Capitolul 14


Capitolul 14

Elijah, nu a pierdut deloc timpul, a găsit-o pe Rebecca imediat ce au ajuns înapoi în Mystic Falls. Damon, Stefan şi Katherine au fost singuri care sau dus cu el. Damon nu a vrut-o pe Elena acolo; nu era sigur cum se va  reationa ea. Desigur, Elena nu a acceptat din prima, s-a luptat şi a implorat să meargă, dar în final ea ştia că Jeremy este încă om şi n-avea nici o idee în ce stare se afla. Era spre bine amândurora, dacă ea rămânea acasă. Caroline, Bonnie şi Ric au rămas cu ea, pentru a o ţine cât pot ei de ocupată.

Elena stătea pe canapea lângă Bonnie, în timp pe Ric a pus un film în DVD player.

,,Ce film ai luat?’’ întrebă Caroline în timp ce apăru în fata bucătăriei cu un bol de floricele.

,,21 Jump Street.’’ spuse Ric

,,Oh yea, vroiam să-l văd! Channing Tatum arata atât de bine!’’ spuse Caroline aşezându-se în cealaltă parte a Elenei.

,,Numai tu te-ai uita la un film doar pentru că tipul arată bine!’’ spune Bonnie chicotind. Elena îşi mişca capul în semn de aprobare, chicotind şi ea.

,,Oh, haideţi fetelor, trebuie să recunoaşteţi că arată bine.’’ spuse Caroline.

,,Bine, bine e superb!’’ spuse Bonnie.

,,Sunt de-acord, dar nu e Ian Somerhalder.’’ spuse Elena.

,,De-acord.’’ spuse Caroline şi Bonnie.

Ric îşi rotii ochii în timp ce se aşeză în scaun.

,,Bine fetelor, gata cu vorba, eu chiar vreau să văd filmul pentru scenariul lui, nu pentru actorii.’’ spuse Ric.

Fetele au chicotit şi apoi în linişte au mâncat floricele şi s-au uitat la film.

În timp ce, cei 4 vampiri intrară în casă, au putut auzi ţipetele şi au mirosit sângele. Damon a căutat imediat bătaia unei inimii, găsi în loc de una ,două, însă una de-abia se bătea. Au auzit ţipetele din nou, dar de data asta era o femeie.

L-au urmat pe Elijah cu viteza de vampire şi când s-au oprit, stăteau în faţa uşii, Elijah în fatal or mârâind spre colţul camerei. Rebecca se afla în colţul camerei, ţinea o fată ,ce părea a avea 15 ani, de gât şi o muşcă de umăr, fata tipa de durere şi avea urme de muşcături, rănii şi sânge pe tot corpul. Damon începu să-l caute pe Jeremy în cameră, în momentul când îi auzi vocea implorând-o să se oprească. Damon se duse lângă Jeremy, îl luă şi fugi din cameră, în timp ce Elijah o trânti pe Rebecca pe podea şi Katherine o apucă pe tânăra fată. Au fugit din casă, îndreptându-se spre pensiune, lăsându-i  în urmă pe Elijah şi Rebecca.

 

Filmul era deja la jumătate şi Elena nu avea nici o idee ce se întâmplă în el. Râdea, când Caroline şi Bonnie râdeau, că ele să creadă că ea este atentă. Nu vroia că prietenele ei să se simtă prost, chiar au făcut tot ce e posibil să o ţine ocupată, dar Elena nu putea decât să se gândească la Damon şi Jeremy. Nu au dat nici un semn şi deja erau plecaţi de aproape 2 ore, ea se gândea că până acum trebuia ca ei să se fii  întors. Se uită la ceas şi apoi la televizor, când auzi paşii şi o inimă bătând, iar mirosul de sânge o lovii.

Sării în sus, se uită la Caroline să vadă dacă aceasta sesiza ceva, Caroline sări şi ea şi o luă spre uşă, dar uşa se trânti de perete şi apăru Katherine cu o tânără brunetă în braţe. Elena se uită şocată la ele, în timp ce Katherine fugi spre canapea unde o  puse pe faţă şi o hrăni cu sângele ei. Apoi, Ştefan şi Damon apăru şi ei lângă ea şi îi lua câteva minute să îşi dea seama. Înainte să verifice dacă are răni, la cuprins în braţe şi l-a strâns cu putere, cu lacrimii în ochi. Jeremy o îmbrăţişă şi el, asigurând-o că este bine. Au stau ceva mânuţe aşa, până să-şi dea seama că Jeremy e slăbit şi practic ea îl ţinea în picioare, aşa că îl puse pe canapea şi alergă în braţele lui Damon.

