O Străină ~ Vampires


Uneori viaţa e chiar grea, dar sincer eu nu prea cred că asta ar trebui să fie un impediment în realizarea idealurilor pe care dorim să le urmăm.

Un mare om spunea o dată:  ” Dacă iubeşti viaţa, şi viaţa te va iubi pe tine.”

Prima dată când m-am apucat de scris a fost când eram foarte mică, aveam 7-8 ani. Îmi amintesc că, o dată, chiar am apărut la televizor cu o mică poezie, care era banală, dar fiindcă era dedicată marelui poet Eminescu era o poezie care merita să fie auzită.

Apărusem şi prin ziar, dar sincer, când am ajuns în clasa a cincea am renunţat în a mai iubi literatura, poezia, totul. eram un fel de zombie care nu mai era în stare să facă altceva decât să înveţe ca un robot, fără să gândească. Am stat aşa un an întreg, clasa a cincea fiind un total eşec. În clasa a şasea mi-am mai extins orizonturile, iar în clasa a şaptea am reuşit, cu adevărat, să devin o persoană liberă, să mă auto-eliberez din toate lanţurile cu care mă legasem.

“O străină” este o poveste de dragoste în principal, dar care tratează, în secret, paşii vieţii, discutându-i degajat, în linii mari ce-i drept, dar totuşi discutate. Am încercat să las o urmă pe acest pământ prin existenţa mea. Nu am vrut “să fac umbră pământului degeaba” cum se spune.

Vă invit să încercaţi să înţelegeţi un raţionament al unei adolescente care se crede matură, să încercaţi să înţelegeţi că “dragostea nu are limite”  şi că o simplă persoană apărută în viaţa noastră la momentul potrivit poate să “change the world”.

Enjoy!

Cuprins


Tell us your opinion...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s