Capitolul 7


capitolul 7

 

Damon şi-a făcut drum înspre camera lui Klaus şi a lui Caroline. A bătut la uşă şi a aşteptat ca unul din cei doi să-i răspundă; nu mai avea de gând să dea buzna peste ei ca mai înainte şi să-i prindă făcând sex. A auzit zgomotul cerceafurilor şi câteva suspine de nemulţumire, după care uşa s-a deschis de perete, în cadrul ei stând Caroline; cu părul în dezordine, cu o cămaşă trasă peste ea arătând la fel de despuiată ca şi corpul ei, iar gâtul acoperit de câteva muşcături. Pe scurt, arăta foarte răvăşită de la atâta sex.

„Serios, Damon! Ce mai vrei acum? Ştii, numai pentru că tu nu faci sex, asta nu înseamnă că ceilalţi nu fac.” S-a smiorcăit ea, lăsându-se apăsat în picioare ţâfnoasă.

„Bine, blondino. Uită de asta. Am crezut că vrei să vină cineva cu tine când începi să-ţi faci cumpărăturile tale zilnice. Se pare că nu vrei.” Damon a oftat scărpinându-se în cap gânditor.

„Stai aşa, ce?” l-a întrebat Caroline extrem de zăpăcită. „Vrei să vii la cumpărături cu mine? Urăşti să faci cumpărături cu mine, de fapt, urăşti cumpărăturile, în general!”

„Nu de mine este vorba, blondo. De Elena!” a punctat el. Imediat şi-a dus mâinile la urechi când Caroline a scos un ţipăt isteric.

„Va fi aşa de grozav! Are un corp criminal şi o pot îmbrăca în toate hainele alea super. Pariez că ar arăta nemaipomenit în roşu, oh, sau-”

„Caroline!” s-a răstit Damon la ea, făcând-o pe moment să tacă. „Nu e o păpuşă Barbie.”

„Normal, dăăă” l-a sfidat ea, „e o brunetă.”

„Ok, habar nu am cum să răspund la chestia asta, aşa că, îmbracă-te. Ooo, şi am nevoie de haine pe care să le poată purta acum pentru cumpărături.” A gesticulat Damon din mâini, împingând-o din nou în dormitor. Caroline a reieşit după câteva minute cu un mic morman de haine.

„Astea vor arăta perfect pe ea. Oo, şi uite aici lenjerie intimă curată.” A mai adăugat Caroline aruncând o pereche de boxeri dantelaţi deasupra mormanului de haine, ajuns acum în braţele lui Damon.

„Mişto alegere, dar îmi convine şi dacă n-ar avea nimic pe dedesubt” i-a făcut el cu ochiul.

„Normal că ţi-ar conveni. Ţi-ar furniza acces mai rapid pentru obiceiul tău de a face sex rapid” a început ea să râdă de el.

„M-ai rănit” a exclamat el dramatic ducându-şi mâna în dreptul inimii. „Acum vorbesc serios, cum de e Klaus capabil să stea cu tine în aceeaşi cameră, n-o să-mi dau seama niciodată.”

„A fost majoretă, poziţiile sunt nenumărate!” a strigat Klaus de undeva din dormitor. „Apoi, mai este şi lucrul acela pe care-l face cu limba atunci când-”

Bleah, nu vreau să vă aud vorbind despre sexcapadele voastre. E ca şi cum i-ai auzi pe părinţii tăi vorbind despre sex.” A rostit el, cu o faţă dezgustată.

„Atunci, presupun că ar trebui să te întorci în camera ta destul de curând, fiule, pentru că mami şi tati, aici, se vor băga la un sex rapid.” Klaus i-a zâmbit superior, trăgând-o pe Caroline înapoi în dormitor şi împingând uşa să se închidă. Imediat, Damon a lăsat liber spaţiul de lângă cameră, nu înainte de a auzi deja mormăiturile şi gemetele lor.

____________________________________________________________________________________________

 

Elena l-a privit pe Damon intrând în cameră, ţinând un morman de haine în braţe.

„Alea sunt pentru mine?” l-a întrebat arătând înspre îmbrăcăminte.

