Capitolul 1


Din momentul, în care ea a intrat, Damon Salvatore ştia că e terminat.

Era de departe cea mai frumoasă fată, pe care a văzut-o vreodată. El se holbă la şuviţele de păr maroniu, la ochii ei de ciocolată şi la acele picioare… Se putea vedea că era foarte tânără, dar deja avea nişte picioare pentru care multe femei ar ucide.

Damon înghiţi cu zgomot, observând cât de scurtă era fusta ei dreaptă. Îi evidenţia spatele perfect.  Şi purta o bluză cu decolteu în V ce arăta umflătura sânilor ei minunaţi.

Ea îl prinse uitându-se la ea şi îi zâmbi dulce.

Categoric era terminat. Iar apoi îi strigă prietenul cel mai bun „Tati”.  O, la naiba!

„Hey, scumpo! Ce te aduce pe aici?” o întrebă Grayson Gilbert pe superba lui fiică.

Damon pretinse că este ocupat cu munca, răsfoind nervos nişte foi. Dar ochii lui se abăteau în direcţia ei din când în când. ASTA era Elena Gilbert? Fata sfrijită, pe care prietenul lui cel mai bun i-o arătase în poze?

Evident, asta nu era o fată sfrijită! Era o femeie! Câţi ani zisese Grayson că are? 16? La naiba!

Înapoi la muncă, Damon! Înapoi la muncă! El încercă să se concentreze pe analizele unui pacient.

El începuse să lucreze la acest spital în urmă cu un an. Unitatea de traume a spitalului Mystic Falls îi dăduse bani frumoşi pentru a face parte din personal. El încă era nou la astfel de lucruri, iar Grayson îl acceptă. I-a arătat împrejurimile, l-a învăţat mai multe lucruri şi l-a introdus în elita oraşului. Au devenit prieteni din prima.

Grayson i-a spus tot despre familia lui, ba chiar i-a arătat poze şi i-a povestit întâmplări amuzante despre copii lui în timp ce creşteau.

Dar nimic nu l-ar fi putut pregăti pe Damon pentru ceea ce stătea câţiva paşi distanţă de el. De ce avea Grayson o fiică aşa frumoasă? Şi de ce era atras de ea? Asta era greşit din mai multe puncte de vedere.

„Damon, ai dori să o cunoşti pe fiica mea?” Grayson îl trezi imediat din reverie. Capul lui se ridică instantaneu. Să o cunoască? NU! Voia să stea cât mai departe posibil de acestă mică tentaţie.

Dar nu avea de ales. Nu îl putea lăsa baltă pe prietenul lui, care se uita la fiica sa cu mândrie. Damon oftă şi se îndreptă spre ea, pregătindu-se să fie invadat.

„Damon, aceasta este fiica mea, Elena. Elena, acesta este colegul şi prietenul meu, Damon.” Făcu Grayson introducerile.

Damon dădu mâna cu Elena. În momentul,în care o atinse, a fost ca şi cum un fulger trecu prin el. Aproape că se dădu înapoi.

„Încântată de cunoştinţă, Damon” zise vocea ei puternică.

Damon aproape că gemu. Numele lui suna aşa de sexy pe buzele ei.

„De asemenea” răspunse el.

Repede, îi eliberă mâna, aşteptând ca inima lui să nu mai duduie atâta. Corpul lui nu trebuia să reacţioneze în felul acesta. Ea era fiica prietenului său.

Dar ea era de-a dreptul copleşitoare. Mintea lui era deja pe pilot automat, imaginându-şi ce puteau să-i facă buzele acelea lucioase.

NU TE MAI GÂNDI LA EA AŞA!!!!!

El o privi pe Elena cum se înclină pentru a-şi săruta tatăl pe obraz. Era straniu din partea lui să fie gelos pe acea mişcare?

„Trebuie să plec acum, tati. Ne vedem acasă.”

