If Only


If Only

Nu îmi aparţin aceste personaje! Acesta este pura obscenitate dintre Elena şi Damon. Nu vă aşteptaţi la intrigă!
Atenţie! Conţine text nerecomandat celor sub 18 ani!

Elena s-a întins pe canapea şi apoi s-a ridicat, trecându-şi degetele prin părul lung. Cum s-a ridicat şi-a scuturat articulaţiile amorţite. Ştefan o sărutase şi plecase să urmărească creaturile nopţii, lăsând-o pradă căldurii focului şi a îmbrăţişării somnului. Dar ar trebui să îl aştepte când se întoarce. Şi-a îndreptat hainele mototolite s-a întors şi a îngheţat. Damon. I-a zâmbit încrezut privind-o de sus în jos şi a înaintat spre ea. Respiraţia i-a rămas în gât de cum l-a văzut cu cămaşa neagră descheiată, părul ciufulit. Oare îi veghease somnul?
Ştia bine că nu poate fugi. El era un vânător, instinctul lui era să urmărească. În schimb, încet s-a uitat în ochii lui, cu privirea pe care de obicei şi-o păstra pentru Ştefan. Fierbinte şi invitându-l, această privire era destinată să îl dezarmeze, să îl surprindă. Văzăndu-i ochii mari şi pupilele dilatate,  ştiuse că îi supraestimase modul de recţie.
Într-o secundă el a lipit-o de perete, mâinile lui cu pumnii strânşi stăteau deoparte şi de alta a capului ei pe tăblia de lemn. Ea se zbătea şi se uita în sus, spaţiul din jurul ei se umplu deodată de el, greutatea lui apăsându-i spinarea cu fermitate şi fără milă. A încercat să întoarcă capul dar nu a putut sfăşia privirea fixă din ochii lui, încătuşaţi în ai ei. Întunecoasa lor negreală ca de catifea moale şi arzătoare, o pătimaşă provocare la care corpul ei nu putea decât să răspundă. Şocuri electrice o furnicau pe şira spinării şi i-a simţit răsuflarea în faţă şi cu o răsucire a gurii care a fost aproape dar nu cu totul un surâs afectat, el o împinse tare spre perete.
Era ca şi cum el putea simţi lupta dintre corpul şi mintea ei. Era atât de aproape şi nu îşi putea reţine dorinţa din privirea care o înfiora de la un capăt la altul, o dorinţă care deveni o foame goală în timp ce o mână îi trecu pe de o parte a feţei. Degetele lui abia îi atinseră pielea în timp ce ajungea la linia maxilarului ei, cicălind drumul înapoi în sus spre ureche şi înapoi în jos spre zvelta coloană a gâtului unde pulsul alerga în ale sale tipare hipnotice.
Când mai mult de atât nu îi mai putea rezista senzaţiei, s-a smucit în strânsoarea lui, îmbrăţişându-l sau luptând cu el, nu ştia încă. Nu mai conta. Degetele lui au fost repede înlocuite de buzele lui sărutând sau sugând drumul lor pînă la buzele ei unde au arătat cât de mult valorau câteva sute de ani de practică.
Ea a scos un mic geamăt când limba lui se vârâ în gura ei ca şi când ultimele vestigii ale interdicţiilor ei s-au topit în îmbrăţişarea lui. Când a aflat că mâinile îi erau complet libere şi-a încovoiat una chiar în spatele gâtului lui iar cealaltă încleştându-o în cămaşa lui, trăgându-se mai mult spre sărutul lui dându-i un răspuns silenţios la provocarea lui.
Mai repede decât mintea ei putea procesa, el i-a aruncat picioarele în jurul taliei lui şi a ridicat-o pe perete în sus, nedezlipindu-şi buzele de pe ale ei, până când singurul  lucru pe care o susţinea era trupul lui solid strivindu-se tare de al ei. ‘Damon’, a suspinat în timp ce buzele lui se întorceau dintr-ale ei răpunând-o cu o altă urmă de arzătoare săruturi în jos către gâtul ei. Colţii lui îi atinseră uşor pielea ei în timp ce alunecau la locul lor şi ea îl apucă de umeri introducându-şi degetele în carnea lui într-o întrepătrundere a curajului cu teama. Cu un efort inuman el s-a tras deoparte destul de departe de ea pentru a se uita în ochii ei. Privirea lui era sălbatică. Pasiune sălbatică şi foame nesăţioasă se răsuciră în trupul ei şi adrenalina tâşni în sus privind acele buze excelente smulgându-i gâtul, acele mâini dibace zdrobindu-I oasele cu foarte puţină presiune. Dar era cu totul altceva în privirea lui. O întrebare, o obiecţie şi o promisiune. Şi-a închis ochii pentru un scurt timp, încredinţându-şi ultimele gânduri abandonului şi apoi întâlni privirea lui extaziată.

