Capitolul 5


damon

Damon s-a trezit încet după un somn extrem de odihnitor pe care nu îl mai experimentase niciodată. A simţit un trup cald băgat în el, şi dacă nu greşea, excitarea matinală era mult mai proeminentă faţă de cazurile normale. Şi-a deschis încet ochii şi a realizat că spatele Elenei era lipit de pieptul lui, cu braţul lui înconjurându-i talia, iar nasul lui era vârât în gâtul ei. Doamne, ce bine miroase. Nu s-a putut abţine să nu-şi plimbe nasul foarte uşor de-a lungul gâtului, pentru a nu o scula pe frumoasa adormită, simţindu-i mireasma de iasomie şi caprifoi. Aproape că a gemut la mirosul ei, până când şi-a dat seama ce făcea: se alinta. Damon Salvatore nu se alinta, s-a gândit el. Era pe cale să scape de acea poziţie, când fundul Elenei s-a frecat de corpul lui, făcându-i excitarea şi mai aprigă, dacă se mai putea. El s-a decis să rupă contactul fizic dintre ei, ştiind că dacă mai stătea un minut aşa, avea să ejaculeze. Nu s-a putut mişca deloc, căci Elena îi ţinea braţul foarte strâns. Cum de nu am văzut asta mai înainte?, s-a gândit, oh, normal, cu fundul ei lângă organul meu, trebuie să mă încerc să nu am orgasm. A început să-i dezmierde gentil faţa, spunându-şi că strânsoarea braţului său va ceda, şi nu că el ar avea nevoie să-i mai simtă pielea netedă şi catifelată ca în noaptea precedentă. Fireşte că strânsoarea Elenei s-a slăbit şi el a putut să-şi tragă braţul de sub ea. Înconjurând patul, i-a observat pe frunte o mică încruntătură şi până să-şi dea seama ce face, a îngenuncheat pe partea ei şi a sărutat-o uşor pe cap, mângâindu-i linia cu degetele. Micul zâmbet ce i-a apărut pe faţă s-a evaporat repede, când şi-a dat seama ce se întâmpla, de fapt. În patul lui era o fată, cu care nu făcuse deloc sex, iar el se purta extrem de gentil şi de tandru cu ea. Oh, Doamne, se pare că se îndrăgostea.

_____________________________________________________________________________________

 

Caroline Forbes era extenuată. După ce Elena şi Damon s-au dus la culcare în noaptea trecută, Klaus s-a revanşat pentru pierderea sexului din dimineaţa precedentă, făcând sex toată noaptea. O dureau muşchii şi simţea o pulsaţie continuă între picioare, dar zâmbetul de pe faţa ei arăta cât de mult îi plăcuse acea noapte. S-a uitat la bărbatul gol de lângă ea şi a oftat mulţumită. Noaptea trecută, i-a zguduit lumea, ca întotdeauna. A întins mâna şi a început să se joace uşor cu părul lui blond şi creţ, până când Klaus a început să toarcă precum pisica. Caroline era toată numai iubire, în timp ce îl privea pe iubitul ei. Pentru toţi ceilalţi, el părea periculos, nimănui plăcându-i să-l contrazică, dar pentru ea, el era tot ceea ce vroia: iubitor, grijuliu, tandru, dar putea fi şi dur când vroia, mai ales în dormitor, iar ei îi plăcea asta. Îl iubea. O iubea, inelul de logodnă ascuns în al doilea raft din biroul lui de studiu o dovedea. Caroline a dat peste acea cutiuţă din greşeală, când căuta un capsator acum câteva săptămâni. Era mai mult decât fericită şi de abia aştepta momentul cererii în căsătorie, chiar dacă mai treceau ani, ea tot avea să fie cea mai fericită femeie de pe planetă când o s-o ceară de nevastă. Era aşa de pierdută în contemplare, că nu l-a văzut pe Klaus sculându-se, decât prea târziu. Imediat s-a năpustit asupra ei, băgând-o în saltea cu un mârâit dulce, ademenindu-i buzele într-un sărut senzual şi înăbuşindu-i chicotelile dulcegi. Sprijinindu-se deasupra ei, i-a mângâiat coapsele, degetele căzându-i de-a lungul pielii ei fine. Caroline a icnit uşor când i-a simţit excitarea între coapse şi a tremurat de plăcere când degetele lui s-au apropiat de locul extazic. Chiar când erau gata să se înece unul în celălalt şi să-şi curme suferinţele, uşa a fost trântită producând o bufnitură la contactul cu peretele. Cei doi l-au privit pe Damon împleticindu-se în cameră, complet inconştient de starea lor de goliciune şi sex.