Îi dădu lui Damon un ultim zâmbet, apoi se întoarse şi se îndepărtă. Foarte greu, Damon pretinse că nu se uită la dosul ei care se legăna din stânga spre dreapta pe sub fusta scurtă. Când dispăru după colţ, Damon răsuflă uşurat.

„Deci,… ce crezi despre ea?” îl întrebă brusc Grayson.

Capul lui Damon se ridică. Observase tensiunea sexuală care radia în valuri? Observase felul cum era fermecat de frumuseţea ei?

„Mi s-a părut foarte plăcută.” Răspunse Damon vag.

Grayson zâmbi. „Este grozavă. Nu trebuie niciodată să-mi fac griji pentru ea. E un elev de nota 10. Are prieteni drăguţi şi normali. Şi mereu este dulce şi politicoasă faţă de ceilalţi. Am crescut-o bine. Singurul lucru pentru care ar trebui să-mi fac griji este că frumuseţea ei atrage multă atenţie de la populaţia masculină. Ca şi tată, eu aş vrea să rămână dulcea şi inocenta mea fiică. Trebuie să treacă de mine!” glumi Grayson.

Damon era pe punctul de a se îneca. Era recunoscător faptului că Grayson nu era capabil să-i citească gândurile erotice cu faţa sa. Atunci, chiar l-ar omorî.

„Nu are prieten?” s-a auzit el, întrebând.

Inteligent, Damon! Inteligent!

Grayson scutură din cap. „Acum nu. Dar a ieşit odată cu un băiat foarte cumsecade. Matt Donovan. Bănuiesc că trebuia să ne aşteptăm la asta. Practic, ei au crescut împreună. Dar într-un fel, nu a mers. Elena spuse că îl vedea mai mult ca un simplu amic şi nu romantic. Păcat. Chiar îmi plăcea de el. Era aşa de politicos. Şi a crescut pe lângă mine, ştiam din ce soi vine. Am avut încredere în el. Acum îmi fac griji pentru mielul meu, cel atacat de lei. Nu ai observat cum e lumea în zilele astea?”

Damon înghiţi cu dificultate. Dap, înţelegea ce voia Grayson să spună. Bărbaţii voiau să-i ajungă în pantaloni. Şi el era unul dintre ei…

Elena P.O.V

Elena Gilbert se rezemă de peretele liftului, respirând greu. ACELA era prietenul cel mai bun al tatălui ei? Cel despre care vorbea întruna? Marele Damon Salvatore? Era un zeu!!!

Chiar şi stând acolo în uniforma de doctor, a putut observa cât de tonifiat îi era corpul. Era îngrozitor de frumos!

Şi ochii ăia… Oh, Doamne!! Ochii ăia atât de albaştri încât voia să se înece în ei.

Nu era potrivit să te gândeşti în acest mod la prietenul tatălui tău. Era mai mare ca ea. Mult mai mare, ar fi zis tatăl ei. Presupunea că era în cei 30.

Iar ea avea 16 ani. Marele Damon Salvatore probabil credea că încă e un copilaş. Oricum nu mai conta, tatăl ei o introduse ca şi un copil. Copilul lui. Elena se simţi atât de ruşinată!

Nu avea cum prietenul tatălui ei să o vadă altfel. Era o adolescentă. Nu o va vedea vreodată ca pe o femeie.

Păcat. Din anumite motive, ea nu se simţea atrasă de băieţii de vârsta ei. Se comportau foarte copilăreşte. Ea voia un bărbat adevărat! Unul care să înţeleagă ce vrea, ce are nevoie.

A încercat să iasă cu prietenul ei la cataramă, care fusese în viaţa ei atâţia ani. Voia să încerce şi să găsească ceva între ei care să meargă. Dar era o glumă. Nu simţea pasiunea cu el. Nu îi făcea inima să o ia la goană. Nu o făcea nervoasă. Nu o făcea să râvnească la sex. Nu aşa cum Damon Salvatore o făcuse.

