According to you


WARNING! Acesta pagina contine material care nu este recomandat copiilor sub 18 ani! Va rugam sa cititi acest avertisment inainte de a citi restul paginii! 

                                 Va multumim,

~DS Team

According to you

Acesta este un fic în care Katherine nu se întoarce. Damon şi Elena chiar se sărută. Şi Jeremy nu s-a sinucis.

 

“El este îndrăgostit de tine” acesta propoziţie sună în capul meu de o lună. Nu o pot opri. Şi nici nu o pot crede, dar, în modul în care Ştefan a reacţionat, cred că este adevărat. Totul s-a schimbat după şederea lui Isobel. Ştefan s-a schimbat, şi nu în mod bun, el a devenit gelos posesiv, nesigur. Peste toate cele este şi lipsa lui de încredere în mine.

El a crezut că am să fug cu Damon? Noi suntem numai prieteni, nimic altceva. De ce nimeni nu credea asta în afară de mine?

 

Oricum lucrurile începeau să meargă în jos de când i-am spus lui Ştefan despre sărutul cu Damon. Nu vroiam să-i fi spus, dar la noi lucrurile puteau fi ruinate ţinând un secret. Aşa că i-am spus, şi el a fost foarte ciudat despre asta. La început el m-a lăsat singură la pensiune pentru nici măcar o oră, fără să spună un cuvânt. Lucrul bun, Damon era afară. Altfel ar fi fost mai rău.

 

Când el s-a întors, el se uită la mine cu un mic sentiment de om rănit în ochi, şi cu multă nervozitate şi atunci m-am dat seama cât s-a schimbat Ştefan în ultima lună.

 

“La ce naiba te-ai gândit Elena? De ce l-ai sărutat pe Damon? Damon din toţi oamenii?

Când am fost pe cale să îi răspund el a început să urle din nou. Dacă el nu voia să-i răspund, de ce a întrebat?

 

“De aceea nu v-am vrut pe voi atât de aproape, el nu poate fi de încredere, el face orice poate numai ca să îmi ruineze viaţa. Şi el te-a tras după el. El nu te iubeşte, sau dacă face, ar fi singurul deoarece tu areţi ca ea, ca Katherine”

 

Nu am putut oprii focul din ochii mei. Ceea ce a spus m-a rănit pentru un motiv, dar, nu era pentru Ştefan, asta ştiam.

“Asta este adevăratul motiv pentru care mă iubeşti?” Am întrebat înainte părăsesc casa.

 

According to you

 

I’m stupid

 

I’m useless

 

I can’t do anything right

 

După ceea ce părea o eternitate, eram în camera mea, întrebându-mă de ce nu am plâng. Mi-am luat jurnalul de pe noptieră şi m-am aşezat pe pat. Dar până să realizez asta, cumva, asta s-a întâmplat mult în ultima lună.

 

“Ce faci aici? “Am întrebat când am realizat că stăm unul lângă altul.

 

“Te-am văzut plecând de la pensiune, păreai supărată. L-am întrebat pe Ştefan ce s-a întâmplat şi el mi-a spus că este vina mea, după ce a încercat să mă omoare, apropo. Am tresărit la ce a spus.

“Deci îmi dau seama că i-ai spus despre sărutul nostru. Am venit să văd dacă tu eşti bine?” a spus ridicându-se din patul meu, mergând spre uşă şi a închis-o.

“Jenna este acasă.” Mi-a spus înainte ca eu să îl întreb de ce a închis uşa.

“Deci, eşti bine?”

 

Am luat o gură de aer înainte să spun ceva:

“De fapt, nu ştiu, trebuia să fiu supărată sau nervoasă sau chiar şi vinovată, dar, nu simt nici unul din lucrurile astea. Nu sunt chiar sigură ce simt chiar acum”

 

El mi-a zâmbit şi tot ce am putut gândi a fost să îl sărut. La fel de repede cum am gândit asta, mi-am coborât privirea la jurnalul meu, care se odihnea lângă laptopul meu. El stătea în faţa mea, punându-mi jurnalul pe noptieră şi trăgându-mă mai aproape de el.

“Cred că te simţi uşurată, deoarece i-ai zis adevărul, şi confuză deoarece tu ai sentimente pentru mine şi nu ştii să te împaci cu asta” A spus, mâinile lui încadrând faţa mea, trăgându-mă la centimetrii de faţa lui. Noi aproape ne-am sărutat când telefonul mi-a sunat. Ştefan. Gând teribil. Ştiam că era el înainte chiar să mă uit la ecran.

M-am ridicat să răspuns şi când m-am întors din nou, Damon plecase.

 

“Alo?” am răspuns la telefon după un timp, o mică răsuflare.