„Da. Ai şi lenjerie intimă, dar e ok dacă nu o porţi” i-a făcut el cu ochiul.

„Pot să fac un duş?”

„Oh, minţile strălucitoare gândesc la fel. Chiar acum mă îndreptam la duş, ai chef să mi te alături? Adică, pentru a salva planeta şi toate cele.” Damon a rânjit, păşind mândru în faţa ei. A privit-o cu amuzament când ea s-a dat înapoi şi i-a zâmbit şmecher când spatele ei s-a lipit de perete. Până să se mişte, el şi-a pus mâinile pe perete, lângă capul ei, pur şi simplu, blocând-o. S-a înclinat încet în faţă, obrazul lui atingându-i-l pe al ei, în timp ce se mişca frecându-se cu faţa de gâtul ei.

„Ce faci?” a scâncit Elena, simţind o umezeală între picioarele ei.

„Hmm, cred că miroşi perfect de bine, dar dacă vrei acel duş” i-a şoptit el, lăsându-şi uşor buzele să-i alunece pe obraz înainte de a se retrage încet, „îţi sugerez unul rece.” I-a zâmbit superior văzându-i pieptul greoi şi sfârcurile ieşite. Dap, ea chiar îl vroia, s-a gândit extaziat. „Duş plăcut.” A plecat din cameră cu un zâmbet de satisfacţie.

Doamne, chiar a înfuriat-o, s-a gândit ea văzându-l când iese din cameră. De ce a trebuit să fie aşa de păcătos de bine făcut? Ce erau acele sentimente ciudate dinăuntrul ei şi de ce a simţit dintr-o dată că vrea să sară pe el?

Imediat şi-a scuturat capul ca să-şi alunge acele gânduri, şi s-a îndreptat înspre duş, în baia din cameră. Poate că un duş rece era exact de ce avea nevoie. Treizeci de minute mai târziu, Elena era gata de plecare. Trebuia să admită, Caroline avea gusturi excelente. Purta o rochie florală, până la jumătatea coapselor, cu o jachetă scurtă din denim peste. Picioarele erau băgate în nişte uşoare încălţări de vară cu talpă, care-i completau look-ul natural de vară. Din cauză că-i lipsea placa de întins părul, şi l-a lăsat căzut natural ondulat, dându-i o alură atractivă şi independentă. A făcut o piruetă rapidă în faţa oglinzii, plăcându-i senzaţia pe care rochiţa i-o lăsa pe picioare, învârtindu-se. Distracţia ei s-a oprit când a auzit din spatele ei un fluierat de lup. Imediat s-a înroşit de ruşine, realizând că el o văzuse, dar şi-a revenit când i-a prins cu privirea foamea animalică din ochii lui.

„A avut dreptate Caroline, arăţi perfect în această ţinută.” Damon a zâmbit când fata şi-a lăsat repede ochii în pământ. S-a îndreptat încet înspre ea, luându-i bărbia în mână şi frecându-i cu degetul cel mare maxilarul mătăsos. „Eşti aşa de frumoasă” i-a şoptit, rămânând stupefiat de frumuseţea ei simplă şi, totuşi, devastatoare.

„Mersi” i-a răpuns fata captată de un mic zâmbet. Cei doi s-au îndepărtat rapid când o Caroline agitată a intrat buzna peste ei în cameră.

„Elena, trebuie să plecăm! În acest caz, vom avea numai trei ore de cumpărături. Haide odată, te poţi dup-aia scălda în tensiunea asta sexuală.” A exclamat trăgând-o pe Elena afară din casă.

„Să vă distraţi, fetelor!” a strigat Damon la ele, chicotind când a văzut-o pe Elena un pic speriată.

____________________________________________________________________________________

 

Două ore mai târziu, Elena era deja obosită. Caroline o dusese la cel puţin 10 magazine, făcându-i praf cartea de credit a lui Damon din toate cumpărăturile făcute. Fetei nu-i venea să creadă câte luaseră; clar, erau mult mai multe decât ce avea ea în dulapul cu haine de acasă.

„Gata, Caroline. Te rog, ne putem întoarce la pensiune? Nu mai pot de picioare!” s-a plâns Elena ţuguindu-şi buzele.