O privire, şi era deja departe. Atingerea lui aprinse un foc înăuntrul ei, încât se simţi excitată instantaneu. Îl dorea. Râvnea după el, într-un fel, în care nimeni nu a mai făcut-o.

El probabil că i-ar râde în faţă dacă ar şti de sentimentele ei. Şi luându-te după vârsta şi aspectul lui incredibil, probabil că avea pe cineva să-i încălzească patul noaptea. Poate era o blondă cu forme de super model. Putea să viseze cât o vrea, dar Damon nu va fi al ei. Erau prea multe lucruri în cale.

Trebuia să uite de pletele întunecate, roşeaţa din obraji, corpul lui sexy…Elena îşi muşcă buza. Da, de parcă s-ar putea întâmpla. Deja îi ajunse sub piele.

Poate ar putea găsi nişte scuze să-şi viziteze tatăl la spital. Atunci, el poate ar fi acolo. Poate…da, şi porcii ar zbura!

Oftă cum ajunse acasă, şi îşi aruncă cheile pe masă. Era nervoasă. Damon o făcuse incredibil de frustrată sexual. Şi el nu avea de gând să o ajute cu asta. Urcând scările, se decise că un duş rece ar putea fi o bună soluţie. Merse în camera ei şi îşi aruncă hainele pe pat. Păşind sub jetul de apă, corpul ei tremură. Pielea ise făcu, ca de găină şi vârfurile sânilor se întăriră. Nu avea de gând să mărească temperatura.

Îşi apucă buretele şi se masă uşor. Buretele îi mângâie picioarele, mergând în sus către burtă. În final, se odihnise pe sânii ei. Elena făcea mici cercuri pe vârfurile lor, iar mintea ei preluă controlul. Mâinile lui Damon erau buretele. Ochii ise închiseră în timp ce buretele îi alina pielea, mergând iar în jos. Se apropia de unde avea nevoie.

Cu o mână aşezată pe perete, cu cealaltă direcţionă bureţelul între picioarele ei. Începu să-l preseze în acel loc, făcând ca un geamăt să-i scape de pe buze. Apoi, îl mişcă în sus şi în jos, Elena deja simţindu-se foaaarte bine . Se rezemă cu fruntea de perete, respirând zgomotos. 

„Damon” murmură.

Picioarele îi tremurară la efortul de a sta încă dreaptă. Acum freca bureţelul într-un ritm nebunesc. Era atât de aproape. Iar apoi se întâmplă. Presă asupra clitorisului ei şi începu să zboare. Picioarele de abia o mai ţineau, valuri de plăcere trecând prin ea. Un geamăt puternic îi ieşi din gâtlej, acum chiar era bucuroasă că nu mai era nimeni acasă.

Dădu drumul buretelui şi se sprijini de perete. Inima îi zdrăngănea şi în urechi.

La naiba! Tocmai avusese o fantezie cu Damon Salvatore în timp ce… La naiba!!

Chiar trebuia să uite de el…

 

Traducător: Anca

Corector: Simo

 

 

Advertisements

10 thoughts on “Capitolul 1

 1. Ioooiii……ce tare….
  Hmm…perversa mica….doar 16 ani si face sex in baie cu un burete gandindu-se la Damon Salvatore????? Defapt…cine n-ar face-o….:)):)):)):))..
  Chiar vreau sa vad cu ce face Damon sex gandindu-se la ea…poate cu aspiratorul :)):)):))
  Pupici,
  Xoxo
  ~Bebexutza

  Like

 2. Supreb ficul:x Felicitari fetelor, sunteti minunate:X:X:x. Va ador:*:*
  Unde pot sa gasesc si eu ficu acesta in totalitate? as vrea sa-l citesc inainte:X

  Like

 3. LOL! …bestial….ce fraieri sunt , normal ca sunt perfecti unul pt celalalt !!!! e nebunesc ce fac oameni in situati de genu asta…:)

  Like

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s