Ea i-a tras capul în jos până în locul unde pulsul bătea mai jos sub piele şi fără prea multe precauţii el a muşcat tare în jos, ca şi cum i-ar fi extras sufletul către el prin acele micuţe răni. Ea gemu tare de acestă dată în timp ce endorphinele se grabiră în sîngele ei ca un fluviu, trimiţând-o într-un val înălţător de plăcere. În timp ce valul era la apogeu, ea şi-a mişcat şoldurile lipindu-se de pantolonii lui strâmţi, trupul ei făcând perfect clar ce vroia în schimb. Acestă mişcare l-a făcut să geamă de emoţie în timp ce se elibera de gâtul ei, legănând-o în braţele lui şi lăsând-o pe cea mai apropiată canapea în cea mai fluidă mişcare.
Mutarea aceasta o făcu să clipească din ochi cu ameţeală pentru un moment, înainte ca şi corpul lui îl acopere încă odată pe al ei, atrăgându-i atenţia în timp ce îi sfâşia hainele, nebătându-şi capul să le înlăture aşa cu era corect sau măcar în ordinea  corectă. Mâinile lui îi atinseră uşor tot corpul în timp ce făcuse asta şi viteza respiraţiei ei, mâinile ei încercând să îi răspundă la fel, dar eşuând să egaleze cucernica lui viteză.
O altă rafală subită o lăsă fără aer şi el era din nou acolo înlăturându-şi hainele în totalitate, observă ea cu întristare, şi corpurile lor atingându-se milimetru cu milimetru din cap pînă la picioare. Doar pantalonaşii ei de dantelă fină rămăseseră între ei şi i-a dat jos dintr-un pocnet de deget, frecând-o şi dezmierdând-o cu aspra ţesătură ce fusese pe ea, cu rapiditate apoi foarte încet pînă când se zvârcolea sub el. Nu era nici o scăpare deşi, cu toate acestea mâna lui liberă a ţinut-o jos în timp ce işi introducea unul apoi două degete în ea, îndrăznind un ritm dur care să se asemene pulsului ei fulminant. Ea a venit tare şi repede, pereţii uterului contractându-se în jurul degetelor încete şi încă o dată ea plutea pe un nor de plăcere atât de mult încât nici nu a tresărit atunci când gura lui s-a mutat pe sânul umflat, colţii lui pătrunzându-i pielea în timp ce limba se juca cu ea.
Ea şi-a curbat spatele, cerând mai mult, şi el s-a supus, aşezându-se peste ea se băgă cu o mişcare rapidă. Ea se ridică împotriva asediului lui doar ajutândul să intre mai adânc. El nu a ezitat dar a început să se mişte. Adânc şi sigur, pînă a zdrobit-o şi ea s-a ridicat să îl întâlnească cu orice zvâcnire pînă când strigătele lor s-au contopit, mâinile lor s-au încălcit în părul celuilalt şi au terminat împreună mişcându-se pînă când ea a simţit lumea sfărâmându-se şi conştiinţa ei rupându-se şi atunci ei erau liniştiţi, strângându-se strâns unul de altul refuzând să lase momentul să dispară şi realitatea să îi i-a locul.
Elena şi-a ridicat ochii către ai lui şi inima ei s-a strâns de goliciunea ce o văzuse acolo. Năstruşnica provocare şi sălbăticia delirantă fuseseră înlocuite de o poftă nestăvilită. În acel moment ştiu cât de greu îi v-a fi să plece.

____________________________________
TRaducator: Niko
Corector: Dark Rose

6 thoughts on “If Only

  1. Pingback: Capitole noi | Damon Salvatore

Tell us your opinion...