Capitolul 4


(conţinut interzis celor sub 18 ani)

 

 

Elena era derutată, foarte derutată. În toate filmele pe care ea le-a văzut, ostaticii erau întotdeauna ţinuţi în pivniţe sau în camere mizerabile, unde nici şobolanii nu trăiau. Aşa că de ce stătea într-un pat cu baldachin extrem de confortabil acoperit cu cerceafuri de bumbac? A privit toată camera, copleşită; pereţii vopsiţi în roşu sângeriu erau atenuaţi de covorul de pluş de culoare crem, dându-i camerei o senzaţie mai confortabilă, iar patul era rezemat de peretele cel mai îndepărtat, încăpător pentru cel puţin patru persoane. S-a ridicat din pat şi s-a îndreptat înspre măsuţa de toaletă care numai mică nu era, plină cu sertare, trecându-şi degetele peste lemnul bogat, şi cum era de aşteptat, nu s-a găsit niciun firicel de praf. Camera era potrivită pentru o prinţesă, dar ceea ce a impresionat-o cel mai tare pe Elena, a fost fereastra gigantică sub formă de boltă care domina întregul ţinut. S-a apropiat de fereastră şi cu un suspin de mulţumire a admirat peisajul: iarba verde şi abundentă se întindea cât vedeai cu ochii, iar pământul era împânzit de atrăgătoarele flori de toate culorile. Ceea ce a interesat-o şi mai mult pe Elena a fost labirintul din zare, care în mijlocul său avea o fântână luxoasă şi impresionantă.

Era aşa de absorbită de acea privelişte, încât nu l-a auzit pe Damon intrând în cameră, aşteptând-o în timp ce o privea din cadrul uşii. El doar vrusese să-i dea una din cămăşile sale pentru dormit şi apoi să plece, dar nu a rezistat tentaţiei de a se holba la picioarele ei lungi afişate proeminent, şi la fundul ei rotund şi somptuos care ieşea în evidenţă pe măsură ce ea era aplecată pe fereastră; nu era decât un simplu bărbat. După ce s-a împlinit de la acea privelişte, s-a decis să-şi facă simţită prezenţa. Elena s-a întors repede de la fereastră, speriată de tusea din spatele ei. Inima i-a luat-o la goană când l-a văzut. Damon. Caroline îi spusese numele mai devreme şi ea nu a putut decât să fie vrăjită de el; niciodată nu mai văzuse un bărbat mai frumos. Apoi, a realizat că se holba la el, aşa că şi-a pus masca de răutăcioasă în speranţa că Damon nu îi observase atracţia nebună pentru el.

„Ce vrei?” s-a răstit ea; okay, poate că a exagerat un pic cam mult cu ostilitatea.

„Lasă ghearele la o parte, pisicuţo. Sunt aici să-ţi dau pijamalele.” I-a spus dându-i cămaşa de noapte, relaxat când ea a primit-o. „Caroline te va scoate la cumpărături mâine. Doar ca să ştii, îmi place lenjeria neagră dantelată”, a zâmbit superior, daa, va arăta perfect îmbrăcată. Mai ales dacă o purta în timp ce stătea pe patul lui, aşteptându-l să o devasteze.

„Oh, nu ştiam că eşti travestit, Damon” i-a replicat fata cu un rânjet neascultător, ce i-a trimis lui Damon sângele năvală în vintre.

„Haha. Eşti aşa de nostimă, Elena.”

„Ştiu.”

„Oh, nu mai face pe deşteapta.” A linguşit-o în timp ce un mic zâmbet s-a afişat pe buzele ei, ca de copil.

„Nu pot face asta, dar dacă mi-ai da drumul, nu ar mai trebui să mă vezi făcând pe deşteapta” a rostit ea placidă.

„Hmm, nu. Mă distrez prea tare enervându-te” a început el să râdă, în timp ce ea s-a încruntat. „Mă duc la bar, aşa că te voi lăsa singură ca să dormi. La urma urmei, o să ai nevoie de somn la cumpărăturile cu Caroline.” S-a îndreptat către uşă, dar s-a întors zâmbind, „Oh, şi nici să nu te gândeşti să încerci să fugi. Toate uşile şi ferestrele vor fi închise, şi numai dacă încerci să scapi, se va declanşa alarma. Distrează-te.”

Elena l-a privit în timp ce ieşea din cameră, şi nu la mult timp după, a auzit uşa de la casă închizându-se în urma lui. A început să inspecteze cu atenţie camera înainte de a se decide să exploreze şi restul casei. Şi-a croit drum în salon şi s-a uitat împrejur minunându-se de dimensiunea şi frumuseţea completă ale acestuia. Şi-a plimbat palma peste vatra şemineului, lemnul rece lunecându-i pe buricele degetelor. Oricât de frumos era acest loc, nu putea rămâne aici; trebuia să se întoarcă acasă. Ochii ei au mai scanat încă o dată camera, căutând o cale de evadare, până când privirea i-a căzut peste un cărucior plin cu sticle. Uitându-se mai atentă, a observat că sticlele erau pline cu alcool. Perfect, a zâmbit cu încredere, luând două sticle din cele mari, îndreptându-se înspre bucătărie, turnând acoolul în chiuvetă şi lăsând doar câteva guri pe care le-a băut rapid. Alcoolul i-a ars gâtul, provocându-i un acces de tuse. Se merită, s-a gândit simţindu-şi capul puţin îngreunat de la burbon. În definitiv, în seara asta va merge acasă.

