Cedând ispitei


755595fabc2acf9a3c4cd42a57da6dda1.jpg

Cedând ispitei – One shoot

Bazat pe seria de cărți” Jurnalele Vampirilor”

 

Dragă Jurnalule,

A trecut o săptămână de la vizita lui Damon în dormitorul meu, dar nu a fost ultima dată când l-am văzut. De-a lungul săptămânii l-am zărit, privindu-mă de la distanță; pe străzi în timp ce luam prânzul cu Bonnie; în parcul din fața școlii și o dată jur că l-am văzut în umbre lângă casa mea, dar nu stătea mult și nu făceam niciun fel de contact. Nu am spus nimănui ce s-a întâmplat între mine și Damon în acea noapte, dar mă bucur așa mult că Stefan a fost plecat din oraș. Nu pentru că nu mi-a fost dor de el, ci mai degrabă pentru că nu aș fi fost în stare să-l privesc în ochi. A fost greșit, o trădare a încrederii lui Stefan și cel mai rău, mi-a plăcut acea experiență cu fratele lui, Damon.

 

Încă o zi era pe cale să se sfârșească. Eram singură acasă, mătușa o luase pe sora mea la unele din cinele ei în oraș. Mă gândeam să-mi atribui acest timp liber numai mie; un duș lung și fierbinte era primul lucru în mintea mea. Dar înainte de toate, voiam să ascult unul din albumele mele preferate.

Nu m-am mai simțit așa de revigorată de mult timp; am înfășurat prosopul în jurul meu, apa încă curgând din părul meu. M-am întors în camera mea, iar piesa mea preferată rula. Am dat volumul mai tare și am început să dansez și să mă fâstâcesc pentru a-mi pune pe mine lenjeria. Am luat-o din dulap și am pus-o rapid. Era perechea mea norocoasă; dantelă albă cu ornamentații negre și sutien asemănător.

M-am întors pentru a-mi căuta pijamalele, când în câteva secunde am fost nevoită să fac câțiva pași în spate, fiind împinsă în dulăpiorul de lemn; ambele mele încheieturi au fost imobilizate de părțile dulapului și eram sărutată cu îndârjire. Gura mea s-a deschis pentru a-i primi limba și cu o pasiune crescândă, corpurile noastre s-au presat unul de altul, în timp ce limbile noastre dansau furibund. Mi-a luat ceva timp până am realizat că acele buze și acel miros aparțineau lui Damon Salvatore. Nu dădea niciun semn de încetinire; nici nu voiam să facă asta. M-am echilibrat cu intensitatea sa, buzele noastre strânse până când am rămas fără aer. Mi-am întors capul într-o parte, respirând cu greutate.

Damon își păstră buzele pe pielea mea, sărutându-mi gâtul ca un om înfometat. Puteam însă să-i simt răceala respirației cum îmi lasă pielea ca de găina. Spatele meu nu mai putea suporta presiunea de a fi lipit de dulapul de lemn, m-am smucit puțin și m-am pus pe vârfurile degetelor pentru a mă ridica nițel, dar nu ajungeam prea bine unde voiam. Damon îmi eliberă încheieturile, lăsându-mi mâinile să îi cuprindă capul, iar apoi el mă apucă strâns de șolduri și mă ridică pe dulăpior. Tot așa de repede, îmi trase corpul înapoi spre al lui. Picioarele mele îi înconjurară șoldurile, aducându-mă chiar și mai aproape de el.

Un val de cutremurături îmi cuprinse corpul, când el îmi linse și mușcă lobul urechii. Picioarele mele ușor deveneau imobile, dar strânsoare de fier a lui Damon mă ținea lipită de el, când el îmi devora cele mai sensibile locuri cu săruturile lui, locuri de care nici nu știam înainte.

Într-un final, ochii lui Damon îi întâlniră pe ai mei, până când și-i lăsă în jos și îmi inspectă trupul expectativ și curios. Apoi ochii noștri se intersectară din nou, piepturile noastre se lăsau când în sus, când în jos din cauza respirației sacadate. Mâinile lui se mișcară pentru a mă dezbrăca, lăsându-mi în jos bretelele sutienului și apoi desfăcându-l de la spate. Am început să tremur, doar gândindu-mă la ce o să-mi facă. Își readuse mâinile în față, mângâindu-mă în jos, de-a lungul stomacului, până ajunse la linia chilotului. Îl apucă de ambele părți, îl lăsă cât mai în jos, îl dădu jos de tot și îl aruncă nonșalant pe podea.

Damon rânji și își înclină capul spre pieptul ei. Buzele lui aterizară pe un sân și îl supse cât mai mult, până când limba lui îi cuprinse sfârcul. Ochii mei se închiseseră și îi mângâiam capul, lăsând plăcerea să treacă prin mine. Vârful limbii lui se juca cu mine. Se mută la celălalt sân și îl binecuvântă și pe acesta cu același tratament umed. Gemeam în timp ce pur delir se elibera în mine la administrațiile lui. La limba lui. El știa cât de tare să acționeze, aducându-mă aproape în pragul durerii până mă lăsă liberă nițel pentru a simți numai plăcere. Simțeam umiditatea adunându-se între picioarele mele și eram gata să trec mai departe.