 

 

“Eşti ocupată acum? Trebuie să vorbim. Vin acolo.” Ştefan a spus neacordându-mi şansa să răspund. Înainte să pot face ceva, el intră în camera mea pe fereastră.

“Ce a făcut Damon aici? A întrebat ca primire.

 

“Bună şi ţie Ştefan “am zis mergând spre uşă, fiind oprită de o mână puternică pe braţul meu.

 

“Poţi să răspunzi la afurisita de întrebare?” vocea lui era rea, dar, în afară de cuvinte, corpul îi era tensionat. Însemna că era nervos.

 

“Vorbeam, el a fost îngrijorat din cauza mea” Ops, greşit lucru de spus, ştiam, dar, începusem să mă satur de acest Ştefan căruia nu îi pasă deloc.

 

“Îngrijorat? Chiar? A spus el asta?”

 

“Nu cu aceste cuvinte. Dar ştiam că a fost “am încercat să îmi trag braţul, dar şi-a înteţit strânsoarea, începea să doară.

 

“Cum poţi fi atât de sigură de asta? “întrebase întorcându-mă, aşa că eu mă uitam la el cu spatele poziţionat spre uşă.

 

Ceva despre felul în care el mă privea, mă făcea să mă simt inconfortabil, tot ce vroiam era să stau cât mai departe de el posibil. Inima mea bătea sălbatic în piept, nu din cauză că îmi plăcea poziţia, dar, deoarece cumva, el mă speria.

 

“Sunt aproape sigură că mă vei răni Ştefan. Dă-mi drumul” am spus. Încercând să să domolesc durerea ce îmi era în braţ.

 

Realizându-şi greşeala, el mi-a dat drumul şi a ieşit din cameră într-o secundă. Uitându-se la mine vinovat şi după aceea privirea i-a fost înlocuită de una indiferenta. Inima mi se rupea, nu contează ce s-a întâmplat, eu tot aveam sentimente pentru el.

 

“Nu este numai vina lui în toate astea “. Şi chiar după aceea el a plecat.

 

According to you

 

I’m difficult

 

Hard to please

 

Forever changing my mind

 

 

Încă odată am aşteptat lacrimile care niciodată nu vin. Luând o gură de aer m-am dus la parter pentru un pahar de apă. A trebuit să mă opresc în uşa bucătăriei când am văzut-o pe Jenna şi Mr. Saltzman stând într-un colţ al bucătăriei. Nu am vrut să îi deranjez, m-am dus înapoi în cameră. Însetată. Cum am închis uşa toate întrebările au revenit. În special întrebările despre sentimentele mele. Trebuia să vorbesc cu Ştefan, nu am vrut ca lucrurile să se înrăutăţească între noi.

 

Am părăsit casa cât de încet am putut, Jenna şi Mr Saltzman (Alaric acum?) încă stăteau în bucătărie. Am condus tot drumul gândindu-mă despre cum o să încep conversaţia cu Ştefan, când tot ce a putut el să facă a fost să urle la mine.

 

Am mers la uşă şi eram pe cale să bat, când uşa s-a deschis. Damon stătea acolo, frumos ca întotdeauna, rânjindu-mi.

 

“Elena”

 

“Este Ştefan aici?” am întrebat intrând în casă.

 

“Este afară, vânează, cred”

 

“Te superi dacă aştept aici?”

 

“Bineînţeles că nu”

 

Bineînţeles că nu se supără. Doar vorbim despre Damon aici, Ştefan s-ar supăra totuşi foarte mult. M-am aşezat pe canapea, şi am aşteptat, aşteptat, şi aşteptat. Unde era Ştefan? Era la vânătoare în afara Statelor? Era aproape să plec când a ajuns.

 

“Ştefan, bună” am spus ridicându-mă şi mergând în direcţia lui.

 

“Ce faci aici?” m-a întrebat mergând în altă direcţie, lăsându-mă să stau singură acolo. Evitându-mă, tactica nouă. Bine de ştiut.

 

“Noi trebuie să vorbim” M-am întors mergând înapoi în sufragerie. Damon nu era de găsit, bănuiesc că el a plecat când l-a auzit pe Ştefan venind.

 

“Despre ce? Nu am nimic să vorbesc cu tine chiar acum Elena.” a spus uitându-se oriunde altundeva, decât la mine. Am aşteptat atâta timp pentru asta?

 

“Ce s-a întâmplat cu tine Ştefan?”

 

“Tu l-ai sărutat pe Damon, asta este.” Eram pe cale să protestez când a început din nou.

