Capitolul 10


images (3)

 

Elena s-a trezit întinzându-se cu un mic geamăt de plăcere, înfăşurată în material. Şi-a întins mâna în pat căutând trupul cald lângă care a adormit aseară dar a dat peste materialul rece. Ochii ei au privit la patul gol, apoi s-au oprit pe o bucată de hârtie de pe perina. S-a ridicat sus ca să ajungă la biletul care avea numele ei scris pe el. Chipul Elenei zâmbea când citea biletul de la Damon.

“Bună dimineaţa frumoaso. Te întrebi probabil unde sunt, dar nu îţi face griji, fac doar planuri pentru întâlnirea noastră fierbinte de deseară. Te voi lua la şase şi nu m-aş supăra dacă ai purta lenjeria de dantelă pe care am văzut-o în valiză. Nu te frământă cu ce vei purta, vei arăta minunat în orice şi dacă te vei decide să nu porţi nimic, sunt sigur că voi putea reorganiza întâlnirea noastră într-o cameră de hotel;)

Ne vedem la şase, Damon x.

Elena a sărit din pat când a realizat că a dormit până la 2:30. A decis că îi ia ceva timp să se pregătească ca să arate bine.

Două ore mai târziu, pielea Elenei era aproape gălbenita după lunga şi relaxanta baie. Şi-a uscat părul şi apoi l-a prins într-o cadă de cal elegantă.De tot ce mai avea nevoie era să caute ceva de îmbrăcat cu care să îl zăpăcească pe Damon, a zâmbit când şi-a dat seama că avea ceva perfect.

La şase fix Damon a bătut la uşa camerei de la hotel, inima îi bătea cu putere. S-a privit şi s-a aranjat. Era îmbrăcat într-un costum negru cu o cămaşă albă, cu câţiva nasturi de la cămaşa desfăcuţi, etalându-şi pielea bronzată de pe piept. Pantalonii lui negrii erau strânşi pe picioare, arătându-i musculatura. Părul lui era suficient de lucios ca să arate sexy dar nu murdar sau neîngrijit. Şi-a ridicat capul când a auzit că se deschide uşa şi inima i-a îngheţat când a privit în faţă. Elena era îmbrăcată într-o rochiţă roz care îi scotea în evidenţă toate formele corpului. Avea o curea în jurul taliei care îi punea pieptul în evidenţă. Era încălţată cu pantofi negrii cu tocul de şase inch care păreau să strige “doreşte-mă”. Tocurile îi făceau picioarele tonifiate foarte lungi.Pe încheietura mâinii drepte avea câteva brăţări de argint iar încheietura mâini drepte era strânsă cu ceva negru. Părul îi era strâns la spate arătându-i fata strălucitoare. Era puţin machiată, doar cu luciu de buze dar arată foarte bine şi nici cerceii de diamant din urechi nu puteau să-i pălească frumuseţea.

“T-tu arăţi uluitor, de parcă asta nu era deja evident.”A murmurat el luându-i mâna şi sarutandu-i-o apoi aşezând-o pe braţul său.”Mergem?”

“Mergem.” Elena era încă şocată de cât de minunat arata el.”Şi tu arăţi bine, şti asta.”

“Ştiu.” Şi rânjind o conduce în lift.

“Ca întotdeauna încrezut.”A râs Elena scuturându-şi capul.

“Ei bine nu mă poţi face altfel… Sau poţi?”

Elena i-a simţit vulnerabilitatea şi s-a grăbit să îl domolească.”Îmi place de tine aşa cum eşti.”A şoptit, aplecându-se şi dându-i un sărut pe obraz. S-a oprit când el a întors capul să o privească, buzele lor erau la doar câţiva inch depărtare. Amândoi s-au uitat în ochii celuilalt, căutând orice urmă de respingere, înainte de-a închide ochii şi să unească buzele. Damon nu a avut niciodată parte de un asemenea sărut; a fost moale, lent şi tandru. A simţit că nu are nevoie de altceva. Buzele li s-au sincronizat, tinzând deja spre perfecţiune. S-au despărţit încet fără tragere de inimă, atingându-se uşor cu nasurile.

“Wow.”Oftează Elena întâlnindu-i ochii albaştri că oceanul.

“M-am gândit că este cel mai potrivit fel de a ne începe întâlnirea.”Zâmbind a sărutat-o din nou. S-au despărţit când liftul s-a oprit sunând.

Damon şi-a unit degetele cu ale Elenei împingând-o din lift.Au ieşit din hotel, privindu-se unul pe altul cu o expresie iubitoare.

“Dar, unde mă duci în această întâlnire fierbinte?”A întrebat Elena, cu zâmbetul pe fata prezent încă din lift.

“Eu trebuie să ştiu, tu nu nu nu…”A răspuns Damon furându-i un sărut de pe buze. Acum că avea voie să o sărute nu se mai putea abţine.”Suntem aproape oricum.”

Elena luându-şi privirea de la el, a realizat că au trecut strada şi erau deja în parcul local. A rămas uimită când a văzut la distanţă câteva luminiţe mici. După o inspecţie rapidă a descoperit sute de luminiţe care înconjurau o pătură pe care erau diferite feluri de mâncare şi băuturi.

