Capitolul 10


Pictures of You

 

Elena asculta respirația înceată a lui Damon. Părea așa de relaxat acum. Mult mai relaxat decât era el de obicei. El o strângea cât mai aproape de el, capul său fiind așezat pe sânii ei. Și dormea buștean.

Zâmbind, Elena își trecu degetele prin părul lui. Asta a fost o experiență minunată. Probabil unul din cele mai bune momente ale vieții ei. Damon cedase. Și parcă spulberase toată tensiunea pe care el o simțise. Trupul său era calm. Nu mai lupta, iar mușchii lui și-au dat seama. Spatele său de obicei încordat, era acum foarte relaxat.

Deși Elena își făcea griji privitor la felul cum avea să reacționeze când se va trezi. Nu avea să regrete, nu? De asemenea, cum va evolua relația lor de aici? (dacă o puteai numi relație). Acum că tensiunea sexuală nu mai era, avea să o lase înăuntru? Aveau să-și facă timp să se cunoască? Pentru că, dacă Damon voia să țină relația secretă, ea ar trebui să mintă și să se strecoare din casă. Ei nu ar fi avut suficient timp pentru ei, iar Damon încă se mai întâlnea cu tatăl ei, lucru ce putea fi o problemă.

Și totuși, toate astea i-au fost clare de la început. O relație cu Damon Salvatore nu a fi putut fi niciodată ușoară. Oameni i i-ar judeca. Până și părinții ei i-ar judeca. Erau o mulțime de insecurități la mijloc. Dar era dispusă să riște. Pentru Damon avea să lupte.

Damon se mișcă un pic, frecându-și nasul de pieptul ei. Strânsoare brațelor sale se întări. Elena putu doar să-și imagineze cum ar fi să se trezească așa în fiecare dimineață. Ce minunat ar fi. De-ar fi acei ochi incredibili de albaștri primul lucru pe care să-l vadă de dimineață…

Dar asta nu avea să se întâmple pentru o vreme. Știa. Părinții ei ar intra la bănuieli dacă ar sta toată noaptea. De aceea ea nu dormea acum. Se holbă la ceasul de pe noptiera lui Damon. Îi promisese tatălui ei să fie acasă la ora 2. El încă era de părerea că e în oraș, sărbătorind. Acum era ora 1. Aproape cazul să se ridice din pat și să plece acasă. Dar îi era greu să părăsească căldura patului lui Damon.

Damon se mișcă din nou și îi săruta sânul. Era treaz. Ea își ținu respirația, temătoare de ce putea zice.

” Dacă nu ești așa de extenuată ca și mine, înseamnă că am greșit pe undeva.” glumi el, când se ridică un pic.

Elena îi zâmbi. Era așa de adorabil când se trezea. Ochii îi era somnoroși, iar părul ciufulit. Arăta așa de inocent precum un băiețel.” Crede-mă, sunt foarte amorțită acolo jos, dar trebuie să ajung acasă. I-am promis tatei.”

Zâmbetul lui Damon pică puțin la menționarea prietenului său cel mai bun.” Da, bineînțeles. Nu stai peste noapte.”

Se ridică de pe ea și își frecă ochii obosit. Elena se îndreptă și îl privi, parcă vrând să ceară iertare.

” Aș putea să încerc să vin mâine noapte.”, se oferi ea.

Damon se încruntă.” Lucrez mâine noapte. Programul meu e destul de haotic săptămâna asta. Multe ore și majoritatea noaptea. Am doar diminețile libere.”

Fața Elenei pică.” Atunci când eu sunt la școală.”

Damon o privi serios și îi dădu o șuviță după ureche.” Ne vom gândi noi la ceva.”

Elena se uită iar la ceas. Oftă când văzu cât e ceasul.” Chiar trebui să plec. La naiba, cred că e ultima dată când ne vedem săptămâna asta.”

” Tocmai acesta este motivul pentru care nu m-am băgat în relații înainte. Timpul meu este mereu limitat.”

Elena rămase cu gura căscată. Cumva tocmai a zis..?? Trebuia să știe. Trebuia să întrebe.

” Deci ce spui tu acum? Suntem într-o relație?”

Lui Damon îi apăru o expresie șocată pe chip.” Doar nu am trecut prin atât doar pentru o noapte de sex. Acum mă simt folosit.”

Expresia lui șocată se transformă într-una jucăușă. Glumea. Și apoi făcu acea chestie cu ochiul care o înnebunea. Elena se înclină și îl sărută ușor pe buze.” O noapte cu tine nu e niciodată de ajuns!”

Sărutul scăpă brusc de sub control și până să își dea seama, Elena gemea.

” Eu” Sărut” Chiar” Sărut” Trebuie” Sărut” Să plec” Sărut.