 

“Nu pot să vorbesc cu tine chiar acum, în special după ce s-a întâmplat în camera ta mai devreme. Deoarece singurul lucru la care mă gândesc când mă uit la tine este, tu şi Damon împreună, şi nu vreau să am de-a face cu asta chiar acum, cu tine. Pleacă te rog. Când sunt gata să vorbesc, te voi suna” Am auzit uşa de sus închizându-se, înainte să pot realiza el a părăsit camera.

 

 

 I’m mess în a dress

 

Can’t show în time

 

Even if it would save my life

 

According to you

 

According to you

 

Condusul m-a dus până la vechiul cimitir. Singurul sunet pe care îl auzeam erau păsările şi vântul. Am stat acolo pentru o vreme, găsind confort în tăcere. Am tresărit uşa când am suspinat. A fost atât de brusc că m-a speriat. Lacrimile în sfârşit au venit. Nu ştiu cât timp am stat acolo, nici nu îmi păsa, lacrimile tot veneau şi veneau, era ca o cascadă.

 

Înainte să realizez ce se întâmplă, eram în camera mea, ajutată de nişte mâini puternice. Pentru nu ştiu ce motiv, nu vroiam să plec din acele braţe. Ştiu că ar fi trebuit, dar, nu am vrut. Cred că am adormit, deoarece când mi-am deschis ochii din nou era dimineaţa deja. Stăteam într-o îmbrăţişare, nu atât de strânsă ca seara trecută, dar încă confortabilă. Nu am îndrăznit să mă mişc, era atât de bine.

 

“O să îmi spui ce s-a întâmplat? S-au va trebui să ghicesc?” vocea lui Damon era gentilă şi înceată dar îndeajuns de a mă zgudui din stupoarea mea.

 

“Credeam că dormeai” am spus, evitând întrebarea lui.

 

“Nu am dormit mult. Şi este amiază deja” m-am uitat la ceasul de pe noptieră şi conform lui era amiază. A fost chiar un somn bun.

 

“O să ghicesc atunci” s-a oprit, a inspirat şi s-a mutat încât ne uităm unul în ochii celuilalt.

 

“El a spus că nu vrea să vorbească cu tine, da te va suna mai târziu, şi că era vina mea. Am dreptate?”

 

Am ridicat din umeri, nu vroiam să vorbesc despre asta. El a înţeles mişcarea mea şi mi-a sărutat fruntea înainte să se ridice.

 

“Ar trebui să ieşim.”

 

“Ce?”

 

“Da, la fel ca atunci când am fost în Georgia. Ne-am distrat.”

 

“Am fost beată Damon”

 

“Ce te opreşte să te îmbeţi din nou?” el a început să caute prin dulap, prin hainele mele.

 

“Du-te fă un duş şi îmbrăcăte.”

 

“Şi de ce aş vrea să fac asta?”

 

“Deoarece, noi o să ieşim, scumpa mea Elena. Şi tu o să uiţi de Ştefan pentru un timp”

 

“Nu ştiu Damon” era pe cale să spun da. Până la urmă nu puteam să-i zic nu, şi el ştia asta. Poate asta este problema lui Ştefan

 

“O să mă întorc în câteva minute. Fii gata de plecare Elena.” şi cu astea spuse el a ieşit pe fereastră.

 

Mi-am folosit timpul de a mă pregăti. Aşteptam de mult acest moment, şi acest gând m-a speriat. 20 de minute mai târziu el bătea la uşa din faţă. Asta este nou. De când ciocăne Damon?

 

Am fost la jumătatea drumului în jos pe scări, când Jenna deschise uşa şi l-a invitat pe Damon înăuntru.

 

“Voi copii o să ieşiţi?” A întrebat uitându-se la mine dezaprobatoare

 

“Da, ieşim mătuşa Jenna. Este vreo problemă?” Am întrebat oprindu-mă în faţa ei, lângă Damon

 

“Nu, nici o problemă. Distraţi-vă”. Spuse cu sarcasm în voce.

 

“Nu-ţi face griji, o să ne distrăm” am spus luându-mi poşeta şi geaca, împingându-l pe Damon afară pe uşă.

 

“Ştiam ca ea niciodată nu m-a plăcut, dar, acum ea mă urăşte” mi-a spus în timp ce îmi deschidea uşa de la maşină.

“Ea ne-a văzut sărutul?” i-am amintit când stătea aşezat la volan

“Deci, unde mergem?”

“Afară, desigur. Doar relaxează-te şi bucurate de drum”

După nu ştiu câte ore de condus în linişte, o linişte confortabilă, am parcat în afara unui loc care arata ca un club. Nu pot să cred că m-a adus la dans.

A ieşit din maşină, înainte să pot reacţiona, el îmi deschidea uşa ajutându-mă să ies.

“Gata să uiţi?” m-a întrebat cu un rânjet, unul chiar sexy.