_____________________________________________________________________________________

 

Damon a intrat în Mystic Grill, privindu-şi încet anturajul înainte de a merge la bar şi de a comanda un păhărel de burbon. De abia o cunoştea pe fată, de doar o zi, şi deja îl înnebunea. Era destul de învins de imaginile care i se croiau prin cap. Imagini cu el împingându-se în corpul ei mic şi strâmt în timp ce ea se zvârcolea sub el de plăcere. Imagini cu ea peste el, călărindu-l, lumina lunii căzându-i pe piele, iar el masându-i sânii. Imagini cu ea făcându-i sex oral şi lăsându-l să o străpungă în interiorul ei cald şi umed. Damon şi-a oprit trenul gândurilor când şi-a simţit blugii strângându-i prea tare zona excitată. Avea nevoie de o distracţie, şi privind o blondă cu picioare lungi înaintând înspre el la bar, s-a decis că era potrivită.

Zece minute mai târziu, Damon era în maşină, în faţa casei, lansat într-o sesiune erotică cu blonda de la bar. Sandy? Mandy? Andie! Ăsta era numele ei, a realizat el, surprins că totuşi şi l-a amintit. Andie era o reporteriţă care se oprise în Mystic Falls, în drumul ei spre est, înspre Fell’s Church. Părul ei blond cârlionţat tuns scurt, iar corpul ei bronzat o făceau total opusă fetei pe care el o dorea foarte mult.

„Poate ar trebui să intrăm.” Andie a respirat, retrăgându-se din sărutul lui carnal. Nepăsător, Damon a dat din umeri; avea nevoie să se elibereze şi nu conta unde. A gemut când a fost împins deoparte şi tipa a ieşit din maşină. Imediat, s-a luat după ea, împingând-o şi trântind-o înspre uşă, sărutându-i gâtul în timp ce băga cheile în yală. S-au împiedicat de prag, aruncându-şi jachetele pe podea, când au realizat că muzica era dată la maxim. Încetişor, Damon a tras-o pe Andie de pe el, ignorându-i smiorcăielile de proteste şi s-a îndreptat înspre sunet. El era un om care prevedea şi neprevăzutul, dar asta, pe asta nu a crezut-o că se va întâmpla: Elena dansa prin toată camera în ritmul unei muzici pe care urechile lui nu o suportau. Involuntar, a zâmbit privind-o pe adolescentă jucându-se cu o lampă şi învârtindu-se în cerc, părul ei lung zburând în toate direcţiile. Curând, amuzamentul lui a luat sfârşit când a realizat că ea ţinea în mână o sticlă goală, iar o alta era pe podea. Îi băuse alcoolul. Era beată din acoolul lui. Imediat a oprit combina, uitându-se la ea în timp ce Elena s-a oprit din roteală, cu o privire timidă. Însă acelei priviri i-a luat locul o chicoteală neastâmpărată.

„Ţi-am găsit alcoolul” a spus Elena inexpresivă, împiedicându-se uşor în timp ce mergea spre fotoliu.

„Ce naiba-”

„Shh, ţine-ţi vorbele ascunse, te rog” a rostit Elena, înainte să râdă în culmea voioşiei. Aha, s-a gândit el, chiar dacă e adorabilă acum, am s-o omor. Avea de gând s-o ocărască, dar s-a auzit o voce plângăreaţă.

„Damon, grăbeşte-te. Sunt exci- Oh, n-am realizat că mai e cineva”, a spus Andie pe un ton batjocoritor când a văzut-o pe Elena stând pe fotoliu. A mers încetişor înspre Damon, punându-i un braţ pe umăr, cealaltă mână alunecându-i pe corp şi prinzându-i „pachetul”. Elena s-a holbat la ea, Fata asta e aşa de evidentă, a râs dispreţuitor şi s-a ridicat de pe fotoliu.

„O să vă las singuri.” S-a îndreptat alene înspre Andie, şoptindu-i destul de tare, „Ai grijă să foloseşti prezervativ, nu vrei să iei ce are. I-am văzut toate cremele din baie”, a zâmbit compătimitor când Damon a dat să spună ceva, rămânând cu gura deschisă, iar Andie a inventat o scuză şi a plecat rapid din casă.

„De-a ce te joci?” a şicanat-o Damon pe Elena, prinzând-o de braţ înainte ca ea să plece.

„Mi-ai spus să mă distrez şi asta am şi făcut”, a chicotit beată şi împiedicându-se. „Ups!”, s-a bâlbâit când s-a ciocnit de corpul lui.

„Hai să te bagi în pat” a murmurat Damon, trăgând-o înspre scări.