„Doar încă un magazin, Elena!” i-a cerut Caroline, trăgând-o în Victoria’s Secret. Fata era prea ocupată să-şi plângă de milă picioarelor ca să mai realizeze unde o dusese Caroline. A ridicat privirea în sus înspre Caroline când aceasta s-a oprit, şi a observat localul.  A scos un mic chiţăit atunci când şi-a dat seama că era total înconjurată de excesiv de multă lenjerie intimă. Extrem de multă lenjerie dantelată.

„Caroline, ce tot facem noi aici?”

„Ai nevoie de lenjerie intimă, prostuţo. În plus, acest loc vinde cea mai sexy lenjerie intimă” i-a zâmbit Caroline. „Şi îi înnebuneşte pe băieţi. Ai încredere în mine, Damon te va iubi în această ţinută.” A scos un chiot de fericire când a pus mâna pe o pereche de chiloţei roşii dantelaţi. Cu viteză de robot, blonda a început să deşerteze toate obiectele dantelate şi de mătase, fiecare având diferite grade de nuditate. A plătit pentru toate cele, ignorând complet protestele Elenei, după care a scos-o din magazin, înspre maşină.

„Caroline, chiar dacă te-am lăsat să-mi cumperi toată această lenjerie, Damon în niciun caz n-o să mă vadă purtând-o” a spus fata în timp ce se îmbujora.

Caroline nu s-a sinchisit. „Oh, haide odată! Recunoaşte, Elena, eşti atrasă de tipul ăsta şi de ceea ce înseamnă toată faima asta cu băiatul cel rău.”

„Eu- eu- nu sunt!”

„Elena, de ce nu vrei să recunoşti?” a încercat Caroline s-o facă să mărturisească, frecând-o uşor pe braţ.

„Şi atunci, ce s-ar spune despre mine? Că, de fapt, îmi place de tipul care m-a luat din casa mea natală şi de lângă toţi cei pe care-i cunoşteam? Adică, el e rău, el face lucruri rele. El îi răneşte pe oameni şi nu vreau să fiu unul din cei răniţi.”

„Oh, drăguţă” a oftat Caroline. „Ştii, prima dată când l-am întâlnit pe Klaus, l-am respins în totalitate. Avea o reputaţie proastă prin oraş, iar eu eram Regina liceului. Adică, nu puteam să fiu văzută cu unul ca el. Dar apoi, s-a întâmplat ceva. Într-o seară, după ce am terminat de muncă la Mystic Grill, mă îndreptam înspre casă. Nici nu am auzit să se apropie cineva de mine, dar dintr-o dată, am fost trasă pe o alee şi am fost împinsă într-un perete. Am îngheţat. Întotdeauna am crezut că ştiu ce trebuie să fac în acele momente, dar, pur şi simplu, am îngheţat. Tipul şi-a pus mâinile pe mine şi n-am – n-am putut – să-l opresc. Mâna lui, acea mână spurcată şi jegoasă mi s-a pus pe coapsă şi mi-a ridicat fusta. Am scâncit de frică şi mi-a acoperit rapid gura cu mâna, nevrând să mă audă cineva de pe stradă. Tot la ce mă mai puteam gândi era, gata, asta este. O să fiu o victimă a violului şi nu mai pot face absolut nimic. Apoi, altceva s-a întâmplat, acest alt tip a apărut de nicăieri şi m-a speriat îngrozitor de tare. I-a dat un singur pumn în faţă atacatorului meu şi l-a aruncat pe asfalt inconştient, cu doar un singur pumn. S-a întors să mă privească şi l-am putut vedea, era Klaus. El m-a salvat. Iar apoi, a făcut cel mai ciudat lucru. Şi-a scos o pereche de cătuşe şi l-a legat de o ţeavă de scurgere, sunând apoi după ajutor. S-a dovedit că era un poliţist sub acoperire, şi din acel moment, a fost acolo. Verificând dacă sunt bine, iar eu dintr-o dată, m-am năpustit asupra lui. L-am speriat destul de tare.” Caroline a râs, dar o lacrimă i-a căzut pe obraz. „Apoi, să aflu că duo-ul care făcea problemele cele măreţe, Damon Salvatore şi Klaus Mikaelson, erau, de fapt, tipii cei buni din Mystic Falls. Ei pretindeau că sunt oameni răi ca să-i scoată la iveală pe cei adevăraţi. Aşa că, dacă singurul motiv pentru care nu te dai la Damon e din cauză că el este tipul cel rău, atunci, eu îţi spun să începi să acţionezi.”