“Deschide calea” am spus zâmbind la el. După toate, ce altceva pot să fac? Eram deja acolo, mai bine mă distrez.

Locul era aglomerat. Cum am intrat el şi-a pus mâna pe spatele meu gol şi m-a direcţionat spre bar. Stăteam şi beam bere şi dădeam shot după shot. În ultimele 5 minute 8 femei au venit să vorbească cu el, dar, cea mai ciudată parte? El a spus nu la toate. Când l-am întrebat de ce el zâmbit şi mi-a şoptit:

“Singură pentru care am ochii eşti tu scumpa mea Elena”. Respiraţia lui m-a făcut să tresar şi când mi-a sărutat obrazul, respiraţia mea s-a oprit şi stomacul meu înţepa. Doamne Dumnezeule. Lucruri pe care acest bărbat mă face să simt.

But according to you

I’m beautiful,

Incredible

He can’t get me out of his head

 

Am băut şi am dansat întreaga noapte. Am băut destul când i-am spus lui Damon că ar trebui să plecăm

 

“Să plecăm? Haide Elena. E prea devreme să mergem acasă.” Damon se plânge.

 

“Cine a spus ceva despre a pleca acasă?” Am rânjit la el şi am mers spre uşă.

 

“Dacă continui să spui asemenea lucruri, nu ştiu dacă o să mai fiu în stare să mă controlez” a spus împingându-mă lângă uşă. Puteam să-i simt pieptul tare presat de spatele meu. Prea curând el a plecat, trăgându-mă afară pe uşă.

 

Am condus prin prejur fără ţintă până am găsit un parc gol. Era târziu, trecut de 3 dimineaţa, cred. El a parcat şi a ieşit. Am stat acolo pentru un minut, nesigură de ce să fac. Mi-a luat minute să realizez, nu îmi mai pasă de Ştefan atât de mult oricum, în special când singura persoană din mintea mea era Damon.

 

“Elena, nu fi aşa gânditoare. Hai afară” Damon mi-a spus de afară. Sărind din maşină, aveam de gând să stau într-unul din leagăne atunci când m-a tras aproape de el. Aceea era poziţia noastră din seara aceea. Spatele meu presând pieptul lui, mâinile lui în jurul taliei mele, respiraţia lui gâdilindu-mi gâtul şi inima zbătându-se în pieptul meu.

“Nu ai idee cât de mult te doresc chiar acum. În toate modurile posibile” a şoptit, mutându-şi una dintre mâini pentru a se odihni pe coapsa mea. M-am cutremurat deoarece asta era ceea ce şi eu vroiam

“Şi ce ai de gând să faci în legătură cu asta?” Am expirat, frecându-mă de el, puteam simţi lungimea lui: creştea. El mormăi şi mi-a dat drumul. Aproape că am căzut de lipsa bruscă a sprijinului.

“Elena, Elena nu poţi spune lucruri ca astea, şi să te aştepţi ca eu să nu fac nimic” el era deja în cealaltă parte a parcului. Am fost confuză pentru un moment, şi apoi m-a lovit, el se controla din cauza lui Ştefan.

“Damon… eu… uhm…”

“Cred că ar trebui să ne întoarcem”

“Nu vreau să mă duc înapoi, încă.” am spus, recăpătând control asupra creierului meu

“Elena…”

“Uite Damon, ştiu că nu ar trebui să facem ceva, dar eu vreau, şi tu ai spus că ar trebui să uit, ajută-mă să uit” el a fost în faţa mea instant.

“Este un singurul lucru pe care îl vreau, am nevoie, chiar acum. Şi nu ştiu dacă tu o să fi dispusă să mi-l dai mie.” el îmi ţinea faţa în ambele lui mâini, şi eu m-am simţit sprijinită, el nu mă putea constrânge, puteam să simt răceala colierului meu în jurul gâtului. Ştiam că era dispus, pentru orice.

According to you

I’m funny

Irresintible

Everything he ever wanted

 

“Fă-o”

“Ce?” el s-a uitat la mine şocat.

“Fă-o, vreau să simt asta, ştiu că poţi face asta cu plăcere.”

“Elena, nu este o idee bună.”

“Este cea mai bună idee pe care am avut-o vreodată, te rog Damon” nu ştiu dacă el putea spune că am fost sinceră sau nu. Eu doar ştiam că eram deja întinsă pe bancheta din spate, cu el peste mine sărutându-mă pasional.

Mâinile lui erau peste tot. El îmi exploata gura, eu am început să îi desfac nasturi cămăşii cu degetele mele stângace. Tremuram cu anticipare şi dorinţa. Am întrerupt sărutul pentru o secundă, aşa că el a putut să îmi de-a tricoul jos.