M-am dat la o parte și am început a-i da jos hainele. I-am tras tricoul peste cap, dezvăluindu-i pieptul musculos și pielea impecabilă. Nerăbdătoare, degetele mele s-au întins spre pantalonii mei, coborând fermoarul și i-am lăsat să cadă. Acum stătea în fața mea în toată gloria sa masculină. Nu puteam decât să zâmbesc cu satisfacție deplină.

Cu ușurință, Damon mă trase înspre el până când șoldurile mele i-au atins erecția. Instinctiv, mâinile mele se ținură strâns de bicepșii săi tari în timp ce picioarele mele stăteau lenevos în jurul lui. Îl simțeam pe Damon palpitând, iar eu așteptam ce avea să urmeze.

Încet, Damon îmi trase mai în jos șoldurile și mi-am dat voie să mă mulez pe el, el începând să-și îngroape bărbăția în adâncurile mele. Îmi simțeam respirația sacadată, imediat cum erecția lui mă umplea încetul cu încetul; inch după inch și ajunseserăm exact unde amândoi visarăm. Acum eram la mila lui. Doar a lui Damon.

Mâinile lui mă strânseră și mai tare, mișcându-mi trupul într-un ritm încet, dar senzual, el mimându-mi pașii. Gemeam de plăcere în urechea lui. Voiam să mă audă clar. Faptul că trupul lui neted și puternic era așa de aproape de mine mă excita și mai mult.

Damon împingea considerabil într-un ritm și mai rapid și mai dur. Îi pofteam fiecare adâncire cu plăcere. Simțeam delirul curgând prin mine. Îi dădeam voie să mă manipuleze după pofta propriei inimi. M-a adus din nou în culmile excitației, când mult așteptatul orgasm izbucni în mine feroce. Îmi dădeam seama că și el era aproape, tremurând și palpitând de plăcere orgasmică și apoi încetini la ultimele împingeri.

Capul meu căzu pe spate, ochii strânși închiși, iar sunetele pe care le scoteam îmi anunțau orgasmul; mă lipeam de el cât mai mult cu toată puterea pe care o dețineam. Degetele lui îmi traversară tot spatele, până îmi găsiră capul și el îl ridică, aducându-mi buzele către ale lui. Limba lui Damon se strecură în gura mea, iar trupul meu tremura incontrolabil lipit de al lui.

Când începeam să cobor de la înălțimea mea, Damon mă cără până la patul dublu din camera mea și mă întinse pe spate, iar el căzu lângă mine, holbându-se la chipul meu cu ochi calzi. Arătătorul lui îmi mângâia încet bărbia și apoi îmi trasă diverse linii în valea dintre sâni. Încercam să-mi recapăt răsuflul, mi-am pus o mână pe frunte, gândindu-mă la ce experiență sexuală a mai fost și asta.

M-am întors cu fața la el pentru a-i spune ceva pentru prima dată după o săptămână întreagă.

” A fost minunat…”, am afirmat.

” Asta a fost nimic. Stai să vezi ce am pregătit pentru tine și pentru mine.”, replică Damon cu un rânjet diabolic.

Astea fiind spuse, degetul lui își continuă excursia tot mai jos, desenând cercuri pe pielea mea până la centrul feminității mele.

 

Damon POV

Iubeam felul cum o făceam pe Elena să tremure cu doar o singură atingere. Nu puteam să cred de ce lipsă de control dădeam dovadă când era vorba de Elena. Nu puteam să stau departe de ea, mă regăseam în prezența ei, voiam să îi simt pielea frecându-se de a mea, voiam să mă înfrupt din ea.

Îmi îndreptat degetul spre interiorul coapselor ei, iar Elena își închise ochii, predându-se deja sentimentului de extaz pe care avea să-l simtă. M-am poziționat la același nivel cu jumătatea de jos a corpului ei. M-am oprit pentru a-i admira frumusețea și mirosul nostru ce colcăia în aer. Îmi frecam vârful degetului de acel loc înainte și înapoi, auzind-o pe ea oftând, gemând, suspinând. Îi plăcea la fel de mult ca și mie.

Am început să-i sărut ușor feminitatea. Încet, am devorat-o de-a lungul centrului ei. Corpul ei era cuprins de convulsii, ea lăsă un țipăt involuntar. Picioarele ei cedară, blocându-mi capul, ținându-l prizonier. Am continuat cu administrațiile asupra intrării ei. Puteam chiar să aud fiecare bătaie a inimii ei, fiecare bătaie furioasă. Nu era nicio altă femeie, care să-mi ofere aceeași satisfacție. Niciuna, doar Elena. Această femeie merita mai multe, voiam să-i ofer lumea, trupul și sufletul meu. Dar acum nu se poate decât o noapte amor.

Fierbințeala și parfumul ei radiau între noi.” Trebuie să o gust acum. Să am o parte din ea, curgând în mine la noapte.”, mi-am spus. Nu există sânge mai dulce ca cel al unei femei excitate la maxim, mai ales dacă acela e al Elenei.

Colții mei s-au extins și fără nicio ezitare, i-am străpuns carnea, o venă în coapsa ei și cel mai dulce nectar îmi umplu gura. Eram complet, nu o secasem, doar luasem suficient pentru acel moment. Eram prea excitat pentru a observa că Elena se ridicase în capul oaselor și mă privea cu o oarecare teamă.

Cu sângele ei curgându-mi de pe buze, i-am spus un aparent nepăsător” Nu m-am putut abține” și am zâmbit.

 

_____________________________

Traducator: Anca

Corector; Theo~

Tell us your opinion...