Îngerii devin Demoni ~ Vampires


Welcome to My Story!

Sper să vă placă povestea Îngerii devin Demoni, fiind un fel de continuare pentru Midnight Sun, însă numai partea când Bella este salvată de către Edward! Sunt sigură că nu m-am apropiat foarte mult de stilul lui S. Meyer, dar cel puţin am încercat. Aşa cum am mai spus, eu nu am avut posibilitatea de a fii creatoarea personajelor, aşa că nu am avut avantajul de a ştii ce gândeşte persnajul în acele momente.

Pot totuşi să vă spun un mic secret: atunci când am scris mă uitam la secvenţele de salvare ale Bellei din film, iar uneori mă întrebam, de ce scriu atât de mult dacă secvenţa în sine nu durează mai mult de un minut, dar răspunsul a venit repede. Filmul nu trata perspectiva lui Edward, un personaj mult mai complex şi mult mai rapid în gândire, ci trata din perspectiva Bellei, unde viaţa se derula la viteza secundei umane. Aşa că m-am pus pe gândit repede *laugh* şi aşa am reuşit să desluşesc a mia parte din gândirea lui Edward, şi sincer uneori am impresia că nici pe aceea nu am fost în stare să o înţeleg la maxim.

Încă ceva de precizat şi cu asta am încheiat.

©Aceste personaje aparţin lui Stephenie Meyer, iar eu nu am niciun drept de autor asupra lor. ™

6 thoughts on “Îngerii devin Demoni ~ Vampires

    • Hey tHeo,
      Merci mult pentru coment. Chiar mi-am stors creierii sa citesc emotiile lui Edward prin ochii Bellei. Eu nu aveam avantajul de a-l fi creat pe Ed si deci nu aveam avantajul de a sti ce gandeste. Ma bucur ca ti-a placut. Poate alta data o sa mai scriu si o continuare, sau de ce nu o sa fac altul. mai fain decat asta :*

      Love,
      Theo

      Like

  1. Sa stii ca mie mi-a placut foarte mult cum ai descris sentimentele si emotiile lui Edward, chiar daca, cum ai scris si tu, nu ai avut avantajul de a sti exact ce gandespe pentru ca nu esti creatoatea lui. Sincer, asta mi se pare cel mai reusit fan’fic cu tema povestirii din alt punct de vedere al vreunui personaj. Keep going.

    Like

    • Hey Corina,
      Acum am vazut cometariul, cu raceala asta
      Ma bucur ca ti-a placut, dar te asigur ca mai sunt multi care scriu mai frumos ca mine si inteleg un personaj mult mai bine.

      Merci,
      XOXO Theo!

      Like

Tell us your opinion...