Ne-am sărutat pentru o perioadă mai lungă înainte ca el să îşi continue calea în jos, sărutând toată pielea vizibilă pe care o putea găsi.

“Damon, te rog” i-am simţit rânjetul împotriva claviculei mele. A început să îmi muşte sfârcul prin sutien., am gemut cu voce tare, ecoul din maşină îl făcea să sune şi mai tare. Ştefan niciodată nu m-a făcut să mă simt atât de bine, şi încă eram îmbrăcaţi, parţial.

“Ar trebui să mergem undeva” a spus cu buzele pe buric.

“Poate… mai târziu” respiraţia mea venea în mici ghionturi. Ce făcea el cu limba? Doamne! Eram atât de încălzită deja, de asta am fost sigură de prima dată ce m-a atins.

“Eu… doar… eu doar… vreau să… să… simt” am încercat să spun reacţionând împotriva corpurilor noastre, încercând să îi deschei pantalonii.

El mi-a ţinut mâinile şi le-a pus în jurul capului meu.

“Nu te mişca” a spus deschizându-mi pantaloni, scoţându-i uşurel, intens.

“Damon” am gemut când i-am simţit mâinile pe coapsele mele goale.

“Mirosi aşa delicios” era atât de aproape şi încă el nu m-a atins unde aveam nevoie să fiu atinsă.

El a sărutat drumul în sus, tot drumul până la buzele mele. Mâinile mele tânjeau să-l atingă, dar în seara asta am fost extrem de supusă lui. Şi îmi plăcea. Ciudat.

Mi-a lins buza de jos, cerând acces la gura mea, când nu i l-am acordat, el şi-a băgat un deget în chiloţii mei. Ochii mi s-au închis strâns.

Am gemut şi el a folosit asta în avantajul lui. Nu am putut purta grijă la ceea ce el făcea cu limba lui. Mâna lui a găsit în cele din urmă drumul spre locul potrivit.

“Damon” aproape am ţipat când el mi-a ciupit clitorisul. Am fost atât de aproape să urlu mai departe. El a împins două degete înăuntrul meu, înăuntru şi afară, încetişor la început, după care penetrarea creştea şi el a început să sugă locul unde sângele pulsa pe gâtul meu.. Asta era prea mult, eu eram mult şi mult prea aproape de climax.

“Damon, te rog” am gemut când el a atins punctul potrivit.

“Oh Doamne, exact… acolo…”

El a făcut-o din nou, şi încă de două ori înainte să mă muşte. Am gemut şi am încetat să respir pentru un moment. Mi-am putut simţi sângele clocotind, era atât de intens, de bine. Când am coborât culmile plăcerii, după câteva minute, mi-am deschis ochii şi m-am uitat la el. Acei intenşi ochii albaştri se uitau la mine. Plini de satisfacţie, împlinire şi îndrăznesc să o spun, dragoste.

Nu ştiu cât timp am stat aşa, doar uitându-ne unul la celălalt. Soarele începea să îşi facă prezenţa cunoscută, rupând şarmul.

“Eşti în regulă? Cred că am băut prea mult. Trebuie să bei de la mine, o să te simţi mai bine şi o să îţi vindece semnele de pe gât.” a spus muşcându-şi propria încheietură şi punând-o pe gura mea. Prima dată când a făcut asta a fost dezgustător, dar de data asta, era bine. Era ca şi cum noi ne conectăm sau ceva.

“Trebuie să te duc acasă acum”

“Ok” a fost tot ce am putut spune. Nu am mai simţit niciodată aşa o plăcere intensă înainte. Nu mai răbdare să aştept până data viitoare.

Everything is opposite,

I don’t feel like stopping it,

So baby tell me

What I got to lose

He’s into me for everything I’m not

According to you

El îmi tot aruncă priviri tot drumul până în Mystic-Falls. Începea să mă enerveze.

“Ce?” am întrebat după a zecea privire.

“Doar mă asigur că eşti în regulă” a răspuns luându-mi mâna, împreunându-ne degetele. Prea curând pentru gustul meu, parcam pe aleea mea.

“Încearcă să nu mori pentru un timp. Ai sângele meu în organism. ” a spus cu un rânjet, eliberându-mi mâna

“Haha. Amuzant Damon. Poate o să mă sinucid, aşa o să fiu blocată cu tine pentru toată eternitatea. Ce crezi?”

“Tentant.” a fost o întrebare retorică. El nu trebuia să răspundă la ea.

“Pa Damon” Deschideam uşa când el m-a prins de mână, trăgându-mă într-un sărut pasional.

“Ne vedem mai târziu scumpa mea Elena” i-am făcut cu mâna de la uşa din faţă. Tot ceea ce vroiam chiar acum era o baie lungă şi somn.