„Îmi propui ceva?” a rânjit desfătată când el s-a întors înspre ea cu o expresie tulburată.

„Haide odată” a mormăit în timp ce o împingea înspre noul ei dormitor. A privit-o cum a căzut direct în pat, ochii închizându-se instantaneu. A dat încet din cap a dezaprobare, un mic zâmbet apărându-i pe buze. Chiar aşa, fata i-a ruinat toate planurile de distracţie din acea seară, dar cea mai bună parte a fost discuţia cu o Elena beată. A închis în linişte uşa şi s-a îndreptat înspre camera lui pentru a se culca şi el.

_____________________________________________________________________________________

 

Elena a aşteptat până când paşii lui nu s-au mai auzit pe coridor. Era timpul de a-şi pune planul în acţiune. Nu luase decât câteva guri de alcool, destule pentru a se pili puţin, dar în marea majoritate a timpului, se prefăcuse, exceptând comentariul ironic către Don’şoara Curvuliţă a anului 2012. A trebuit să îşi înfrâneze gelozia când a privit-o pe tipă pipăindu-l pe Damon. S-a îmbrăcat foarte repede cu cămaşa lui Damon, încercând să nu se gândească la ideile murdare cu el şi spunându-şi că şi-a pus haina lui în caz că afară avea să fie răcoare, nu ca să fie cufundată în mirosul lui de mosc. A mai aşteptat câteva minute pentru a se asigura că nimeni nu se mai mişcă prin casă, şi când totul a devenit liniştit, s-a îndreptat silenţios înspre uşă, a apăsat uşor pe mâner şi a ieşit tiptil pe hol. A privit rapid de-a lungul lui, după care s-a furişat pe scări. Când o scândură a scârţâit, s-a oprit brusc ţinându-şi respiraţia şi privind în jur; totul părea liniştit, aşa că şi-a continuat drumul jos pe scări. Când a ajuns la ultima treaptă, şi-a grăbit ritmul, uitând să mai fie calmă. A scos un oftat de uşurare când a atins mânerul uşii de la intrare. L-a apăsat încetişor, uşa deschizându-se, şi a dat să plece.

„Pleci undeva, beţivano?”, piciorul i-a căzut zgomotos când i-a auzit vocea. S-a întors rapid, pentru a-i vedea faţa furtunoasă.

„Damon”, Elena a oftat, resemnată cu soarta ei.

„Ţţţ. Exact când credeam că începem să ne înţelegem, iar tu erai prea beată pentru a încerca ceva. Cred că va trebui să mă asigur că măcar noaptea asta vei sta aici.”

„Damon, ce tot –” a scos un ţipăt când a Damon a aruncat-o pe umărul lui. „Unde mă duci?” a exclamat ea când el a trecut de dormitorul ei.

„Oh, vei împărţi camera mea” a râs, auzind-o bolborosind, neputând să-i dea o replică potrivită. Damon a intrat în cameră şi a aşezat-o pe pat. „Nici să nu te gândeşti să mai încerci să fugi; te voi prinde. Poate că acum ar trebui să te pregăteşti de culcare”. Şi-a luat nişte pijamale negre şi a intrat în baie.

Elena a tras aer în piept nervoasă şi s-a gândit să fugă imediat, dar şi-a dat seama că Damon ar prinde-o din nou. Şi-a azvârlit repede blugii scurţi şi s-a băgat sub pături, şi la urma urmei, de ce să se distreze el gratis pe spinarea ei? S-a uitat prin camera lui, şi nu i-a venit să creadă că patul lui era şi mai mare, dar şi mai confortabil decât cel din dormitorul ei. Iar camera era destul de spaţioasă, mobilată foarte puţin; în schimb, avea o bibliotecă personală plină la refuz cu cărţi. Avea de gând să o inspecteze, când Damon s-a întors din baie. Aproape dezbrăcat. Elena, rapid, şi-a băgat capul sub pătură, pentru a-şi ascunde obrajii înroşiţi de corpul lui sexy, dar şi pentru a-şi opri privirile cu subînţeles ruşinoase. A simţit patul lăsându-se când Damon s-a aşezat pe partea lui şi l-a auzit când a stins lumina. Şi pe întuneric, Elena s-a îndepărtat cât a putut de el, stând fix pe marginea patului, nevrând să fie aproape de splendoarea corpului său.
Damon a râs în sinea lui simţind-o pe Elena retrăgându-se departe de el; în mod normal, femeile încercau să se lipească de el. A ascultat-o pe Elena începând să respire uniform, semn că a adormit. Totuşi, mintea lui Damon era prea activă ca să adoarmă şi el; o vroia şi îl omora faptul că n-o putea atinge chiar dacă ea era în patul lui. Iar când ea s-a întors în somn înspre el, Damon s-a apropiat de ea, mângâindu-i pielea fină a obrazului, după care a căzut într-un somn liniştitor.

Advertisements

One thought on “Capitolul 4

  1. Pingback: Capitole noi!! | Damon Salvatore

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s