„Damon, ce naiba vrei?” l-a întrebat Klaus tăios, cu dinţii scrâşniţi. Nu era în starea în care să-i suporte lui Damon comentariile sarcastice, mai ales acum, gata să-i ofere cea mai mare plăcere prietenei sale. A oftat când Caroline l-a împins la o parte, aterizând pe spate. Ar fi bine să aibă un motiv bun că mi-a întrerupt sexul matinal sau o să vadă el, s-a gândit Klaus.

„Damon?” l-a cercetat Caroline, punându-i mâna pe braţ, cealaltă acoperindu-i goliciunea cu păturile, în timp ce Damon părea într-o stare comatoasă la marginea patului.

„Elena a încercat să scape noaptea trecută” s-a descărcat Damon, cu ochii pierduţi în neant.

„Ce?” a exclamat Klaus, deodată foarte interesat de conversaţie. Era cheia întregului lor plan, şi fără ea, totul o lua razna.

„E încă aici, doarme în siguranţă sus”, a mai spus Damon calm.

„Atunci, care-i problema?” a intervenit Caroline, încercând să-l convingă pe Damon să se confeseze.

„Am pus-o să doarmă în patul meu pentru a nu mai evada din nou. M-am trezit de dimineaţă şi eram….cuibăriţi unul în celălalt. Dar nu asta e partea cea rea. Partea cea rea e că mie chiar mi-a plăcut acea alintare. Ce e în neregulă cu mine?” a exclamat Damon, îngropându-şi faţa în mâini. Caroline l-a privit fix câteva secunde, înţelegându-i comportamentul, după care a scos un ţipăt de satisfacţie.

„Te îndrăgosteşti de ea!” a sărit în sus, în pat, de fericire.

„Ba nu!” Damon a refuzat dintr-o dată, cu înverşunare.

„Şi tu eşti, prietene” l-a acuzat Klaus. Clar, prietenul său se îndrăgostea de noua lor colegă de locuinţă.

„Şi ce să fac?” a întrebat Damon, simţindu-se ca un băieţel într-o lume necunoscută. „Niciodată n-am fost îndrăgostit. Adică, am crezut că am fost, dar tipa nu a fost decât o căţea din Lumea Căţelelor.”

„Lasă-te îndrăgostit. Crede-mă, nu vei regreta.” A replicat Caroline calmă, uitându-se la Klaus cu dragoste, iar el returnându-i privirea din toată inima.

„Şi ce fac dacă ea nu se îndrăgosteşte de mine?”

„Ţi-am spus aseară că te voi ajuta s-o ai, şi asta voi face. Nu cred că va fi aşa de greu. Adică, deja se vede că e atrasă de tine, tot ce va trebui să faci e să îţi deschizi inima în faţa ei” a spus Caroline, strângându-i mâna lui Damon.

„Mersi, Caroline” i-a răspuns Damon, plecând din camera lor şi lăsându-i să se destrăbăleze în ceea ce ei numeau sex animalic, ajungându-i la urechi de pe hol, în timp ce cobora scările, gemetele şi suspinele lor.

Advertisements

3 thoughts on “Capitolul 5

  1. Pingback: Capitole noi!! | Damon Salvatore

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s