Damon rânji diabolic.” Și ce te oprește?”

Elena își dădu ochii peste cap.” Am eliberat diavolul, nu?”

Damon doar dădu din sprâncene la ea. Apoi fața îi deveni serioasă.” Hai să nu spunem la nimeni încă. Trebuie să găsesc un fel de a-i spune lui Grayson asta. Și nu va fi ușor. Nu mă aștept să înțeleagă.”

Elena oftă.” Știu. M-am gândit la asta. Bine, o să ținem totul secret. Dacă mergem bine, îi spunem.”

Damon încuviință. Elena îi dădu un ultim sărut, înainte de a-și lua hainele de pe podea și de a pleca acasă…

Elena voia să își smulgă părul din cap. Patru zile de când nu l-a mai văzut pe Damon. Și înnebunea. Dacă nu o suna sau nu îi scria în curând, avea să plesnească. Chiar deveni geloasă când tatăl ei îi spuse că iese cu Damon la ceva de băut după servici. A devenit geloasă!!

Mai avea puțin și se urca pe pereți. Dar dacă nu va auzi nimic de la el, avea să îl caute ea însăși.

” Elena? Ai auzit măcar un cuvânt din tot ce am spus?”

Uh oh! Caroline suna chiar supărată. Elena își direcționă atenția către prietena ei și zâmbi.” Scuze, scumpo. Ce ai zis?”

Caroline se îndreptă și dădu extaziată din mâini.” Cum spuneam, Wendell Hart vrea să iasă cu tine! Nu e super? Am fixat o întâlnire dublă. Eu, tu, Matt și Wendell. Mergem sâmbătă.”

” CE ai făcut??” răbufni ea.

Caroline păru un pic surprinsă de izbucnirea ei. Dar nu îi păsa. Nu i-a plăcut niciodată să fie planificată. Și nici lui Damon nu i-ar plăcea ca ea să iasă cu alți tipi.

” Credeam că o să-ți placă”, spuse Caroline confuză.

Elena oftă, încercând să-și controleze temperamentul.” Nu ies cu Wendell. Îmi pare rău că te-ai deranjat, Care. Dar asta nu o să se întâmple.”

Caroline scutură din cap, neînțelegând.” Dar el este… super hot! Nu te înțeleg! Ai pus ochiul pe altcineva?”, voia ea să știe.

Fața Elenei lăsă automat un rânjet. Nu se putea controla. Lăsa totul la vedere acum. Caroline se prinse imediat. Ochii ei începură a sclipi și se înclină spre ea extaziată.

” Ai pus, nu-i așa? Ai o chestie pentru cineva! Poate chiar CU cineva! Spune-mi! Cine e???”

Elena se simți brusc nervoasă. Rahat! Cum scapă din asta acum?!

” Haide, Elena! Sunt prietena ta cea mai bună! Vreau să știu!”, insistă Caroline.

” Bine, bine! Mă văd cu cineva. Însă nimeni nu trebuie să știe. Okay? Nu poți spune la nimeni!”, spuse Elena.

Caroline țipă de fericire.” Ooh, o relație secretă! Nu credeam că o ai în tine. De obicei ești bună ca doi pantofi, cum s-ar spune. Și de ce e secret?”

Elena înghiți în sec. Caroline nu putea să știe prea multe.” E mai mare. Tata nu ar fi de acord.”, explică ea.

Caroline sărea în scaun acum.” Ooh, ce incitant! Vreau detalii! E sexy? Ați făcut Murdarul? Dacă da, cum a fost?”

Elena râse. O iubea pe Caroline pentru atitudinea ei directă.” Da, este foarte sexy. Și a fost cel mai bun sex pe care l-am făcut vreodată.”

Caroline rămase uimită.” Fato, ești idolul meu acum!!”

Elena deveni din nou serioasă.” Care, e un motiv pentru care e secret. Nu pot să merg vorbind întruna despre asta pe aici. Trebuie să îmi dau seama dacă relația mea cu bărbatul ăsta va merge. Dacă da, totul va ieși la iveală în timp.”

Caroline se întristă puțin.” Ar fi bine ca eu să știu prima!”, o amenință pe Elena.

Elena zâmbi.” Scumpo, ești singura care știe ceva despre asta. Dar ține minte. Buzele trebuie să fie pecetluite!”, repetă.

Caroline încuviință. Dintr-o dată, Elena se ridică și se îndreptă din umeri, lucru care o dezolă pe Care.

” Unde mergi? Credeam că învățăm împreună!”

Pe chipul Elenei apăru un rânjet diabolic.” Scuze, scumpo. Nu mi-am mai văzut bărbatul de 4zile. Voi trăi clipa și merg să-l caut.”

