The Subtle Differences


The Subtle Differences

 

Respiraţia ei poposise pe pielea lui, chiar şi după ore după ce îşi arătaseră afecţiunea unul pentru celălalt. Se uita la ea, a adormit repede cu picioarele împletite cu ale lui. Şi a simţit un sentiment intens care nu ar putea fi explicat. Pielea ei era diferită de cea a lui Katherine. El a avut o singură iubită în toţi cei 170 de ani, pe Katherine, sau aşa credea el. Ea era diferită. Deşi au un aspect fizic identic, cum se mişca, cum se ating, diferenţe subtile dar pentru Damon semnificative.

Corpul lui Katherine a stat mereu sub sau deasupra lui, dar al Elenei se agăţase de al lui ca şi când corpul său fusese făcut pentru a fi pe măsura ei. Corpul ei se mişca uşor la început, dar cu atenţie, în timp ce al lui Katherine se lăsa consumat de pasiune, o inimă rece cu o aviditate nesfârşită pentru căldură. Căldura pielii Elenei, nu răceala pielii lui Katherine. Gustul ei, gustul buzelor este unul exotic, de multe ori ei separându-se doar pentru aer.

Cât de fericită era Elena când a fugit la vila şi s-a întâlnit cu el.Şi cât de uimit a fost el când ea i-a refuzat cererea în căsătorie a lui Stefan. Momentul cel mai frumos, cu toate acestea, nu a fost atunci când fata a recunoscut că ea nu a uitat mărturisirea lui; că ştia de sentimentele lui pentru ea. Nici nu a auzit atunci când ea a terminat de vorbit căci au şi început să îşi dea hainele jos de pe ei. Nu, deşi el le-a apreciat pe toate. Momentul în care într-adevăr l-a făcut pe Damon să se simtă om a fost atunci când ea a acceptat sentimentele pentru el, când ea a spus, deşi a încercat să nege, ea îl iubea. Ea nu vroia să recunoască deoarece ar fi făcut la fel ca Katherine, şi ea nu a vrut să fie motivul pentru care fraţii Salvatore se urăsc.

Dar ea nu a mai putut să lupte. Propunerea lui Stefan a făcut-o să-şi dea seama că deşi era fericită ea putea să fie şi mai fericită.Mă doare că l-am făcut să sufere dar eu nu îl iubesc. Dar Damon, spuse ea „Te iubesc. În ultimele luni mi-ai arătat că poţi fi o persoană bună că nu doreşti să răneşti sau să pierzi persoanele pe care le iubeşti, pentru care ai face orice ca să le protejezi. Lasă-mă să te iubesc. Vreau să trăiesc o eternitate cu tine. Lasă-mă să te iubesc, şi iubeşte-mă şi tu.” O dată în viaţa lui, Damon a fost pierdut printre cuvinte. Elena se uita cu ochii mari, maro aşteptând o reacţie din partea sa, dar el nu zicea nimic.” Să nu crezi că nu mă meriţi, spuse ea şi se deplasează mai aproape. Meriţi toată lumea iar eu ţi-o voi da.” Ea a început să sărute un vampir şi să îi descheie cămaşa, odihnindu-şi mâinile pe pieptul său, iar el îşi baga mâna în părul său.

De fiecare dată când ea săruta cu mai multă forţă, de fiecare dată îi dădea lui mai mult. Damon înţelesese, aşa că în câteva secunde erau în camera lui. Când au făcut dragoste deşi nu mai erau virgini au simţit lucruri care nu au simţit vreodată înainte.

În dimineaţa următoare Elena s-a trezit cu capul pe pieptul lui Damon, gol şi cu mâinile lui jucându-se în părul ei.

„Bună”, a spus ea ţinându-l de mână.

„Elena,” se uita cu asprime la ea, „tu nu vei fi niciodată precum Katherine, indiferent de cât de mult veţi arăta, şi ca ambii fraţi Salvatore s-au îndrăgostit de tine. Tu nu vei fii niciodată la fel ca târfa de Katherine. Tu nu eşti Katherine.”

„Cum poţi fii aşa de sigur?”

„Ei bine”, s-a uitat departe,” pentru că tu gemi în timp ce ea ţipă”.

Elena scoate un mormăit şi a aruncat o pernă la capul lui Damon. El a râs şi a prins-o strâns în braţele sale.

„Sincer nu cred că vei fi vreodată Katherine… Te iubes”

„Şi eu te iubesc. Ea a zâmbit şi s-a plimbat seducător până spre uşa de la baie. Am de gând să fac un duş. Vrei să mi te alături?”

În câteva secunde, uşa de la baie a fost închisă.

 

__________________________________________________

Traducator: DeeDee doua puncte x

Corector: Theo~

5 thoughts on “The Subtle Differences

  1. Pingback: Capitole noi « Damon Salvatore

  2. mi-a placut foarte mult inceputul dar finalul si s-a parut slab, c-am tras de par…
    putea fi si mai bine dar tot mi-a placut foarte mult!
    sper sa publicati mai des one-shot-uri !!!!

    Like

Tell us your opinion...