Am intrat în casă şi am fost întâmpinată de o Jenna foarte supărată.

“Bună dimineaţa, Jenna”.

Probleme. Probabil pedepsită. Îmi place, aşa o să mă oprească să îl văd pe Damon, adică Ştefan. OH! Pe cine păcălesc eu?

“Acum ai ajuns?” Jenna m-a întrebat, încercând să sune neinteresată.

“De fapt, da.” eram la capul scărilor, gata să mă duc în camera mea când ea m-a oprit.

“Ai fost toată noaptea cu Damon?”

Respiră adânc. “Da, am fost”. O treptă în sus..

“Dar despre Ştefan? Eu credeam că voi vă întâlniţi. Acum te întâlneşti cu Damon? Ce se întâmplă?” Oh doamne. Un interogatoriu? La ora asta? Sunt atât de epuizată acum.

“Nu ştiu ce se întâmplă cu mine şi Ştefan. Şi eu NU mă întâlnesc cu Damon. Şi nimic nu s-a întâmplat. O să merg în camera mea, fac un duş şi mă pun în pat. Putem vorbi despre asta mai târziu dacă vrei.”

Când m-am trezit era după-amiază, Ştefan stătea la piciorul patului meu, uitându-se în jos. Nu eram în starea necesară pentru asta.

“Bună Elena.”

“Bună Ştefan” am spus ridicându-mă, o mahmureală masivă s-a făcut cunoscută.

“Te-ai distrat noaptea trecută? Cu fratele meu?”

“De asta eşti aici? ” m-am oprit la jumătatea drumului până la baie şi m-am întors uitându-mă la el. El încă stătea la piciorul patului, dar acum mă privea.

O durere de cap, o dispoziţie teribilă asta, şi un iubit enervant (fost iubit). Tot ce am nevoie acum.

“Ce s-a întâmplat între tine şi Damon?” m-a întrebat fără pic de emoţie în voce.

“Nimic nu s-a întâmplat, doar am ieşit, ne-am distrat. Asta fac prietenii.” Nu aveam să îi spun lui asta, chiar acum, Damon era mai mult decât un prieten.

Arată ca şi cum el a crezut minciuna mea, asta este bine. Nu-i aşa?

“În fine, mă gândeam că poate o să ieşim şi noi. Să vorbim.” a fost instant în faţa mea.

“Chiar acum?” te rog spune nu, te rog spune nu.

“Da” Ugh!

“Nu cred că pot. Trebuie să vorbesc cu Jenna despre dimineaţa aceasta. Nu i-a plăcut că am ajuns atât de terziu, devreme? Nu ştiu. Putem ieşi mai târziu?” Te rog doar pleacă Ştefan.

“Spui asta, doar de ce sunt eu, nu vrei să ieşim?”

“Ce?” Este serios? Tipul tocmai m-a oprit când am vrut să vorbesc, şi acum nu pot amâna ciudata conversaţie. Sunt sigură de ceea ce avem? Ce este cu el? De fapt, ce este cu mine? De când ratez eu oportunitatea de a fi cu Ştefan? O desigur. De când Damon m-a sărutat.

“Dacă era Damon cel care te întreba ai fi spus da, desigur sau nu? ”

“Nu este cine întreabă, este despre situaţie. Mi-ar plăcea să ies cu tine.” Minciună.

“Dar chiar acum nu pot. Chiar trebuie să vorbesc cu Jenna, te rog întoarce-te mai târziu.” Am intrat în baie înainte ca el să poate spune altceva.

Expirând un suspin de uşurare, am căutat într-unul dintre sertare şi am scos o sticlă de analgezice. Capul meu era mai rău acum. Am mers înapoi în cameră, goală, în sfârşit, şi m-am schimbat în nişte haine prezentabile.

 

According to you

I’m boring

I’m moody

You can’t take me any place

Cu capul încă greu am mers jos, amintindu-mi ce s-a întâmplat între mine şi Damon. Era deja foarte greu să îl evit, acum va fi total imposibil

Înfruntând-o pe Jenna chiar acum va fi greu. Trebuie să fiu o foarte bună mincinoasă dacă nu vreau ca ea să îşi de-a seama de s-a întâmplat cu Damon. Eu trebuia să ştiu ce cu exactitate ce s-a întâmplat înainte ca altcineva să poată.

Am intrat în bucătărie găsind-o pe Jenna, Alaric şi Jeremy părând o mică familie fericită. Asta e ceva ce nu vezi zilnic.

“Hei.” am spus alertându-i cu prezenţa mea.

“Bună Elena” Alaric mi-a răspuns politicos, uitându-se la mine ca şi cum aş fi fost străină sau ceva.

