Sweet Revenge


 

Warning!!!!! 

Acest capitol contine material care nu este recomandat persoanelor sub 18 ani! Va rugam sa tineti cont de acest avertisment inainte de a citi!

VA MULTUMESC,

THEO~

Sweet Revenge

Era furioasă, al dracului de furioasă! Cine se credea Stefan? Acest bastard s-a culcat cu Katherine în acest mormânt stupid. Ce crede el? Cum, o putea el trăda aşa? Poate Katherine avea dreptate până la urmă. Poate ea a fost doar o înlocuitoare.

Dar de ce nu i-a spus Stefan? De ce nu i-a spus pur şi simplu? Ar fi durut mai puţin.

Numai gândindu-mă m-a durut. Ea a crezut întotdeauna că el este un frate bun dulce care nu ar fi rănit-o indiferent de ce. Acum ştia că nu e aşa. Stefan nu a fost un tip bun altfel nu ar fi trădat-o aşa. Ok, a fost greşit că ai dormit cu o altă femeie dar totuşi să dormi cu fosta prietenă, dublura iubitei actuale? Asta a fost mai mult decât greşit. A fost cel mai rău lucru care l-ar fi putut face. Singurul lucru la care se gândea Elena era răzbunarea. Ea era disperată. Vrea să îl rănească deoarece şi el a rănit-o pe ea. Desigur ştia că era greşit, foarte greşit. Ştia că nu e bine dar ea trebuia să fie doar o dată o fată rea. Întreaga viaţă a fost o fată loiala, prietenoasă… dar totuşi nu a ajutat-o cu nimic.

Dacă ar fi fost aşa nu ar mai fi durut aşa acum..

Uite-te la Katherine, ea este o curvă rea dar ea reuşeşte tot ce-şi propune. Cum e posibil? Dar un lucru ştia sigur. Are de gând să fie la fel de rea. Ea nu va mai fi fata aceea fraieră şi prietenoasă. Ea vrea să fie o fată rea ca să îl rănească pe Stefan.

Deodată Elena a auzit un zgomot venind din dormitorul ei. Ea s-a îmbrăcat repede şi a ieşit din baie, cu ochii încă plini de lacrimi. Lacrimi pentru un tip care nu merită.

Când a intrat în camera l-a văzut pe Damon.

-“Ce vrei?” întrebă ea încă supărată. Ai putea auzi cu siguranţă, în vocea ei supărarea.

– Ce? Nu poate un băiat să intre pur şi simplu aici?” Întreabă el înainte de a o privi. Când a văzut lacrimi în ochii ei, rânjetul sau a dispărut imediat.

– Ce s-a întâmplat? El probabil nu ştia ce a făcut Stefan, altfel sigur ar fi făcut vreo glumă.

– Nu vreau să vorbesc despre asta. Răspunse ea cu vocea groasă, lacrimile încă curgând pe fată.

Într-o fracţiune de secundă a fost chiar în faţa ei, trăgând-o într-o îmbrăţişare reconfortantă.

– Nu plânge! Şoptii el, neştiind ce altceva să facă.

El dorea să fie fericit, nu rănit. Cine dracu ar putea fi atât de prost şi crud?

–                    Încă nu vrei să vorbeşti despre asta? Întrebă el dulce, sperând ca ea să îi spună ce conta.

El dorea să o ajute. El a rănit mereu, şi pentru o singură dată vroia să fie în loc de băiatul rău, băiatul bun.

– Întreabă-l pe Stefan dacă vrei să ştii. Răspunse ea plină de sarcasm.

– Ce a făcut? Ce să întâmplat? El a fost îngrijorat de ea, ea a fost prietena lui, după toate.Şi prietenii se ajută reciproc. Ce a făcut fratele meu stupid acum?

– El a avut un mic rendez-vous cu Katherine în mormânt. Sunt sigură că lui Katherine i-a plăcut mult, la fel de mult cât i-a plăcut să îmi spună mie

– Ce? Întrebă el confuz. Asta ar fi ultimul lucru la care s-ar fi gândit. Eşti sigură? Katherine este o căţea mincinoasă. Sigur vrea să te facă nebună.

– Ştefan a fost lângă mine atunci când ea a spus, el nu a spus un cuvânt. Ea îşi putea amintea toate detaliile, faţa lui Stefan, cât de fericită era curva. Dacă nu ar fi fost vampir Elena sigur ar fi omorât-o.

– Îmi pare rău. Vroia să îi ia durerea dar nu ştia cum.

– Nu e vina ta că fratele tău e tâmpit şi mă tratează ca un rahat.

– Ştiu dar nu îmi place să te văd că suferi. Pot să fac ceva pentru tine? El arata ciudat încercând să fie altruist.

Nu era ceva cu care el să fie obişnuit, iar ea ştia asta. Dar el o ajutase deja, doar prin simplu fapt că era el însuşi. El nu o minţise niciodată, nu îi ascunsese adevărul niciodată şi lui îi păsa cu adevărat de ea.. puteai să îţi dai seama de asta după privirea de pe faţa sa. El era cu adevărat îngrijorat pentru ea.