,,Sunteţi toţi bine, eram îngrijorată. Mulţumesc  că mi-ai adus fratele înapoi.’’ spuse ea uitându-se, în sus, la faţa lui.

Damon îi zâmbii la ea, ţinându-i fata în palma lui, iar cu un deget mângâindu-i bărbia.

,,Ştiu că ai fost, dar am avut grijă. Am luat ceea ce căutăm şi am plecat. Nici o problemă Lena, ştii că aş face orice pentru tine.’’ zise el, sărutând-o pe frunte.

,,Alo? Vrea cineva să ne explice ce-i cu fata?’’ întrebă Caroline.

Damon şi Elena se îndrepta spre canapea unde Katherine avea grijă de tânără fată.

,,Nu suntem siguri, când am ajuns Rebecca se hrănea din ea, dar se pare că doar pentru a o tortura.’’ spuse Katherine.

,,O tortură, nici măcar nu l-a băut, doar o muscă din nou şi din nou, iar cu un cuţit o tăia cât să provoace durere. O tortură, ca să mă tortureze pe mine.’’ răspunse Jeremy uitându-se la faţă.

,,De c e ar fi făcut-o în modul ăla?’’ întrebă Caroline. ,,Te avea pe tine, de ce nu te-a torturat direct pe tine?’’

,,A făcut-o, dar apoi, îmi dădea din sângele ei. N-am nici o idee ce avea în cap, tot ce mi-a spus este că sunt o gustare bună şi că astfel se răzbuna pe ceea ce a făcut, dar într-o zi a venit şi mi-a zis că ai enervat-o şi că trebuia să mă tortureze, dar pentru nici un motiv când vroia să-mi facă ceva, nu reuşea să o ducă până la capăt. S-a enervate şi a plecat, întorcându-se după un timp cu fata asta, spunând că e un mod mai bun să mă tortureze. Tot ce i-a făcut, a făcut-o în faţa mea, mă tot ruga să o ajut, dar nu am putut, Rebecca m-a constrâns să nu mă mişc. Nu înţeleg de ce. I-am zis să mă tortureze pe mine şiş a o lase pe fată în pace.’’

,,Ei bine, e ciudat.’’ spuse Caroline

,,O cunoşti?’’ întreabă Stefan.

,,Nu, dar nu trebuie să o cunosc ca să nu-i doresc tot ce i s-a întâmplat. A fost oribil, m-am simţit oribil, nu puteam face nimic.’’ răspunse Jeremy.

Elena aprobă din cap şi se uită la faţă de pe canapea. Înţelesese motivul Rebeccăi de a-l tortura astfel.

,,A făcut-o, deoarece, ştia că te va răni mai mult să priveşti ce se întâmplă cu o  persoană inocenta, decât dacă te rănea pe tine. Ne cunoaşte, ştia cum să ajungă la noi.’’ răspunse Elena.

,,Sperăm că, Elijah va avea grijă de ea, ca să nu fim noi nevoiţi să ne ocupăm de ea.’’ zise Damon venind în spatele Elenei şi cuprinzând-o în braţe.

Au fost luaţi pe nepregătite, când vampirul a intrat în casă, i-a prins gâtul lui Jeremy în mâinile sale şi i-a rupt gâtul înainte ca cineva să poate reacţiona, acesta a fugit din casă. Totul s-a întâmplat în mai puţin de o secundă. Elena, Bonnie şi Caroline au ţipat în acelaşi timp. Elena, fugi repede spre fratele rău, luându-l în braţe, legănându-l.

Toată lumea se adună în jurul lor, Damon se aşeză lângă Elena mângâindu-I spatele, încercând să o liniştească.

,,Elena, purta el inelul?’’ tipa Ric.

 

Traducător: Azaleea

Corector: Simona

Advertisements

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s