Jeremy doar s-a ridicat şi a plecat. El este încă supărat pe mine deoarece l-am minţit, şi probabil deoarece Anna a murit.

“Vă las singure să vorbiţi. Ne vedem mai târziu Jenna. Pa Elena”

“Pa” am aşteptat până am auzit uşa de la intrare închizându-se înainte să zic ceva. Şi ştiu că Jenna aştepta un fel de explicaţie, ceea ce eu nu am.

“Deci… o să începi interogatoriul sau pot să plec?” am întrebat stând pe scaun în faţa ei.

“Doar încerc să înţeleg ce s-a întâmplat seara trecută”

“Cum am spus mai înainte, nimic nu s-a întâmplat. Am fost supărată din cauza certei mele cu Ştefan, Damon m-a scos în oraş, am dansat şi el m-a adus acasă. Asta e.”

“Eşti sigură Elena? Deoarece ultima dată când v-am văzut împreună vă sărutaţi” părea nervoasă.

“A fost o greşeală, acel sărut. Nimic nu s-a întâmplat după aceea, promit.”

“Ok, dacă aşa spui tu.” a spus ridicându-se. Cred că devin mai bună în această minciună.

“O să fiu la Ştefan. Ne vedem mai târziu.” am plecat înainte ca ea să poată spună ceva.

Şi acum cea mai rea parte dintre toate, să vorbesc cu Ştefan.

According to you

I suck at telling jokes

‘Coause I always give it away

I’m not the girl with the worst attention spân

You’re the boy who puts up with that

According to you

According to you

Conduceam în linişte, gândindu-mă la ceea ce urma să îi spun lui Ştefan, când l-am văzut pe Damon pe drum. Dacă nu conduceam încet, aş fi cauzat un accident, din nou.

Am aşteptat să intre în maşină. El se holba la mine în timp ce eu mă holbam şi eu la el. Niciunul nu a spus ceva, asteptandca celălalt să înceapă.

“Ce..”

“Ar trebui…” am spus în acelaşi timp.

“Începe.” el a răspuns rânjind. Mi-am scuturat capul în dezaprobare şi l-am întrebat ce urma să spună în schimb.

“Eu cred că ar trebui să vorbim înainte să te duci la pensiune. Clarificând lucrurile între noi”

“Nu ştiam că trebuie să “clarificăm lucruri între noi”, dar hai să vorbim, dacă este ceea ce vrei.”

“Nu vreau să vorbesc. Doar că trebuie. În special dacă tu te duci să-i spui ceva lui Ştefan.”

“Păi, trebuie să îi spun ceva”

“Ştiu asta. Dar nu crezi că ar trebui să şti ce urmează să îi spui. El este foarte suspicios.” a venit mai aproape de mine şi eu nu m-am putut oprii din a mă gândi cât de bine mirosea.

“Poate ar trebui să fiu sinceră cu el. Această minciună nu este un lucru bun, şi asta mă omoară, când el va afla o să fie mai rău.”

“Nu contează dacă îi vei spune acum s-au mai târziu. Rezultatele vor fi aceleaşi. Eu mort, de mâinile lui Ştefan. Asta îţi doreşti?”

“Bineînţeles că nu. Dar tu chiar crezi că este o idee bună să continuăm să îl minţim? El este deja suspicios, şi el probabil mă compara cu Katherine” Acel gând era doar greşit.

“Nu eşti ca ea. Şi sunt de acord, nu este frumos să îl minţim pe Ştefan. Noi trebuie doar să ne dăm seama cum stau lucrurile, prima dată”

“Ce încerci să spui?” urăsc modul în care mă afectează el, mirosul lui mă învăluia, făcându-mi gândurile indecente.

“Eu doar spun că atunci când o să cădem de acord, o să mergem să îi spunem lui Ştefan. Orice vrei tu”

Periculos. Planul lui era periculos deoarece eu eram chiar tentată să îi spui da.

“O să merg să îi spun eu prima dată. Nu-ţi face griji. O să mă asigur că nu te vă omorî.” mă privea dezaprobator.

“Ok, dar înainte, trebuie să îţi spun ceva. Nu contează ce se va întâmpla în conversaţia ta cu Ştefan sau după aceea, să şti că eu vreau să fiu cu tine Elena, atâta timp cât mă primeşti.” el era plecat înainte ca eu să pot măcar procesa ceea ce a spus.

Cu acel gând mi-am continuat drumul până la pensiune

I need to feel appreciated

Like I’m not hated

Oh – no –

Ştefan mă aştepta la uşă cu o expresie morocănoasă. Am luat câteva guri adânci de aer şi am ieşit din maşină. Credeam că sunt pregătită să îi spun dar când l-am văzut, mintea mi-a devenit oarbă, el o să mă urască şi o să îl omoare pe Damon.