Astea fiind spuse, se întoarse să plece.” Du-te fato!!” strigă Caroline în urma ei.

 

Elena intră în spital cu un zâmbet pe fața ei. Era cel mai nebunesc lucru pe care îl făcea. Nici nu știa dacă Damon operează în momentul ăsta. Spera doar să nu…

Găsi etajul care se ocupa de unitatea de traume și încercă să nu atragă atenția în timp ce îl căuta. Dar nu dură mult. Îl văzu la un birou, răsfoind un dosar, când el o zări. Îi aruncă o privire confuză.

” Ce cauți aici?”, o întrebă dulceag.

Puse dosarul de-o parte și o conduse într-o cămăruță cu provizii, asigurându-se că nimeni nu îi vede sau aude. Închise ușa în dreptul său și o privi expectativ.” E ceva în neregulă? Poți să-mi spui. Sunt într-o pauză acum, așa că am ceva timp.”, îi spuse.

Elena zâmbi. Perfect! Se apropie de el și începu a-i săruta bărbia. Încet își făcu drum până la urechea sa, unde îi mușcă lobul, căpătând un geamăt de la Damon.

” Ce faci?”, întrebă Damon gâfâind.

” Dacă trebuie să întrebi, nu o fac bine.”

Chipul confuz al lui Damon se transformă într-unul jucăuș. Închise distanța dintre ei și o sărută pe buze. Elena mârâi. Patru zile a fost mult prea mult. Îi dădu jos halatul de doctor, aruncându-l pe podea. Damon părea să fie de acord cu părerea ei asupra timpului, deoarece îi devora carnea buzelor. Își inseră limba în gura ei, masând-o dur de a ei. Mâna Elenei se îndreptă spre pantalonii lui, descheindu-i. Știa că trebuie să fie rapizi.

Sări pentru a-și încolăci picioarele în jurul său, recunoscătoare pentru că purta fustă. Niciun motiv pentru și mai mult efort.

Damon o sprijini de niște rafturi. Una din mâinile lui se furișă spre centrul ei, alintând-o intim. Elena aproape că era să râdă. Foarte” Anatomia lui Grey” din partea lor. Sex într-un dulap de medicamente. Bănuia că încăperi de genul vedeau foarte multă acțiune.

Elena reveni la realitate când îi simți membrul, mângâind-o.

” Nu am prezervativ la mine.”, spuse el brusc.

Îl putea auzi, încercând să-și controleze respirația. El credea că nu puteau să o ducă până la capăt. Dar lui îi era greu să se oprească. Elena își dădea seama datorită săruturilor continue cu care el o încălzea. Felului în care el îi strângea coapsele. Felului în care el își freca membrul de ea.

Era timpul să-l scutească de durere.

” Am unul în geantă. A căzut pe jos.” Râse la expresia lui brusc calmă.

El se desprinse de ea și se întinse spre geanta ei, găsind repede prezervativul. Ea sări înapoi în brațele lui, gata să-l simtă din nou.

” Asta trebuie să fie repede, dulceață.”, îi zise el.

Elena fu de acord cu el și îi sărută buzele pentru a-l asigura. Apoi îl simți aproape de intrarea ei, ceea ce o făcu să-și lase capul pe spate de plăcere. Era la o împingere depărtare de acel loc dumnezeiesc.

Apoi el intră.

Gura ei se deschise pentru un țipăt silențios.

Bărbatul ăsta era făcut pentru ea.

Se potrivea în ea în toate felurile posibile.

Ochii i se dădură peste cap când el începu să se miște.

Își înfipse unghiile în spatele lui în timp ce Damon continua să împingă nemilos.

” Damon!! Ooh, Damon!” țipă Elena.

Rafturile începură să se zgâlțâie puternic.

Ea își împinse șoldurile către el, ajutând la fricțiunea delicioasă dintre ei doi. Cu o mână se ținea de unul din rafturile de sus, pe cealaltă o îngropă în părul lui. Așa împingea mai bine.

Ea împinse tare contra lui, își simți picioarele începând să cedeze. Era aproape.

” La dracu, Elena!” aproape țipă Damon.

Mâna lui se întinse în jos, atingându-i clitorisul. O înnebuni pe Elena. Damon nu era nici el departe.

Mai împinse o dată… de două ori… era dus.

” Fir-ar!”, respiră Damon, coborând din înălțimea lui.

Elena încuviință din toată inima. A fost perfect!

Extazul lor a fost întrerupt de o ciocănit supărat în ușă. Inima Elenei parcă se opri când văzu mânerul ușii mișcându-se în jos…

 

 

_________________________________

Traducator: Anca

Corector: Theo~

Advertisements

2 thoughts on “Capitolul 10

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s