„De ce mi-ai spus că Damon este un poliţist sub acoperire?”

„Pentru că… l-am văzut maturizându-se în omul pe care îl vezi tu azi şi… merită să fie fericit, şi cred că tu eşti motivul pentru care el a fost aşa de surâzător în ultima vreme.” Caroline ştia că ghicirea ei era una corectă, căci a văzut-o pe Elena din nou îmbujorată până peste măsură.

„Dacă el este tipul cel bun, atunci de ce eu sunt ostatica?” Elena a prins-o pe Caroline tresărind şi mutându-şi privirea în altă parte. „Caroline, te rog.” A rugat-o fata ţinând-o de mână pe blondă.

„Tatăl tău nu este unul din tipii cei buni, Elena.” Caroline şi-a ridicat mâna în apărare când a observat-o pe brunetă gata să-i refuze relatarea. „Poate că odată a fost bun, dar acum, nu mai este. Din cele ce a spus Klaus, tatăl tău are probleme cu jocurile de noroc şi şi-a băgat toţi banii în ele. Are şi unele crime la activ, furtul, spargerile, astea sunt majoritatea lor. Se pare că l-a contactat pe unchiul tău, Grayson, şi el l-a scos pe John din puşcărie. Grayson a încercat să-l ajute pe John să scape, de dragul tău, dar nu a mers. După câte se pare, John a cotrobăit prin toată casa ta, prin toate părţile, ca să mai găsească bani, şi a dat de o scrisoare. Era de la Grayson către Isobel. Unchiul tău vorbea despre tine, te iubea enorm. Şi s-a aflat că de fapt, John nu este tatăl tău, a fost Grayson.”

„Ce? Este- Nu e posibil aşa ceva” a ţipat Elena, punându-şi mâinile la gură şi înnăbuşindu-şi hohotele de plâns. Câteva minute mai târiu, era în braţele lui Caroline.

„Îmi pare aşa de rău. Noi credem că John a fost cel care l-a ucis pe Grayson, în timpul unei furii de-a sa. Grayson a fost lovit de o maşină, iar un martor ocular a spus că maşina semăna cu cea a lui John, dar aici avem nevoie de dovezi. Damon şi Klaus au început să caute indicii şi s-a dovedit că John ar fi făcut absolut orice pentru a primi bani. Încerca să te vândă, Elena. Să îţi vândă corpul. Avea de gând să te vândă celui care plătea cel mai mult. Îmi pare nespus de rău. De aceea, Damon şi Klaus i-au împrumutat bani, ca să te ia apoi de lângă el.” Caroline i-a explicat toate astea, în timp ce îi mângâia părul Elenei.

„Am simţit că era distant în aceste ultime săptămâni, dar am crezut că era din cauză că Grayson murise. Cum de am putut fi aşa de proastă?” plângea Elena.

„Şşş. Era tatăl tău, iar tu îl iubeai. Câteodată, iubirea este oarbă. Nu-ţi mai face griji, nimic nu ţi se va întâmpla. Nu cât timp suntem noi aici” a calmat-o Caroline.

„Grayson era tatăl meu şi niciodată nu l-am cunoscut. Părinţii mei sunt morţi, iar unchiul meu, pe care l-am crezut tatăl meu, a ales banii în locul meu. Acum, nici nu mai am famile.”

„Ba da, ai. Familia nu este compusă numai din rude de sânge. Ai o familie la pensiune, noi vom fi întotdeauna alături de tine.”

„Mersi” i-a şoptit Elena, îmbrăţişând-o.

„Nimeni nu te va răni, îţi promit, nu cu noi lângă tine.”

 

Tradus de

Claudia

Advertisements

One thought on “Capitolul 7

  1. Pingback: Capitole noi!! | Damon Salvatore

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s