuie să ies de aici, acum!

-Damon, eşti sigur? Spusesem eu printre lacrimi.

linişteşte-te, totul va fi bine, eşti cu mine!

-Damon? Spusesem asta în timp ce îmi ridicam capul spre el. Nu mai apucase să răspundă că începusem să-l sărut din ce în ce mai apăsat şi pasional. Trebuia să fac asta ca să pot ieşi de aici, însă problema e că mă simt prea bine făcând asta. Oare chiar îmi place? Stop, Elena! Opreşte-te! Deşi gândeam asta nu puteam să mă opresc, ceva din sufletul meu recapătă din nou viaţă şi începeam să savurez fiecare clipă cât de mult puteam. Ceea ce a urmat a fost o lungă şi fierbinte noapte, pe care nu am avut-o niciodată cu Eric şi nici nu cred că o voi avea. Simţind toate acele sărutări dulci pe tot corpul mă simţeam de parcă pielea mea ar fi atinsă de nişte petale de trandafir care tânjeau după mine.Am adormit în braţele lui, gândindu-mă că viaţa mea nu poate fi mai perfectă.

Stau şi mă uit la el cum doarme. E aşa de drăguţ şi dulce! Însă….o parte din mine se simte vinovată. Cum am putut să mă culc cu Damon după ce am aflat că Eric tocmai a murit? Sunt exact ca Kathrine. Trebuie să plec de-aici, nu pot să rămân cu Damon oricât de mult aş vrea.

M-am îmbrăcat repede într-o pereche de jeanşi negri şi un top albastru. Mi-am luat geacă de piele şi o pereche de pantofi cu toc şi am plecat. Am luat Ferrari-ul lui Damon şi m-am îndreptat spre aeroport.

DAMON’S POV

Visez, sau tocmai am avut cea mai minunată noapte din viaţa mea pe care-o aştept de mai bine de 200 de ani. În sfârşit e a mea şi boul ăla de Eric nu mă poate pune mâinile sale jegoase pe ea.

-Elena, eşti aici? Elena?!

Unde Dumnezeu e fata asta?

-Elena nu te mai juca şi vino aici! Elena! Sper că nu a plecat, şi hey, unde sunt cheile de la maşină?

În clipă acea am răsturnat tot ce mi-a venit în cale, nu pot să cred s-a jucat din nou cu mine, o s-o omor pe fata asta când o întâlnesc! Sper că e la aeroport şi nu a plecat demult.

ELENA’S POV

-Buna ziua, aş dori un bilet spre Londra!

-Cand doriţi să plecaţi? Spuse angajată cu un zâmbet cald.

-Cat mai repede posibil, aşa că găseşte unul nu îmi pasă cum la primul avion ce decolează şi încearcă să plăteşti tu pentru el.! Am spus folosindu-mi forţa de constrângere.

-Este unul care pleacă peste o oră, doriţi bilete la clasa I?

-Normal.

Cât timp aşteptăm, am auzit un anunţ:

-Avionul cu ruta Sheverport – Florenţa va ateriza în câteva minute.

Auzind numele acestui oraş mi-a trezit atâtea amintiri frumoase în minte şi mă doare că nu am să-l mai văd vreodată pe Eric. Era atât de bun şi generos contrar aparenţelor. Îmi pare  atât de rău că nu am putut să îi spun pentru ultima dată cât de mult îl iubesc.

-Nici acum nu e prea târziu! Vocea asta era prea cunoscută, nu putea fi el, şi dacă e de ce mi-e frică să mă întorc?

-Eric? Spunând asta mă aruncasem în braţele lui şi am început să ne sărutăm.

Autor: Camy

Corector: Simona

Advertisements

2 thoughts on “Capitolul XVII

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s