– Să faci dragoste cu mine, şoptii ea surprinzându-se chiar şi pe ea însăşi. A fost exact ceea ce avea nevoie, o noapte plină de sex dur astfel încât ea ar putea uita despre Stefan. O noapte care să nu o uite niciodată. Când a privit în ochii lui, ea putea vedea confuzia.

El nu ştia ce să facă şi pentru prima dată în viaţa ei, l-a văzut uimit, fără cuvinte.

Marele Damon Salvatore era uimit de cuvintele ei..

– Elena? A întrebat el încercând să menţină glasul normal pe cât putea, atunci când ea a făcut un pas mai aproape de el

Dar ea nu a răspuns exact, şi-a înfăşurat mâinile în jurul gâtului său, a stat pe vârfuri şi la sărutat.

Buzele ei le-au atins cu blândeţe pe ale lui.

Al doilea sărut l-a luat prin surprindere şi a sărutat-o înapoi în cel mai dulce mod, încercând să se obişnuiască cu aceea senzaţie neobişnuită care trece prin tot corpul.

Aceasta a fost ceea ce a vrut atât de mult timp Damon, ceea ce avea nevoie atât de mult timp. Ei s-au sărutat în continuare încercând să obţină o poziţie dominantă. Niciunul nu a cedat şi a început o luptă pasională. După un timp, Elena a luat o pauză de aer. A fost o respiraţie puternică în timp ce se uita în ochii lui albaştrii. Ea putea să citească perfect, el o dorea şi ea deasemenea îl dorea pe el. El a sărutat-o şi i-a muşcat buzele ei moi. El i-a îndepărtat încet cămaşa iar ea îi descheia pantalonii.

El a aşteptat pentru aceasta, atât de mult timp, încât nu a putut crede că se întâmplă până când el a simţit mâna ei mica atingându-i părţile intime..

El a lăsat un geamăt de plăcere pură. Lui i-au alunecat mâinile în pantalonii ei câştigând de la ea un geamăt de plăcere.

A început să îi lingă gâtul în timp ce degetele sale îşi făceau de cap.

Corpul ei tensionat împotriva lui, ea a început să geamă mai tare, bucurându-se de plăcere.

Elena a continuat să îi strângă părţile intime, mai tare şi mai tare. El gemea numele ei, iar asta o făcea să fie înnebunită. Putea să simtă cum corpul ei cerşea să îşi dea drumul.

“Damon, eu… nevoie de tine “, ea a încercat să spună între gemetele El i-a dat un sărut pasional înainte de a intra în ea, făcând-o să se simtă completă pentru prima dată în viaţa ei. El a fost mult mai mare decât Ştefan, era ca şi cum acestea au fost făcuţi unul pentru celălalt.

– Aşa strâmt… aşa umed, gemu el cu voce tare.

Sentimentul minunat al pereţilor ei strângându-se în jurul mădularului său făcându-l aproape să îşi piardă tot autocontrolul, iar asta era ceva cu care el clar nu era obişnuit!

– Doamne, Damon, a ţipat ea atunci când ea a atins punctul culminant, trupul ei tremura din cap până în picioare. El a venit numai câteva secunde în spatele ei, cu numele ei pe buzele lui. Ea nu a putut face nimic. Nu a simţit aşa ceva nici cu Stefan, pe care a crezut că îl iubeşte.

– Asta a fost..

– Uimitor, a adăugat el zâmbind. Ea având în continuare probleme de respiraţie, dar el zâmbea la ea.

Ea a uitat complet de ceea ce a fost şi şi-a înfăşurat braţele în jurul lui. L-a tras cât mai aproape posibil şi a început să-l sărute din nou. În doar o secundă putea simţi din nou membrul lui apăsând greu împotriva corpul ei.

– Încă? Şopti ea între sărutări. Ea a vrut acest moment să dureze pentru totdeauna.

– Am putea continua pe întreaga noapte şi zi, Pisicuţă, şopti el din nou, făcând-o mai umedă decât oricând înainte. Vocea lui a fost atât de sexy..

– Dacă asta e ceea ce vrei cu siguranţă ar trebui să faci asta. Aceasta fusese o invitaţie pe care ar fi fost mândru să o onoreze…

_______________________________________________

Traducator: DeeDee doua puncte x

Corector: Theo~

10 thoughts on “Sweet Revenge

 1. Pingback: One-Shoot | Damon Salvatore

 2. offfff god…..imaginatia mea a luat-o razna……parca il vad p Marele Damon Salvatore…..peste mine nu peste elena….
  :)))))

  il fine…….
  dak ar vedea prietenul comentul meu sigur nu iar placea…..

  dar in fine…sincer nu-mi pasa….:)))

  pupiki fetelor

  si mai adaugati ceva….
  k astea cred k le-am citit de 100000 de ori fiecare…..

  :*

  Like

Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s