“Ai făcut toate astea pentru mine?”A şoptit ea uitându-se cu veneraţie spre ochii lui sclipitori.

“Sigur că da.”A şoptit el conducând-o spre pătură. A privit-o cum îşi scotea pantofii şi s-a aşezat la locul lui începând să pregătească masă.

“Este aşa de frumos aici.”A şoptit Elena nevrând să distruga atmosfera liniştită din jurul lor.”De ce nu mai este nimeni aici?”A întrebat, uitându-se în sus la stelele strălucitoare care acopereau cerul nopţii, care era atât de romantic.

“Am închiriat parcul.”A explicat Damon cu nonşalanţă dându-i o farfurie.

“Întregul parc?”A exclamat Elena la spusele lui Damon. Elena a privit spre farfuria în care erau diferite bucăţele de pui, o salată mică, paste cu sos cremos şi câţiva cartofi mici.

Damon o privea pe Elena cum mânca cu lăcomie şi gemea de plăcere. Gemetele ei l-au făcut să îşi aranjeze pantalonii încercând să îşi ascundă excitarea.

“Îţi place?”Damon a chicotit când Elena a dat din cap.

“Hmm. Este bun! Tu le-ai făcut?”

“Sigur, a făcut parte din înţelegere, îţi aduci aminte? A trebuit să gătesc pentru a mă bucura de compania ta.”A tachinat-o el.”Cei de la hotel m-au lăsat să le folosesc bucătăria aşa că am putut pregăti personal toate aceste feluri de mâncare.

Cuplul a terminat de mâncat în deplină linişte, avându-se doar unul pe celălalt în companie.

“Eşti pregătită pentru deşert?”A întrebat Damon, luând din spatele lui un bol cu căpşuni cu ciocolată şi o sticlă de şampanie.

“Eşti uimitor.”A şoptit Elena în timp ce Damon i-a băgat o căpşună în gură. A gemut de plăcere când ciocolată dulce i-a ajuns pe limbă şi sucul dulce de la căpşuni i s-a împrăştiat în gură.

Damon a luat două pahare şi a început să scoată dopul de la sticlă de şampanie, bucurându-se de chicotelile care ieşeau din gură Elenei, atunci când un picur i-a ajuns pe piciorul gol. Râsul ei s-a întrerupt atunci când Damon s-a aşezat lângă piciorul ei şi lins picătură. A mângâiat-o încet pe coapsă, ştergând umezeala de pe pielea ei dar producându-i alta cu limba. S-a uitat la ea cu poftă şi şi-a retras repede mâna. Damon a umplut paharele cu şampanie şi i-a întins unul Elenei.

“Pentru prima întâlnire.” A spus, ciocnind paharul cu al ei.

“Prima întâlnire, hmm? Vor mai fi multe?” A spus Elena ducându-şi capul spre a lui Damon.

“Categoric.” A murmurat Damon, punându-şi buzele pe ale ai. Acest sărut nu mai era că primul. Era carnal şi plin de pofte, de dorinţă şi pasiune. El a gemut când i-a simţit limbă pe buze lăsând-o să ajungă acolo unde îşi dorea, limbile lor întâlnindu-se au dansat împreună în timp ce Elena s-a urcat pe Damon. Coapsele ei erau pe şoldurile lui şi el a pus una dintre mâini pe coapsa ei iar cealaltă pe gât, ţinându-i capul în aşa fel încât să poată să continue să îi atingă guta cu limba. Elena era aşa de prinsă de sărut încât nu a realizat că el a început să geamă, să se rupă din sărut şi să iasă de sub ea.

“Ce faci?” A spus Elena oftând şi trăgându-l de gulerul hainei.

“Cred că trebuie să ne oprim înainte de a ajunge prea departe.” A spus el.

“Dacă eu vreau să merg mai departe?” A şoptit Elena uitându-se la el clipind din gene.

“Elena…”

“Damon, nu. Sunt hotărâtă, vreau să fi primul.” A şoptit dându-i un sărut scurt pe buze.

“Eşti sigură? Elena, trebuie să fi sigură.”A exclamat el ciupind-o încet de obraji.

“Sunt sigură Damon.”

“Atunci să mergem înapoi la hotel, un pat ar fi cel mai potrivit.”Damon zâmbea în timp ce o ridică de pe pământ. Cuplul a pus repede totul în ordine în coşul de picnic din apropriere şi s-au întors la hotel, agitaţi, fiecare anticipând ce se va întâmpla când vor ajunge în camera lor. Liftul a sosit în linişte şi când cuplul a ajuns la uşa agitaţia lor era evidentă.

“Eşti gata?” A întrebat Damon în timp ce bagă cardul în uşa lor.

“Mai mult decât gata.” A zâmbit Elena sărutându-l cu pasiune, împingându-l înăuntru şi a închis uşa cu piciorul.

 

________________

Traducator: Laura S.

Corector: Theo

Advertisements

2 thoughts on “Capitolul 10

  1. Am avut emotii ca nu a iesit bine si nu o sa iti placa dar vad ca m-am descurcat! Ma bucur ca a iesit bine! Mai vreau daca se mai poate! Multumesc!

    Like

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s