“Bună Ştefan” am spus apropiindu-mă de el, dar nu îndeajuns de aproape că el să mă atingă. Simţeam ca o să mă nărui la fiecare moment.

“Elena. Ce faci aici?” faţa lui era goală, fără emoţie

“Credeam că vrei să vorbim”

“Credeam că tu nu vrei” El urma să facă lucrurile şi mai dificile. Bineînţeles că putea.

“Am spus că nu pot înainte, dar, acum pot”

“Nu schimbă cu nimic faptul că tu te-ai despărţit de mine”

Stai… Ce…?

“Nu am spus niciodată aia.” Dar m-am gândit la asta. Era atât de greu să fac o alegere. Însă era atât de uşor să îi spun DA la toate cererile lui Damon. Şi mai uşor să îi spun NU lui Ştefan. Aşa cred că deja am făcut alegerea.

“Nu trebuia să o spui, totul este diferit între noi Elena, chiar de când l-ai sărutat pe Damon, nu am vrut să te pun să alegi, dar, acum este singurul lucru la care mă gândesc. Este atât de greu doar să stau şi să te aştept. Mă simt ca şi cum… Katherina se joacă cu nou din nou. Doare prea mult deja, şi o să doară chiar mai tare dacă nu greşesc lucrurile. Deci te rog, ţine-ţi discursul şi alege: Eu sau Damon?”

Why can’t you see me

Through his eyes

It’s too bad you’re making me decide

Mi-am deschis şi închis gura asemenea unui peşte, niciun cuvânt nu ieşea. Mintea mea era ca o mare pustie, ştiam că vroiam să fiu cu Damon, acum mai mult ca întotdeauna, dar, încă nu puteam rostii cuvintele

Am auzit un sunet în spatele meu şi m-am întors să văd ce era. Damon era acolo cu aceeaşi faţa goală, fără expresie, aşteptând decizia mea. Inima mea a început să bată sălbatic cu un suspin pentru el. Şi cred că asta era, nu trebuia să spun ceva, reacţia corpului meu era destul.

M-am întors din nou şi Ştefan arăta deja gata să omoare pe cineva, numit Damon.

“Ştefan, te rog nu” nu ştiam ce altceva să spun.

El s-a uitat la mine pentru o secundă şi înapoi la Damon. Nu puteam să-mi iau privirea de pe Ştefan de teamă că dacă o fac o să fie prea târziu.

“Te rog Ştefan, te implor, te rog, nu” s-a mai uitat la mine încă o dată înainte să intre în casă. Nu ştiam ce să fac. Am îngheţat pe loc. Mi-am relaxat gândurile, cât de curând Damon şi-a pus mâinile în jurul meu sărutându-mi vârful capului.

“Cred că împachetează” mă simt teribil, nu vroiam ca el să plece.

“El nu ar trebui să plece”

“Este ceea ce vrea. Nu este nimic ce poţi să faci”

Stăteam în aceeaşi poziţie în timp ce Ştefan a apărut pe uşa din nou. S-a uitat la noi şi râse fără umor.

“Din acelaşi motiv am ştiut că istoria o să se repete. Felicitări Damon”

But according to me

You’re stupid

You’re useless

You can’t do anything right

Mă simţeam îngrozitor privindu-l pe Ştefan plecând, dar, în acelaşi timp eram susţinută de braţele lui Damon. Mă simţeam iubita, îngrijită şi protejată, doar mă simţeam, nu trebuia să mă gândesc, doar trebuia să fiu, şi a fost nemaipomenit.

Sfârşit!!

 

 

_______________________

Traducator: Bebexutza

Corector: Theo~

17 thoughts on “According to you

  1. “mirosul lui mă învăluia, făcându-mi gândurile indecente” =))

    :X superb cap :X multumim muuult pt muca depusa ^.^ like like
    XD

    Like

    • cap? o.o fic x.x scz XD doar ca afost atat de lung ca mam gandit la el ca la un cap dinto povestioara cu Delena ^.^ multumim pt efortul depus

      Like

  2. Ma bucur atat de mult ca va placut acest one-shoot….

    Sper sa va mai surprind cu cate unul cat de curand….

    Va pup

    xoxo

    ~Bebexuzta

    Like

  3. Ai un blog mai mult decât mirific și îmi pare bine că am dat de el. îți ador ficurile și mai ales ador că sunt muuulte. Am de gând să le citesc pe toate și să dau câte un like pe ici pe colo plus commenturi, normal. Multă baftă în continuare >:D<!

    p.S: Te-am adăugat în lista mea de blogroll.

    Like

Tell us your opinion...